Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf hibajavítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1722)

Remedy 04-25-2007 13:06

Quote:

Originally Posted by laci (Post 90462)
Ki tudunk végre lépni az 1A-ból, vagy most már csak erről fogunk beszélni? Megint megkérdem: azon az egyetlen csoporton kívül hol fogsz te egy ilyen orkkal "könnyedén szétártózni" egy valamennyire is értelmes elfet??

Azon kivul hogy leszel teljesen korbeveve elfekkel, ugy hogy mas celpontod nincs, hogy tudj haladni? Na ugye, hogy sehol...

laci 04-25-2007 13:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 90468)
Azon kivul hogy leszel teljesen korbeveve elfekkel, ugy hogy mas celpontod nincs, hogy tudj haladni? Na ugye, hogy sehol...

Akkor viszont nyisson valaki egy másik topicot, ahol meg lehet beszélni az 1A-s ork vs. elf kérdést, már oldalak óta megy az offolás...

Steve 04-25-2007 13:09

Quote:

Originally Posted by laci (Post 90469)
Akkor viszont nyisson valaki egy másik topicot, ahol meg lehet beszélni az 1A-s ork vs. elf kérdést, már oldalak óta megy az offolás...

Szerintem ez nem off. Ez a döntés az egyensúlyról szól és leginkább orkok ellen jön ki.

Érdekes hogy ki hogyan szavaz, még egy klánon belül is. :)

laci 04-25-2007 13:12

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 90470)
Szerintem ez nem off. Ez a döntés az egyensúlyról szól és leginkább orkok ellen jön ki.

Viszont ez csak az 1A-ra vonatkozik. Ahogy Remy is mondta egy-két hsz-vel fentebb, máshol van mit ütnöd. A felvetett téma meg az EGÉSZ Hódítóról szól, nem csak az 1A-ról, hogy miképpen lehet ott boldogulni az elfek ellen.

API 04-25-2007 13:17

gondolom az elfek az erősítés mellett nyüszögnek, a nemelfek meg a súgó javításán...
énis voltam olyan szöviben Aban, ahol volt elf... és jól jö/hete/tt volna a védelemben a + %...
és voltam olyan helyzetben, ahol a környék elf volt és idegbetegség volt áthámozni magam köztük /nem rajtuk... mert nem lehetett rajtuk/
sztem aki elfre ment/megy az eddig a 30%kal számolt és tutira ment... ha meg vakon ment, akko meg benne volt a pakliban a kopp...

szerintem Ati a súgót fogja javítani:) mert eddig is az volt a cél a sok módosítással, hogy a hadi akciók kerüljenek előtérbe...:)

feljebb valahol olvastam, h ha az orknak jár a + támadó bónusz, akkor az elfnek meg járjon a védő... na... szerintem azért ez nem ugyanaz... mert aki az orkot vállalja, az vállalja a tekitlenítést, ártózást és egyebeket... úgyhogy megérdemli a plusz bónuszt...:) meg különbenis.:):D

Arwen 04-25-2007 13:17

Quote:

Originally Posted by laci (Post 90471)
Viszont ez csak az 1A-ra vonatkozik. Ahogy Remy is mondta egy-két hsz-vel fentebb, máshol van mit ütnöd. A felvetett téma meg az EGÉSZ Hódítóról szól, nem csak az 1A-ról, hogy miképpen lehet ott boldogulni az elfek ellen.

1/A-ban nem váltasz fajt, ha hosszútávra tervezel. Más csoportokban viszont 1000 körönként szintet lépsz, és választhatsz másik fajt.
Tehát legjobban az A-ban maradókat érinti ez a kérdés.

laci 04-25-2007 13:19

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 90473)
1/A-ban nem váltasz fajt, ha hosszútávra tervezel. Más csoportokban viszont 1000 körönként szintet lépsz, és választhatsz másik fajt.
Tehát legjobban az A-ban maradókat érinti ez a kérdés.

Viszont az 1A-ban maradók vannak a legkevesebben. Mi legyen tehát a fontos, a mennyiség vagy a minőség? :D

Komolyabban: amit írtál, abban igazad van, de az is tény, hogy a döntésben mindenki érintett, nem csak azok, akik elakadtak az elfekben odafent.

Arwen 04-25-2007 13:21

Quote:

Originally Posted by laci (Post 90474)
Viszont az 1A-ban maradók vannak a legkevesebben. Mi legyen tehát a fontos, a mennyiség vagy a minőség? :D

Örülnél ha 20-25k hekis 1/A-s oridról lehúznának 2-3000 hektárt azért, mert elírták anno a súgót?

az 1/A-s orikban nem csak 41 nap munkája van benne, hanem éveké. Ezt ne felejtsd el.

Steve 04-25-2007 13:21

Quote:

Originally Posted by laci (Post 90474)

Szerintem éppen elegen vannak "Aban maradók"...

laci 04-25-2007 13:24

Azóta pontosítottam, csak írás közben reagáltatok.

Én csak arra kérek mindenkit, hogy ne váltsunk át megint arra, hogy mindent az 1A-hoz igazítunk, vegyük figyelembe azokat is, akiknek nem az a céljuk, hogy ott fejlődjenek hónapokon vagy éveken át.

(és most NE váltsunk át egy "szeretem az A-t"-"nem szeretem az A-t" vitára, abból már volt elég ;)

All times are GMT +1. The time now is 17:53.