![]() |
Mielőtt az egészet összeraknánk, nézzük a javaslat második felét is külön: hány szeméályiséggel milyen top százalékokban kell teljesíteni a továbblépéshez szükséges köridőt.
Az eredeti has-számok: (1) - top 30% - ahogy eddig (2) - top 25% (3) - top 22% (4) - top 18% (5) - top 15% (6) - top 11% (7) - top 8% (8) - top 5% (9) - top 1. helyezés Egy sokkal enyhébb válasz rá: (1) - top 30% - ahogy eddig (2) - top 27% (3) - top 24% (4) - top 21% (5) - top 18% (6) - top 16% (7) - top 14% (8) - top 12% (9) - top 10% Valami köztes: (1) - top 30% - ahogy eddig (2) - top 24% (3) - top 19% (4) - top 15% (5) - top 12% (6) - top 10% (7) - top 8% (8) - top 6% (9) - top 5% Én továbbra is tartom, hogy 9 személyiséggel az első hely igazán elvárható, ha az illető tovább szeretne lépni. De persze meggyőzhető vagyok arról, hogy ez butaság. :) De szerintem ha már nehezítünk, akkor az ténylegesen nehezítés legyen, különben kár hozzányúlni. Nézzük kinek milyen számok tetszenek és miért. |
nekem az első tetszik. 8 személyiséggel az 5% még sima ügy a legtöbb csopiban. szerintem is elvárható, hogy 9 személyiséggel már 1. kelljen legyen az illető.
igaza van még aúú-nak is, hogy akkor már az elvárás az első 4 hely legyen egy full 9 személyiséges szövire való tekintettel (viszont ez a probléma egyelőre nem fog bajt okozni :D). |
Quote:
|
Quote:
De jó ez :) ...mármint a top1. hely a 9személyes oriknak :) Remélem nem leszek túlzottan offtopic, de ha ez bevezetésre kerül, akkor lassan komolyan el kell gondolkodni, hogy mi legyen a 9. személyiség után?! :) Ha viszont a top5% os verzió kerülne bevezetésre, akkor semmi esetre sem engedném, hogy egy 8,9 személyiséggel rendelkező ori a B-ből forduljon akár van orija az A-ban akár nincs :) Tudom ez, egy kicsit offtopic + egy páran naaaaagyon csúnyán néznek rám virtuális szemeikkel, de ez az én véleményem és fontosnak tartottam közölni :p |
Quote:
A B-ből fordulás feltételeit is felül kell majd kicsit vizsgálni, bár szerintem nagyon nem kell ezt bonyolítani, bőven elég talán azt nézni, hogy a ha az A-s ország a B-s ország személyiségmennyiségével rendelkezik, akkor megfelelne-e. Így 9 személyésig mellett mind B-ben, mind A-ban első helyen kell lennie ahhoz, hogy B-ből fordulhasson. De ez persze még messze van, egyelőre a százalékok sincsenek eldöntve. Közel se. :) |
Quote:
Feltevés: Ha van egy ori 9személyiséggel a B-csoportban az 1. helyen, akkor ahhoz, hogy az fordulni tudjon kell egy egy másik orija, hogy legyen az A-ban is az 1. helyen lényegtelen hány személyiséggel :) Ez így volna helelyes! :) ... amennyiben ez a verzió valósul meg. Én ezt támogatom. Indoklásképpen csak annyit, hogy egy olyan személy, aki elért akkora magaslatokat, egyszerűen nem lehet más célja, mint a legjobb hadvezérnek lenni a hódító világában és bármi is következzen a 9. személyiség után, csakis olyan kaphatja meg, aki már helyet foglalt a Hódító képzeletbeli trónján :) |
Quote:
|
Quote:
Azaz ez: (1) - top 30% - ahogy eddig (2) - top 25% (3) - top 22% (4) - top 18% (5) - top 15% (6) - top 11% (7) - top 8% (8) - top 5% (9) - top 1. helyezés |
Vagy az eredeti vagy a köztes, de hajlandó lennék harcba szálni a 9.-ért a csúcson.
Most az a kérdés mennyi időt kell eltöltenie a 9.-ért az első helyen. A 336 kört vagy csak elég bevillantani hogy ott volt. |
Quote:
Ha nem %-ban gondolkozunk, hanem konkrét első helyben, akkor én arra voksolnék, hogy a teljes 336 kört ott kelljen eltöltenie (kiesés -3 kör stb, ahogy most van a top30%). |
| All times are GMT +1. The time now is 22:44. |