Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Klánbalépések csökkentése, klánütések könnyebbé tétele (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2286)

wand 02-11-2008 23:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 158035)
Rendben. Mennyinek? Kinek lesz hatranya, a mostanihoz kepest?

idézem magam:

Quote:

Ha eddig volt 6 klánbalépsem és most van 12k toppköröm, akkor mostantól 3 havonta 1%ért válthatok klánt,
mígha visszjövök SZK-ról ugyanúgy 6 belépéssel és ugyanúgy 3 havonta váltok klánt akkor minden belépésem -6%?
Remy, ha valaki a mieink közül klánba lép (vagy leog, vagy bárki más) akkor ezzel 2 év alatt az országának a kétszeresét kell leadnia, miközben, egy most játszó ugyanakkora országnak 40% ot...

240% vs 40% leadás, szerinted kinek van hátránya?

wand 02-11-2008 23:19

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 158037)
az, aki nem éjszakázik, nem távolozik, nem fizet a ht-ért, nem kopik a szeme a monitoron, és még is ugyanannyi földet akar leadni 1-1 kibe lépéskor, mint aki ezeket meg teszi

először is: éjszakáztam, távoloztam, fizettem vip-et.
összeségében nem hiszem, hogy kevesebbet mint más.

másodszor: ki akar ugyanannyit? 2000 körönként kapsz egy kedvezmény, tehját következő klábalépésed 1% lehet. a mienk hogy lehet 1%? sehogy. 5-6-7% lesz.

hol adok le ugyannyi földet mint te?

wand 02-11-2008 23:24

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 158040)
rossz azoknak akik nincsenek a toppban.
rossz azoknak akik szk-n vannak.

fordítok:

kinek jó??csak azoknak akik MOST a topban vannak.
minden fórumon sírnak, hogy így meg úgy nem lehet utolérni a toppot.. most akkor mia fenének hoznánk egy olyan szabályt ami nekik baromi kedvező??

Quote:

( óvatosan megjegyzem , hogy ők nem játszanak )
én meg óvatosan megjegyzem, hogy ti sem játszotok, efektív nem csináltok semmit. mikor volt topban utoljára üttés? 1 éve? mesélj mi az a nagy játlék ami ekkora előny megszerzését igazolja?

Hóhér 02-11-2008 23:29

Quote:

Originally Posted by wand (Post 158043)
először is: éjszakáztam, távoloztam, fizettem vip-et.
összeségében nem hiszem, hogy kevesebbet mint más.

másodszor: ki akar ugyanannyit? 2000 körönként kapsz egy kedvezmény, tehját következő klábalépésed 1% lehet. a mienk hogy lehet 1%? sehogy. 5-6-7% lesz.

hol adok le ugyannyi földet mint te?

vissza jösz játszani, és neked is lehet 1%.

az első belépésed 7 % lesz.

nem úgy ismertelek, hogy ezt nem tudtad akkor, amikor szk-ra mentél.

úgy teszel, mintha merényletet vezetnének beellened, egy olyan dologért, amit azóta tudsz hogy befog következni, amióta nem játszol.

a javaslat nem azért van, hogyha hónapokig kimenjek szk-ra, ha nem akarok játszani, és ha elő jövök kevés földet kelljen leadnom !

azért van, hogy aki JÁTSZIK , annak megérje JÁTSZANI.

a javaslat esetleges bevezetése után ha én úgydöntök, hogy úgy járok el mint te, majd előjővök 1 év után szk-ról, biztosíthatlak, nekem is a több %-os földet kell majd leadnom.
ebben nem lehet semmi kivetni valót találni.

Xeper 02-11-2008 23:36

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 158047)
a javaslat nem azért van, hogyha hónapokig kimenjek szk-ra, ha nem akarok játszani, és ha elő jövök kevés földet kelljen leadnom !

Ki mndta, hogy SZK-n tovább csökkenne a leadandó föld? Viszont ha már egyszer elért 10k topkört, azért MEGKÜZDÖTT, ideje és klánbalépése ment el vele. Hogy most SZK-n van, akkor miért kelljen hátránnyal folytatnia egy mostanában feljutott országhoz képest?

wand 02-11-2008 23:36

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 158047)

bocs, de ez szép és jó, hogy MOST JÁTSZIK[/color] , annak megérje [color="black"]JÁTSZANI
DE a fejlesztés szerintem nem a MOST-ról szól , ahnem a JÖVŐRŐL
Mert mi van azzal aki a Jövőben fog játszani? az le van szarva? mondván MOST jó legyen a többi meg nem érdekel?

Hóhér 02-11-2008 23:40

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 158050)
Ki mndta, hogy SZK-n tovább csökkenne a leadandó föld? Viszont ha már egyszer elért 10k topkört, azért MEGKÜZDÖTT, ideje és klánbalépése ment el vele. Hogy most SZK-n van, akkor miért kelljen hátránnyal folytatnia egy mostanában feljutott országhoz képest?

hm?

ha a 10k topp köre elketyeg szk-n, akkor a belépésénél nem tudja elhasználni azt a kedvezményt, amit a 10k topp köre nyújtana neki, mert a topp köre nulla. vagyis nő a leadandó földje, ha van kedvezménye.

mit kell ezen ennyit ragozni?
:eek:

wand 02-11-2008 23:41

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 158053)
hm?

ha a 10k topp köre elketyeg szk-n, akkor a belépésénél nem tudja elhasználni azt a kedvezményt, amit a 10k topp köre nyújtania neki, mert a topp köre nulla. vagyis nő a leadandó földje, ha van kedvezménye.

mit kell ezen ennyit ragozni?

igen egyet éretek!
mit kell ezen ragozni?
a javaslat rossz.
vagy legyen "egyszer használatos" vagy ne a topkörökhöz kötődjön.

Hóhér 02-11-2008 23:45

Quote:

Originally Posted by wand (Post 158051)
bocs, de ez szép és jó, hogy MOST JÁTSZIK , annak megérje JÁTSZANI
DE a fejlesztés szerintem nem a MOST-ról szól , ahnem a JÖVŐRŐL
Mert mi van azzal aki a Jövőben fog játszani? az le van szarva? mondván MOST jó legyen a többi meg nem érdekel?

ezt úgyérted, hogy azért ne részesüljenek kedvezményben a MOST aktívan JÁTSZÓ országok, mert lehet hogy majd egyszer visszajönnek a most NEM JÁTSZÓ játékosok játszani, majd egyszer valamikor ha úgy adódik, esetleg , kitudja mikor stb...

???

Hóhér 02-11-2008 23:46

Quote:

Originally Posted by wand (Post 158055)
igen egyet éretek!
mit kell ezen ragozni?
a javaslat rossz.
vagy legyen "egyszer használatos" vagy ne a topkörökhöz kötődjön.

igen ez valóban nagyon jó megoldás lenne azoknak a játékosoknak, akik

NEM AKARNAK JÁTSZANI...

:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 17:44.