![]() |
Quote:
Elmehetünk a személyeskedés felé is, ha akarjátok, bár nem látom értelmét. A hibát elkövettem, a büntetésem megkaptam érte. Mit tegyek még? A rendszer, mint látjuk működik, a csalókat kiszűri a rendszer, még, ha nagyon ügyesek is esetleg. A nagypofájú, hadisarc követelőket pedig maguk a játékosok vetik ki maguk közül. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én számtalanszor leírtam, de leírom X+1edszer is, hogy ezzel a közepes klánok életét nehezítitek meg, akik ha fel akarják venni a versenyt, szintén újrázgatniuk kell lenn, és alárendelni mindent az A-s játéknak. Ez szerintem nem normális, nem tudom ki hogy van vele, de én lehet abba is hagynám a játékot, ha az abból állna, hogy 500 körönként tolok egy újrát, hónapokon, éveken át, hogy legyen esélyem azok ellen, akik szintén ezt csinálják. Az, hogy régen lehetett ilyet, nem érv a mellett, hogy ezután is lehessen. Amit leírtam, implicit módon sugallja, hogy a topklánok ellen egyébként az újramatyizás nem vezet sok eredményre. Pláne nem egy olyan vezérrel, aki akkora lúzer, hogy mielőtt felérne A-ba, a fél világot magára haragítja, de ez már egy technikai jellegű, megvalósítási hiba :) |
Quote:
|
Quote:
Ha már veszély is van benne, kell csinálni egy elfet. 4k hektáron 40%bankkal nyugodtan megél, és igen szép összegeket lehet vele keresni, úgy, hogy nem látnak be hozzá tolvajokkal, csak varázslókkal, de arra meg ott van a fantomsereg. És ha mégis leütik, akkor sem anarchba kerül. Láttam A-ban olyan elfet, amelyik úgy jött fel a TOP-ba, hogy senki sem támadta meg. Párszáz hektár hiányzott neki, és akkor keresett meg, hogy kell-e addig, ameddig lefordul. Asszem 45% bank volt benne. Nem értem, hogy miért kell megkerülni az A-s termelést. Lehet, hogy jó, de azt sem lehet csinálni folyamatosan, hogy csak ütünk, meg a százmilliárdokat éljük fel. Abba is bele lehet unni. Kell a pihenő, amikor nem igényel mindenkitől hihetetlen aktivitást, amikor ki lehet pihenni az ütések fáradalmait egy védekezősebb, termelősebb felállással. Mondjuk ez az én véleményem. Tökéletesen tetszik Ati javaslata. Remélem bekerül. |
Quote:
Hogy nincs az embereknek olyan bandája, akik összecsalják azt, ami miatt ez a topic/ötlet létrejött? Hát igen, vannak, akik lusták keresni a megfelelő "tisztességes" termelőket+ sajnálják a pénzt mások 12* felhívására... Sztem senki nem irigyli tőled a Toroff oridban levő dolgokat, használd amire csak akarod... jah, hogy már nincs is ilyen orid? :eek: Ati ötlete teljesen jó, van 1 alapotok, gazdálkodjatok vele, építsetek olyan klánt, ami megáll a lábán... |
Quote:
A következő alkalommal már 1000 kör múlva, de egy bakiból csak tanult annyit, hogy nem követi el újra ugyanazt a hibát. Ha ismét elfelejti feltenni a kulcsot, és 1000 körös újrázás után ISMÉT elfelejti feltenni, és 2000 kör után ISMÉT elfelejti feltenni, akkor igazából itt már nem egyszeri véletlenről van szó. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:16. |