Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

vityu 09-21-2008 23:17

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 191394)
nem az a kérdés hogy mi mikkel játszunk, hanem az hogy ők mikkel játszanak :) nem kétség profikhoz méltó orijuk van, de kétlem hogy piacolással tartják fent. amúgy a jelentést megírta a szövim, de hol tehetek arról hogyha nincs bizonyíték ellenük? majd egyszer elrontják és rossz helyről lépnek be vagy mittomén, és akkor repülnek.
részemről táma lezárva, aki nem hisz nekem/nekünk az magára vessen.

Hát szerintem ez édeskevés ahhoz, hogy egyáltalán megemlítsd. A piacolásról meg annyit, hogy az egyik országomat feltornáztam a B-ben elég vészes helyzetből. 130üres hektár(12%), csak pár termelő épület ami nem működött, több mint 4000üres hely a barakkokban, tudománytekercsek 15-20% körül. Csak piacoltam (a fosztástól hamar elment a kedvem, lopni nem tudtam), 2hét alatt oda jutottam, hogy nincs üres területem, tele vannak a barakkjaim, a tekercsek is, és 210millió pluszban vagyok.

Princ 09-22-2008 00:06

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 191503)
Hát szerintem ez édeskevés ahhoz, hogy egyáltalán megemlítsd. A piacolásról meg annyit, hogy az egyik országomat feltornáztam a B-ben elég vészes helyzetből. 130üres hektár(12%), csak pár termelő épület ami nem működött, több mint 4000üres hely a barakkokban, tudománytekercsek 15-20% körül. Csak piacoltam (a fosztástól hamar elment a kedvem, lopni nem tudtam), 2hét alatt oda jutottam, hogy nincs üres területem, tele vannak a barakkjaim, a tekercsek is, és 210millió pluszban vagyok.

Egy egyszerű megfigyelés: a klasszikus értelemben vett piacozás úgy gondolod valaki véleménye szerint jksz-re bizonyíték.
Pedig szabadna értelmes embereknek tekinteni a többieket, attól még hogy te zseni vagy. :rolleyes:

vityu 09-22-2008 08:48

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 191505)
Egy egyszerű megfigyelés: a klasszikus értelemben vett piacozás úgy gondolod valaki véleménye szerint jksz-re bizonyíték.
Pedig szabadna értelmes embereknek tekinteni a többieket, attól még hogy te zseni vagy. :rolleyes:

Sose mondtam, hogy zseni vagyok, csak kicsit furcsának tartom, a talán, a majd, a nincs, és a ha szavak használata mellett a JKSZ vádat. Én azt vettem ki, hogy nem tud biztosra semmit, akkor meg mi a baj? Szerintem felesleges sárdobálás. De legyen. Majd megvádolok én is valakit, ha pl miközben támadok valaki más lelopja a tekercseimet, vagy neadjisten felveszi a piacról a cuccomat, mert biztos azért tette, hogy többet foszthasson, csak rosszkor időzített. A témát befejeztem, mert látom mindig jobb elhinni, hogy mindenki JKSZ-ezik. Talán ezzel akarják az emberek nyugtatni magukat, hogy más is csinálja... (és nem vádoltam most sem, a félreértések elkerülése végett!)

Princ 09-23-2008 00:55

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 191519)
Sose mondtam, hogy zseni vagyok, csak kicsit furcsának tartom, a talán, a majd, a nincs, és a ha szavak használata mellett a JKSZ vádat. Én azt vettem ki . . .

Tudom hogy nem mondtad: én írtam és bocs ha mégsem vagy az.

Tény hogy eddig az egyetlen ember akiről tudok hogy szívesen válaszolna az evvel kapcsolatos kérdésekre és nem csak ilyen lazán egymás után fűzött hát, hogyismondjam.. hangulatképekkel (ez eggyel most megtoldva), úgy tűnik meggondolta magát és mégsem válaszol. :(

-Fegya- 09-26-2008 09:38

Ilyenre nem emlékszem:
Quote:

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 5. szinten:2008-09-25 19:39:51Dark Elder (#555193) elfoglalt 302 hektárt Csuhás (#515255) országától.
Az összes normálos és anarchos csoport közül ez volt az előző napi legnagyobb ütés. 5-s szinten, normál csopiban!

Tsobi 09-26-2008 10:55

Az olimpián világrekordokat döntögetnek,itt pedig a szemfülesség emberi határait feszegetik eddig szép eredménnyel :)

Paliking 09-26-2008 12:24

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 191849)
Ilyenre nem emlékszem:

Az összes normálos és anarchos csoport közül ez volt az előző napi legnagyobb ütés. 5-s szinten, normál csopiban!

Ráadásul egy eléggé frissen regelt orival...

Gyulu 09-26-2008 12:29

Egy ilyen nevű ori már lett is átrakva anarchba több ország szabály írányítása miatt.....De hát tudjátok ő a szemfülesség mintaképe

Andrew 09-26-2008 12:37

Nem értem, hogy min lepődtetek meg :confused:
Szerintem csak az anarchosok teljesítettek alul :D:D

Ati 09-26-2008 12:41

Quote:

Originally Posted by Gyulu (Post 191853)
Egy ilyen nevű ori már lett is átrakva anarchba több ország szabály írányítása miatt.....De hát tudjátok ő a szemfülesség mintaképe

És amilyen nevű ország már lett átrakva, olyan névvel soha többet nem lehet játszani? Vagy ezzel mi a javaslatod? Azokat a betűket se lehessen többet használni akkor már, nem? Pffffff......

All times are GMT +1. The time now is 06:04.