![]() |
Ha én bukni akarok egy csatát, akkor 1 lovat küldök:D
|
Myth esetleg ram is volt kapud????
Nem tudom menniy tolid van de ha igy all a helyzet marha sok. Amugy az események láncolatára mondtam hogy gyanus.Tul nagy a véletlen. Az hoyg kimesz katszer fosztani bavernek de ezzel igazabol csak jot tettek mert utoavba kerultetek... Es ha minden igy volt tervezve en vagyok paranoias es elnézést kérak a vádaskodásért. |
Nem vagyok érintve a dologban, de annyit hozzáfűznék: a győztes mindig gyanús a vesztes szemében. Az ember lassan már azért szurkol, hogy ne jöjjenek be az akciói, mert utána jönnek a vádaskodások...
|
Quote:
|
Alba, kértelek hogy ne itt, mindegy, köszönöm hogy azért a kulturált határokat megtartottuk. semmiképpen nem szeretném ha a klánom tagjai olyanokká válnának mint a 'régi nagy'-ok...
én ehez csak annyit fűznék hozzá, hogy most még mi állunk a bizonyos szerszám rossz oldalán, de majd átmegyünk mi is a másik végére :) (UI: 8an vagyunk, ti 4en, ha jól emlékszem. legalább kétszer akkorának kell lennentek egyéniben mint a mi országaink... ezt te hogy loptad át? nem akarok számokat mondani, de ehez nagyon sok toli kell....) |
Quote:
Kedves Hörcsögök. A tolvajakciók sikeressége nem Függ a körtávolságoktól. A pontlistabeli helyezéskülönbségeken viszont mulhat. Ha sok a helyezéskülönbség akkor az véd a tolvajokkal szemben. Idézet a sugóból. "Számok Hogy egy tolvajakció sikeres-e, azt a tolvajok számán, katonai morálon, faji módosítókon és varázslatokon kívül mégegy szempont befolyásolja: a pontlista-beli helyezések különbsége. A módosító képlete: A két ország helyezésbeli különbsége * 20 / csoportlétszám Ha a módosító értéke kevesebb, mint 1, akkor 1-gyel számolj. A célország védekezőerejét ezzel a módosítóval szorozd be. " Tehát hiába vagy akár 150 körre is, ha a támadó, és a célpont ország között nincsenek sokan akkor bizony nincs védelmi bónuszod a távolság miatt. És azért a pontlistabeli helyezésetek Nektek is előkelő. Kérlek a sugó képlete alapján számold ki Te a tolivédelmeteket. Ha kiszámolod látni fogod, hogy egy 10K heki feletti ország minden megerőltetés nélkül tud annyi kocsmát tartani, hogy könnyedén felméri a klánotokat. |
Köszi Reaktor :)
nem vagyok/voltam tolis soha, sőt varis se nagyon voltam amikor meg igen akkor mindig sikerült minden varim, de az is csak 1000 körig tartott, és eluntam kb... szóval ebben a két dologban meg lehet fogni elég könnyen :) de majd 'csakazértis' kiszámolom :p |
Quote:
|
Szerintem a Big Gunnak feltétlen jár a gratula:)
Az meg A-s hagyománynak számít, hogy utólag fórumon vitatjuk az eseményeket:) |
Vádaskodni jo....
De az utes az gratula.... De lebeszeltuk priviben :D |
All times are GMT +1. The time now is 23:07. |