![]() |
Quote:
|
Quote:
A varázserő növelése is egyedül a varázslóknak hasznos. :) |
Volt javaslatom, hogy 1.000-ről induljon az MP, és 2k-ig növekedjen.
Mondjuk szintenként +50-et kapsz, így 20. szinten lennél 2k MP-n. Persze lehetne ezt tovább fokozni, mondjuk 3k-ig. Ildi: nem az a zavaró, hogy nincs felfrissülés, mert van. A felfrissülésben az a zavaró, hogy pont akkor nem ér semmit, amikor szükséged lenne rá. Kis szinten, kevés MP-nél. (Ha jól emlékszem, %-os arányban tölt.) Ráadásul kis szinten nem is tudod kihasználni, mert nyilván az első 2 tanulásodat nem erre fogod elhasználni. |
Quote:
Vagy lehetnének itt ott eldugva mesterek akik valamiért cserébe képesek megtanítani az állóképességed (mozgáspontod) növelésére. |
Quote:
|
Quote:
Nem tudtam újra rátámadni, mert először be kell fejeznem a mostani harcot...Mivel nincs megtanulva a csoportos harc, vagy mi a fene... A vicc még az volt benne, hogy kiléptem, és újra be, és befagyott az életpontom. Karmolgatott a macska, az ép-m meg megállt 9-en. Aztán egyszer csak kb 6-8 mp szünet a csatában, majd kiírja, hogy meghaltam, és leesik az ép-m 0-ra... |
Nah, közben megint csak megismételtem, Úrhölggyel is...
|
Quote:
|
Ati, második támadás követelménye legyen 10. szint :)
Már így is elég uncsi, anélkül meg nem nagyon éri meg takarítónál erősebbet ütni... 12. szint meg már nagyon sok... Vagy második támadás követelménye lehetne még a középszintű harcművészet...De legyen levíve 10. szintre szerintem :) |
Quote:
Nem tudom semmihez sem kötni... |
All times are GMT +1. The time now is 20:02. |