![]() |
Quote:
|
Quote:
ha kiszámithatatlan az ellen lehetetlenség megmondani mit fog lépni csak itt mindig piros, de hasonlo elven mukodik mint amit a rézbőrű "tesók" nyomattak régebben az utcákon :) nekik se megy már annyira a bolt mert ostoba szerencsejátékokra csak a szerencsejátékfuggok harapnak, normális emberek nem |
Jól értem tehát, hogy ismét felmerül javaslatként, hogy ne lehessen másik szövetségre/országra ráfokozni? (Mert ha elfokozni nem lehet, akkor nyilván ráfokozni se.)
|
Quote:
|
Quote:
anno kismilio szabályt hoztál a kicsik kárára amik mind a nagyobbak utolérésének utjában állnak de eszedbe se jut hogy egyszer nekik kedvezz mert van pár síros aki nyavajog hogy mi lessz a torpokkel pedig ha nem akarsz mégtobb játékost elvesziteni akkor nem artana nyitott szemmel járni nem sértegetni akarlak de rengeteg ervet felhoztunk az ellenérvek pedig elég gyengék szerintem |
Quote:
Az nem működik, hogy véletlenszerűen néha növelheted az értékedet, néha pedig nem. |
Quote:
Ezt mégis hogy gondoltad? Ha nincs 2 körre tőlem senki, akkor ráfokozhatok valakire, aki fölöttem van, de ha van valaki tőlem 2 körre, akkor nem? |
Bezony, Atival egyetértek. Ha nem lehet elfokozni, akkor ne lehessen -20k pontról sem ráfokozni. A-ban még hagyjám, de pl B-ben elég szar dolog bámulni az 1 körös sereget, amikor a támadó 8-ra van már alattad...
De A-ban is gázos már egy +50k-s fokozás "szembemenetele" Vagy marad minden, vagy egyszerre "tűnjön" el... |
Quote:
ha nem tudja megvédeni magát akkor nincs ott keresnivaloja ennyi a dolog ha látja hogy épul alatta egy hadi épuljon vele és harcoljon meg a poziciojáért 200hekin is bármikor tudok fokozással ugy támadni hogy képtelen visszatámadni az ellen érdekes ott senkit sem zavar de ott nem is lehet a pontkulonbség miatt 0 hekire redukálni még 100szor akkora hektáron meg 200szor akkora hekin igen nem találod ezt egy picit igazságtalannak ???????? ez bárhogy is nézzuk elég nyomi megoldás ha ezt nem akarod megérteni asszem tok folosleges errol beszélni nem kell a mézesmadzag hanem le kell zárni a témát es rengeteg idegeskedést meg lehet vele sporolni fokozzon el kit erdekel de max 50%ig számitson bele a pontja ne 0 hekit hozzon az ember és ne lehessen meguszni ha jon rád 500k paci 500k alapkatonával varival meg hasonlo nevetséges egységekkel |
Quote:
Nem lehet minden fokozáskor írásos nyilatkozatot bekérni, hogy "most nem azért fokozok el, mert itt vannak 2 körre tőlem, és menekülök, hanem azért, hogy 2 körre kerüljek a fölöttem levő országhoz". Nekem személy szerint semmi kifogásom az ellen, hogy ne lehessen ennyit mozogni a pontlistában fokozással, de ez nem lehet véletlenszerű. Vagy el lehet fokozni (mindig), vagy nem (soha). És ez a ráfokozást is jelenti. Nincs különbség elfokozás és ráfokozás között. Egy fokozás lehet egyszerre valakitől elfokozás, és ugyanakkor valakire ráfokozás is. |
All times are GMT +1. The time now is 00:58. |