![]() |
Quote:
Ezt maximum akkor tudom elképzelni ha valami irtózatos katonai morálromlás is betennénk mellé, mert ilyen sereggel a kat morált könnyen lehet 100%on tartani, s akkor még kevesebb esélye van a többi fajnak ellene.. Mellesleg már többen leírták hogy nem ork 2 fajt kell csinálni a hullából, hanem játszhatóbbá kell tenni |
Quote:
És hiába mondjátok, ha ilyen kemény lenne, sem kéne A-ban, mert: - nem tud távolozni, tehát egy emberrel kevesebbre hárul ez a feladat - nem tud sereget engedni, tehát mivel általában max-szal ki kell menni, akkor gyakorlatilag mindenki visszakísérheti, mondjuk a nagy betegség miatt csak 1 ereggel, de akkor is egy helyben topog... Ekkora bónuszokkal sem vállalnám be a klánba, ekkora bónuszokkal sem játszanék vele, nem tudom mit féltek egy kis erősítéstől, így is, úgy is el lehet verni, csak úgy lehet nem 5 sereggel. |
Quote:
Nekem az az elképzelésem, hogy maximum 1./A ban akkor ütő erő kell a hullának mint egy óriásnak, szóval egy hulla ló= 1 óriás lóval (100as morál 35% teki óriás 5 tábis, 6 tábi a hullánál) (19.9) (többi fajnak tudós, hullának tábi szemmel nézve) 2. szint törpével egyenlő:1 lova felfele 6 tábival, mf 100as morállal (18.6) 3. szinten egy ember ütőerejével, 17.3 4. szint egy fél-elf ütőerejével (15.6) 5. szinten (14) jelen pillanatban egy hulla ló, mf 100as morál, tábi szemmel 1. 18.1 2. 16.8 3. 15.5 4. 14.2 5. 12.9 javaslatom alapján 1. 19.9 2. 18.6 3. 17.3 4. 15.6 5. 14 + ehez 30% os védő bónusz illetve barakk férőhely növelés szintenként +2 hellyel |
A hullát miért is ne lehetne varival és tolival csesztetni?? :)
És a hullának miért tábornok szemet adsz?? A tudós jobb lenne... És máris más jön ki a számolásra, nem beszélve arról, hogy ne számolj hullánál 100%-os katmorált... |
Quote:
Ha azt akarod, hogy ne tekizzenek le, akkor kimész a piacra, és az utolsó mp-ben beveszel annyi tekercset, amennyivel meg van a %-od. Szerinted nem lehet tenni ellene semmit? ok, az orkot felgyújtják, de vannak is felesleges épületei, ami leállhatnak. jelenleg egy hullának, hacsak nem tart tornyot, akkor csak a bankok, utána már a serege megy el. |
Quote:
Oké gyújtják meg rengetik a hullát, de mit gyújtanak le nála? a 1-1 házat gyújtanak nála meg max 2t rengetnek le róla, de a 4.-5 gyújtás után már 0 házat gyújtanak. A népesség hiány ellen is lehet tenni, ugyanúgy mint a tekizés ellen :p Viszont abba gondolj bele, hogy milyen kellemes lesz 2.-3. szinten egy szövi háborúban hulla ellen harcolni, ahol egy ilyen megerősített hulla nekiáll egy orinak mészárolni s 4 körönte 1000-2000 bakát hord el ami neki tiszta haszon, hiszen eladja őket a piacon s szépen magába pumpálja a pénzedet, a szövi tagjai meg 1x tudják csak megütni, mert megbetegszenek, ő meg módszeresen áthordja a seregedet....(még mielött erre azt írnátok, hogy van szövi help, azelött azt mondom hogy a hulla is tud utolsó mp-ben kimenni egy másik tagra mészárra menni, s ilyen erősítéssel oda is befér) Szóval itt a hulla olyan fegyvert kapna, hogy szinte lehetetlen lenne megfogni a seregét, s a mészárolós taktikával degeszre keresné magát. :eek: |
Quote:
|
Quote:
Ha a hulláról csak nhány házat tudsz legyújtani akkor gnómról is meg orkról is...Tehát ne így számolj...Hanem úgy, hogy még egy ork is agyongyújt egy hullát, és a hullának nagyon is fáj az ha felgyújtják. Ha jól van felépítve, akkor is reggel elkezdem gyújtani, és estére már többezres emberhiánya van, ha meg hagy egy adag házat fölöslegesen, hogyha gyújtanának Nála, akkor meg annyi barakkja sincs (és ezzel védelme, támadóerje), hogy ne menjek át rajta 6 sereggel :) (Nem, nem 5. szintről beszélek, és 200 hektárról, ahol 0 ház ég...hanem mondjuk 2. és 1. szintről) Quote:
Másodszor is, egy sereggel sem mennék vissza a hullára, ha mészárolni jön, hanem szépen a négy fős szöviből aki nem tolis, az rááldozza a készültségét egy kevés gyújtásra és máris nincs meg a hulla fél serege, mert leálltak a barakkok... Quote:
Én inkább a hullára 75%-ot, óriásra meg 95%-ot számolnék, ha nem gond...Enyhén reálisabb lenne így... Boccs, de muszály vagyok azt mondani, hogy ajánlom a súgót :) |
Én se tudom, hogy hol élsz. Először próbálj túlélni az 5. szinten kivül mást is utána mond hogy 1-2 házat gyújtanak. Én ki próbáltam és nem olyan vicces amikor reggel megnézed minden kaffa estére meg romokban az ori, mert az 1 kocsmás óriás is bent járt. És igaza van Vityunak szövibe még akkor se venném be ha ezek az erősłtések meglennének. Szerintem is egy kőkemény hadist kell belőle csinálni, talán még erőssebbet is mint egy ork. Mert mit tenne egy ork ha látná hogy jön felé végig gyújtja utána még egy kis tüzgolyó és a sereg egy elég szép része el is ment a támadás alatt.
|
Quote:
2. Igen most valóban, nehéz a hullának elérni a 100as kat morált, de a felvetett javaslatokkal már simán elérhető lenne. 3. Ti erre a morál dologra mentek rá, a 100as morál ad meg pontos és hiteles értéket, az az alap, illetve a maximum, láttám én már óriást gnómot orkot törpét 75-t ös katmorállal s láttam már hullát 100as katmorállal, szóval ezért írtam a max morált. |
All times are GMT +1. The time now is 02:12. |