Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Legendär (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1871)

Pool 07-12-2007 11:43

Quote:

Originally Posted by demian (Post 109060)
Pool eddig nekem nem ez jött le, hogy téged a többség kedvel :)
Én pl kedvellek :P
Meg azért nemvolt semmi, amit a játékstílusodból tanultam párbajokon igaz mindig miattad nemvégeztem jobb helyen :D

Én is másoktól tanultam, de azért *örül, hogy fényezik*
Hát, igen, biztos többen utálnak, mint nem, de aki utál is gondol rám...:D:D:D
Talán egyszer megszavaztatom, ha Harcosok topic van, miért ne lehetne Pool topic is :)

Arwyl szelleme 07-12-2007 12:00

Quote:

Originally Posted by demian (Post 109060)
Pool eddig nekem nem ez jött le, hogy téged a többség kedvel :)

Nincs senkinek semmi baja Poollal a szöviből, tudtommal Arwennal jóban is vannak, de a másik 3 tag hozzáállása semleges, illetve ugyan olyan mint a többi környékbeli orihoz. Annyi a különbség, hogy hozzájuk beférünk Poolhoz meg nem. Azok a bizonyos törlések pedig az ellen megtorló akciói utáni mészárok miatt voltak, hozzátenném mind2 ori csak annyira lett leamortizálva, hogy semmilyen módon ne tudjon ártani a szövi egyik tagjának se! (Más kérdés a katonai morál, ami az egyiknél már addigra 50% körüli volt :D )
Van pár ori németben aki a szövi egyes tagjainak barátja, klántársa, valahol szövije, stb. Ezeket az orikat az a bizonyos tag nem üti, de ez nem terjed ki a szövi többi tagjára! Azaz nincs olyan ország akivel mind a 4 tagnak szóbeli vagy megkötött MNT-je lenne.

Pool 07-12-2007 12:06

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 109068)
Nincs senkinek semmi baja Poollal a szöviből, tudtommal Arwennal jóban is vannak, de a másik 3 tag hozzáállása semleges, illetve ugyan olyan mint a többi környékbeli orihoz. Annyi a különbség, hogy hozzájuk beférünk Poolhoz meg nem. Azok a bizonyos törlések pedig az ellen megtorló akciói utáni mészárok miatt voltak, hozzátenném mind2 ori csak annyira lett leamortizálva, hogy semmilyen módon ne tudjon ártani a szövi egyik tagjának se! (Más kérdés a katonai morál, ami az egyiknél már addigra 50% körüli volt :D )
Van pár ori németben aki a szövi egyes tagjainak barátja, klántársa, valahol szövije, stb. Ezeket az orikat az a bizonyos tag nem üti, de ez nem terjed ki a szövi többi tagjára! Azaz nincs olyan ország akivel mind a 4 tagnak szóbeli vagy megkötött MNT-je lenne.

OFF
Arwen a hódítóban a legjobb barátom (barátnőm :D), kár, hogy személyesen még nem találkoztunk :(
OFF VÉGE

Rántotta 07-12-2007 13:26

Most az [5/V] csoportról van szó?

Remedy 07-12-2007 13:32

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 109071)
OFF
Arwen a hódítóban a legjobb barátom (barátnőm :D), kár, hogy személyesen még nem találkoztunk :(
OFF VÉGE

Mi tart vissza? Annyi bulira eljohettel volna, es mashogy is meg lehet oldani...

Arwen 07-12-2007 13:44

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 109106)
Mi tart vissza? Annyi bulira eljohettel volna, es mashogy is meg lehet oldani...

Ez nem az ismerkedős topic, ne offoljatok.

Quote:

Originally Posted by Rántotta (Post 109103)

Igen

Remedy 07-12-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 109108)
Ez nem az ismerkedős topic, ne offoljatok.

"Általános beszélgetés Hódítós témákban"

Arwyl szelleme 07-12-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by Rántotta (Post 109103)

Igen, de csak azért, mert még a többi csoportban nincs ori. :)

Deni 07-12-2007 13:49

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 109058)
Ezek szerint a többség kedveli kicsi Pool-t :D

mivel a 4-ből csak 1 akar leverni.. mondjuk úgy, hogy szerencséd van, hogy ott az a másik 3 :rolleyes:

Arwyl szelleme 07-12-2007 13:58

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 109111)
mivel a 4-ből csak 1 akar leverni.. mondjuk úgy, hogy szerencséd van, hogy ott az a másik 3 :rolleyes:

Nem egészen Denike. A 4-ből 1 nem akarja a másik 3 meg nem tudja leverni. :D

All times are GMT +1. The time now is 21:41.