![]() |
Quote:
Ahogy az épületek0zása is jó... Kicsit többet kell gondolkozni, felmérni az egyént, hogy pontos képet alkossunk az éplistájáról... Itt egy pontlista, pirossal kiemeltem, hogy mi az, amit nem tudunk meg: Üres, Ház - csak részben a 2 kombinációját tudjuk... Barakk Kovácsműhely Tanya Könyvtár Raktár Fatelep Kőbánya Fémbánya Agyagbánya Drágakőbánya Őrtorony Kocsma Templom Kórház Piac Bank A többit mind meg lehet határozni... Szóval tényleg túl sok értelme nincs.. :) Kórház, piac, meg könyvtár ha nincs túl sok, akkor lehet számolni a fennmaradó hekiket toronynak... :) |
Üdv
Végigolvastam a topicot és vannak jó ötletek. Az én ötletem az emberéhez hasonló faji vari lenne, csak tolvajokra vonatkoztatva. Ha a varázslat aktív, akkor a támadó tolvajok csak akkor tudnak sikeresen akciózni ha a támadóerejük 3? 4? 5? -szöröse a védő tolvajok erejének. (Jó arányt kell találni) Nem fontos, de kiegészíthetjük tükörhatással is: Hasonlóan az emberéhez ha szükségesnél kissebb a támadóerő az akció fordított eredményt hoz. Tehát a törpe tekit, nyerset, éplistát, stb. kap. Az ártó toliakciók pedig a támadó tolvaj országában jelentkeznek pl gyújtás. :D . Ha eltaláljuk a jó arányokat akkor a kihegyezett tolisok tudnának lopni törpét, de nem mindenki fogja szétlopni. Ennnek a faji varinak az egyszerűség az előnye. Vélemények? A 100% rakivédelem szerintem azért nem jó megoldás mert megbontja az egyensúlyt a tolisok rovására. A gnómmal összehasonlítva azt vegyétek figyelembe, hogy a törpe körönként termel nyersit, a gnóm viszont 20 kör alatt izzad ki egy tekercset. De amint olvasom nem is a nyerslopás a fő gond. |
Quote:
szóval visszatérve a tolvajlási pajzsra: 2-3×-os védelem számomra elégnek tűnik, de ez hangolható nyilván. |
A régi fajvarit úgy értettem h a katonaképzésre is vonatkozzon ne csak az átképzésre.
|
nos ,
Sztem az nem indok , h ha nem tud nyerset lopni a törptől akkor tekit lop, már sorry, de most is azt lopják ami jobban megéri... Ugyh én spec. a 2. javaslatot támogatom, emlni lehetne az 50%-on de max 80%.ig... még mindig jobb mint vmi tolipajzs v a 100%-os raki védelem... Az éplistás0 dolog szerintem azért annyira nem rossz, kellene egy picit legalább gondolkodni... a többi dolog felejtős... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ennyi erővel gondolhatnék az ork varisokra is:D ÉS nem igaz ,h ez nagy mértékben gyengítené a tolisokat.. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:43. |