![]() |
Quote:
Persze nem arról van szó, hogy naponta lennének ütések 15k körül, de mostanában volt jó pár. De ha nem lett volna, akkor is meg kell vizsgálni, hogy milyen hatással lenne a 15k hekin hadakozókra egy módosítás, mert ott van elvileg a legtöbb anyagi forrás egy-egy pénzigényes taktika kihasználására. |
Quote:
Egy szóval sem mondtam hogy nem kell az ő érdekeiket is szem előtt tartani. De a semmisem jó anélkül hogy utánanéznénk, mást javasolnánk mentalitás sem vezet sehova. Itt most konkrétan arra gondolok, hogy sokan igy elmerevedve ellenzik a 20* os lakosság beleszámitást a 70 helyett, de nem azt mondják, hogy miért jó a 70 és miért nem jó akkor mondjuk az 50, vagy a 40 vagy a 30, hanem hogy miért rossz a 20. Nekem nicns ketvem belemenni egy képzeletbeli számitásba. Sosem voltam olyan helyzetben, hogy elfokozás alternativ taktikaként szerepeljen, tehát erre vonatkozó számitást az mondhat aki már cisnálta. De tudom, hogy baromira zavarna ha valaki elfokoz 100K pontra, de ha tudom, hogy max 120K pontra tud fokozni, akkor lehet hogy énis elfokozok 50K pontot, hogy üssek róla ettől függetlenül némi földet. Viszont ha tud fokozni akár 200K pontot is akkor megsem próbálok utána menni, mert nincs rá akkora keretem mondjuk. |
jó az alapfelvetés!
támogatom, ha szavazás lenne róla... |
Quote:
|
Valamit lehet, de sztem elég sok a változás már, ez kiagyalása lehet nem férne bele..nem tudom. Azt tudom, fenn 10k heki felett, kevés az ori, nonstop a távol. Ki az az elvetemült aki tudja, kimegy 1 sereggel és biztos kap vissza 2-őt, és esélye sincs elfokozni, mert nem lehet már. Kigyúrta magát, hogy beférjen az ellen orihoz, az meg szépen visszakisér 2 lagymatag 10k-s sereggel. Ez még jobban deffelős, betonos orikhoz vezetne. Annak sok értelme nem lenne, mert én biztos ráhagynám az egészet. nem tagadom gyűlölöm azt a taktikát. Aki üt az üssön tisztességgel, ne pár k-s egységekkel, azt ha sikerül beütnie. "Jajj de ügyes vagyok"...hát mondhatom...:S
Ha tudom 2 sereget kapnék vissza minden alkalommal, én biztos nem támadnék többet... |
én továbbra is az eredeti véleményen vagyok
ne változzon semmi, vagy max szabin lakosok menjenek 70xeres és a nép ne számítson ezt a 2felvetést semmiképp nem támogatom és ezekkel kapcsolatban majdnem minden Anarchos így vélekedik :) |
Quote:
|
Quote:
|
En ugy orulnek, hogy ha a 70xes limit modositas megvitatasat a taktikai elem topicban folytatnatok. :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:10. |