Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Ati 05-02-2006 23:10

Quote:

Originally Posted by DearCody
Ha már úgyis a törpénél vagyunk, akkor megkérdezném, h törpe, h tud gyorsan sok hírnevet szerezni? Sokan tették fel nekem is ezt a kérdést, de hát...:confused: Elgondolkodtató. Tény, h háborúból nem lehet nagy mennyiségben szerezni. (Sok hírnévet tolival lehet gyűjteni ugyebár, de csak ha messziről akciózól, de ez törpnél nem hinném, h lehetséges.)

Miért akarsz BÁRMIVEL gyorsan sok hírnevet szerezni? Ha normálisan játszol, akkor igazából teljesen mindegy, hogy mennyi a hírneved. Ha azzal akarsz mókázni, hogy sokat gyűjtesz, vagy éppen keveset, akkor ne törpével tedd.

Teerayon 05-03-2006 19:38

Helló!!!
Azt szeretném kérdezni hogy: minek van az ha a tsóm megpróbál valahányszor csinálni egy hóditót akkor én másnap meg ő átmegyünk az anarchista csoportba ???
pedig egymás ellen lennénk... :confused: :eek:

-Fegya- 05-03-2006 19:50

Quote:

Originally Posted by Teerayon
Helló!!!
Azt szeretném kérdezni hogy: minek van az ha a tsóm megpróbál valahányszor csinálni egy hóditót akkor én másnap meg ő átmegyünk az anarchista csoportba ???

Lásd Súgó-FAQ-Egy géprõl többen, egy cégtõl többen, szövetségesnél mit tehetek stb. kérdések... topicot

solven 05-03-2006 20:50

Quote:

Originally Posted by Teerayon
Helló!!!

meg ha egyébként is egymás ellen lennétek, akkor mért nem jó az anrch?:confused:

Wendor 05-03-2006 21:24

Olyan dolog érdekelne,hogy mi az %-morálnál,ahol már gond van.Lázadoznak,meg gyújtogatnak.
Előre is köszi, a felvilágosítást!

Kisbér 05-04-2006 12:42

Quote:

Originally Posted by Wendor
Olyan dolog érdekelne,hogy mi az %-morálnál,ahol már gond van.Lázadoznak,meg gyújtogatnak.
Előre is köszi, a felvilágosítást!

Én úgy tudom 50%... De mérget ne vegyél rá! :D

solven 05-04-2006 16:36

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Én úgy tudom 50%... De mérget ne vegyél rá! :D

szerintem is valahol e körül megy a dolog (mondjuk láttam már orit 14%ˇ de ha megtartod 80 körül, akkor a rengetéssel se nagyon tudják odáig levinni (max ha egy egész szövi renget egyszerre, de az ritka)

Kisbér 05-05-2006 15:43

Quote:

Originally Posted by solven
szerintem is valahol e körül megy a dolog (mondjuk láttam már orit 14%ˇ de ha megtartod 80 körül, akkor a rengetéssel se nagyon tudják odáig levinni (max ha egy egész szövi renget egyszerre, de az ritka)

Nem olyan ritka az :D

solven 05-05-2006 19:17

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Nem olyan ritka az :D

velem még nem történt meg olyan sűrűn, és remélem nem is fog, mert nem volt túl jó élmény :D

Synkel 05-06-2006 22:08

Rengéssel az én morálomat nyomták már le 12%-ra, és egy ori rengetett. Igaz, baromi mázlija lehetett, mert rengésenként 8-9% morált vitt magával, és eleve se volt 100%, mer az meg nem szokásom:)
Katmorálra pedig a zsold nem fizetése hat a legrosszabbul...

All times are GMT +1. The time now is 01:32.