Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Éjszakai védelem bevezetése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4778)

Zordi 08-31-2013 19:00

nem támogatom de ha senkit se érdekel akkor legyen :)

Ati 08-31-2013 19:01

Quote:

Originally Posted by Zordi (Post 304910)
nem támogatom de ha senkit se érdekel akkor legyen :)

Ez nem szavazás. Ez megbeszélés. Érvekkel és ellenérvekkel.

Zordi 08-31-2013 19:06

szezonba nekem este van pár órám odacsapni a nappali akciózásért de eztán nem lesz rá lehetőségem.... unalmas lesz ez így.
Keveslem a hozzászólásokat pedig a normálosokat inkább érinti... ennyire nem érdekel senkit vagy csak én pánikolok?

vityu 08-31-2013 19:51

Quote:

Originally Posted by Zordi (Post 304912)
Keveslem a hozzászólásokat pedig a normálosokat inkább érinti...

Én kimaradtam belőle, mert nem tudom eldönteni, hogy jó lesz-e vagy sem. A-ban nem vágyom rá, így sem egyszerű ütni, viszont lehetséges, hogy ha van ilyen, akkor kevesebben lesznek elfek, és tényleg a tudáson fog múlni, nem a jó időben választott támadáson.
Ha többen leszünk tőle "aktívak" akkor megéri, ha nem, akkor felesleges dolog, ami inkább káros.

Merengő 09-01-2013 13:22

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 304914)
Én kimaradtam belőle, mert nem tudom eldönteni, hogy jó lesz-e vagy sem. A-ban nem vágyom rá, így sem egyszerű ütni, viszont lehetséges, hogy ha van ilyen, akkor kevesebben lesznek elfek, és tényleg a tudáson fog múlni, nem a jó időben választott támadáson.
Ha többen leszünk tőle "aktívak" akkor megéri, ha nem, akkor felesleges dolog, ami inkább káros.

az elfekkel szembe bármelyik fajnak A-ban csak az aktivitás miatt volt esélye. normális az, hogy 70% barak alatt meg sem lehet próbálni beverni egy elfet? most már biztosan itt lesz ha támadod és kedve szerint ütheti a csontra kitámadott országodat..

Ati 09-01-2013 13:34

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 304920)
az elfekkel szembe bármelyik fajnak A-ban csak az aktivitás miatt volt esélye. normális az, hogy 70% barak alatt meg sem lehet próbálni beverni egy elfet? most már biztosan itt lesz ha támadod és kedve szerint ütheti a csontra kitámadott országodat..

Ezt az elfes érvet kifejtenéd részletesebben? Valahol nagyon elbeszélünk egymás mellett, és nem értem, hogy mire célzol ezzel.

Én azt látom, hogy eddig, ha 70% kellett, hogy beüsd az elfet, akkor ha elszabizik, akkor klán szinten csak 65% barakk kell, vagyis sokkal könnyebben beüthető lesz. Ez két dolgot eredményez: vagy jól jársz, mert könnyebben beütöd, vagy nem megy szabira, és semmi nem változik.

A teljesen kitámadt, és emiatt üresen hagyott országot továbbra is ugyanúgy tudod támadni, hiszen nem mehet addig szabira, amíg kint a serege, tehát ha a hiénázás lehetőségéről beszélünk, az is megmarad.

Remedy 09-01-2013 13:46

Ati: és ha előttem van 5 elf egyéniben, és más senki, mind más klánból, ezek elszabiznak, hogy varázsolom oda hirtelen a klánom valamelyikhez? Mindig rakjunk ki/vegyünk be valakit, hogy én egyéniben üthessek? Vagy hogy képzeled ezt az érvet?

Zordi 09-01-2013 14:04

még anarchba szétrengetek másik 10 varival egy elfet de normálba nem tudom, ezt hogyan oldjátok meg. Este szabin nappal meg visszakisér.... patt helyzet majd néztek farkasszemet és a lopkodásért semmivel nem tudtok visszavágni ha kiszámolja mikor mehet szabira..
de legalább nyugodtan alszik majd....

Merengő 09-01-2013 14:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 304922)
Ati: és ha előttem van 5 elf egyéniben, és más senki, mind más klánból, ezek elszabiznak, hogy varázsolom oda hirtelen a klánom valamelyikhez? Mindig rakjunk ki/vegyünk be valakit, hogy én egyéniben üthessek? Vagy hogy képzeled ezt az érvet?

ezt akartam én is írni Ati

Ati 09-01-2013 14:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 304922)

Ez azt feltétlezi, hogy klán szinten senki (nemcsak a Te klánod, hanem senki) nem akar ráállni az adott klánra, emiatt nem probléma az érintett országoknak, hogy éjszakára* a védelmüket csökkentsék.

* Vagy bármikor máskor.

All times are GMT +1. The time now is 20:52.