Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Ati 10-16-2006 08:29

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 35532)
Ááááá :mad:
Miért fordul elő már hatodszor, hogy le akarok szólni egy topicot, mert nem jó de mire szépen kultúráltan bekörmölöm a mondandómat már nem tom berakni mert áthelyezték az elvetettek közé :mad:
Az ííííííz egye meg... nincs igazság :D

Tessék nálam előbb kelni. :P :DDDDDDDDDDD

Remedy 10-16-2006 08:40

Quote:

Miért fordul elő már hatodszor, hogy le akarok szólni egy topicot, mert nem jó de mire szépen kultúráltan bekörmölöm a mondandómat már nem tom berakni mert áthelyezték az elvetettek közé :mad:

gyurj ra egy kicsit... nekem mar egesz jol megy ;)

Szecsa 10-16-2006 08:46

Quote:

Ne tessek regenyt irni! :)
Roviden: "Nem kell" :)

Cece 10-16-2006 10:34

Ati, eszemben sincs korán kelni. Mától 2hét szabi emberileg :D
Remy, mondjuk eme tevékenységed erősen érzékelhető a hódító világában :D
Szecsa, valahogy a frappáns és nem túl agresszív elutasításokat jobban kedvelem :o

Nah dühöngök még egy picit :mad: köze nincs ugyan a hódhoz, de befolyásolja, mivel erősen megzökkenti a koncentráló képességemet :p
Szal a magyar vízumigényléshez egyre több dokumentáció szükséges és vannak olyan dolgok is amihez senkinek semmi köze és mégis kérik :mad: Egész dél előtt jártam keltem és mégsem tudtam beszerezni mindent.
Kicsit azért gáz, hogy magyar létemre ahhoz , hogy elutazzak 50Km-re egy magyarországi rokonlátogatásra egy csomó papír + egy csomó pénz + várakozás + némi idegsejtgyilkolás szükségeltetik ...pff :mad: :( :(

director 10-16-2006 13:03

na vazzeg, vízum, ne is mondd.. én egy hete folyamatosan idegrohamot kapok emiatt:D

Cece 10-17-2006 15:51

Quote:

Originally Posted by director (Post 35573)
na vazzeg, vízum, ne is mondd.. én egy hete folyamatosan idegrohamot kapok emiatt:D

:p Én 2 nap alatt elrendeztem :D
Bár 2hét a várakozási idő, hogy meg e kapom vagy sem, de bízom a sikerben :o
És utána tessék reszketni... kinyílik a kapu a hódtalik felé :p :D :D

Steve 10-20-2006 18:38

Quote:

Originally Posted by director (Post 35573)

Hát volt nálunk egy erdélyi társaság a héten és beszélgettem velük erről is. Azt mondták nem olya gáz hogy nem kapnak magyar állampolgárságot, csakhát az ismert szabályozásokon felül /pl legyen nálad egy rahedli pénz/ olyan kis "könnyítések" is vannak, mint például az, hogy a meghívójukat két nyelven kellett elküldenünk a hivatalos szerveknek... éljen a bürokrácia...:(

Senki 10-22-2006 11:05

üdvözlöm minden egykori klántársamat aki jóízűen levert.... akiknek szól, tudják mi van, pláne hogy még volt is róla szó pár hete, hogy nem ütnek, hogy más részleteket ne is közöljek. örvendek hogy mikor megjavítom a routerem erre jövök vissza... sportszerűség ide vagy oda, ezek után nem tudom mondani, hogy: "grat, igazságos versenyben maradtunk alul." :mad:

big man5 10-29-2006 22:13

Bazz akárhányszor feljebb megyek valaki mindig leüt.
Kezd elegem lenni ebből az egészből.

Dragi 10-31-2006 16:24

ijjgum meg a bujjgum Harcosok nem akar írni :D:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 03:48.