![]() |
Quote:
Quote:
240% vs 40% leadás, szerinted kinek van hátránya? |
Quote:
összeségében nem hiszem, hogy kevesebbet mint más. másodszor: ki akar ugyanannyit? 2000 körönként kapsz egy kedvezmény, tehját következő klábalépésed 1% lehet. a mienk hogy lehet 1%? sehogy. 5-6-7% lesz. hol adok le ugyannyi földet mint te? |
Quote:
kinek jó??csak azoknak akik MOST a topban vannak. minden fórumon sírnak, hogy így meg úgy nem lehet utolérni a toppot.. most akkor mia fenének hoznánk egy olyan szabályt ami nekik baromi kedvező?? Quote:
|
Quote:
az első belépésed 7 % lesz. nem úgy ismertelek, hogy ezt nem tudtad akkor, amikor szk-ra mentél. úgy teszel, mintha merényletet vezetnének beellened, egy olyan dologért, amit azóta tudsz hogy befog következni, amióta nem játszol. a javaslat nem azért van, hogyha hónapokig kimenjek szk-ra, ha nem akarok játszani, és ha elő jövök kevés földet kelljen leadnom ! azért van, hogy aki JÁTSZIK , annak megérje JÁTSZANI. a javaslat esetleges bevezetése után ha én úgydöntök, hogy úgy járok el mint te, majd előjővök 1 év után szk-ról, biztosíthatlak, nekem is a több %-os földet kell majd leadnom. ebben nem lehet semmi kivetni valót találni. |
Quote:
|
Quote:
DE a fejlesztés szerintem nem a MOST-ról szól , ahnem a JÖVŐRŐL Mert mi van azzal aki a Jövőben fog játszani? az le van szarva? mondván MOST jó legyen a többi meg nem érdekel? |
Quote:
ha a 10k topp köre elketyeg szk-n, akkor a belépésénél nem tudja elhasználni azt a kedvezményt, amit a 10k topp köre nyújtana neki, mert a topp köre nulla. vagyis nő a leadandó földje, ha van kedvezménye. mit kell ezen ennyit ragozni? :eek: |
Quote:
mit kell ezen ragozni? a javaslat rossz. vagy legyen "egyszer használatos" vagy ne a topkörökhöz kötődjön. |
Quote:
??? :eek: |
Quote:
NEM AKARNAK JÁTSZANI... :D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 17:44. |