![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Érdekes hogy ki hogyan szavaz, még egy klánon belül is. :) |
Quote:
|
gondolom az elfek az erősítés mellett nyüszögnek, a nemelfek meg a súgó javításán...
énis voltam olyan szöviben Aban, ahol volt elf... és jól jö/hete/tt volna a védelemben a + %... és voltam olyan helyzetben, ahol a környék elf volt és idegbetegség volt áthámozni magam köztük /nem rajtuk... mert nem lehetett rajtuk/ sztem aki elfre ment/megy az eddig a 30%kal számolt és tutira ment... ha meg vakon ment, akko meg benne volt a pakliban a kopp... szerintem Ati a súgót fogja javítani:) mert eddig is az volt a cél a sok módosítással, hogy a hadi akciók kerüljenek előtérbe...:) feljebb valahol olvastam, h ha az orknak jár a + támadó bónusz, akkor az elfnek meg járjon a védő... na... szerintem azért ez nem ugyanaz... mert aki az orkot vállalja, az vállalja a tekitlenítést, ártózást és egyebeket... úgyhogy megérdemli a plusz bónuszt...:) meg különbenis.:):D |
Quote:
Tehát legjobban az A-ban maradókat érinti ez a kérdés. |
Quote:
Komolyabban: amit írtál, abban igazad van, de az is tény, hogy a döntésben mindenki érintett, nem csak azok, akik elakadtak az elfekben odafent. |
Quote:
az 1/A-s orikban nem csak 41 nap munkája van benne, hanem éveké. Ezt ne felejtsd el. |
Quote:
|
Azóta pontosítottam, csak írás közben reagáltatok.
Én csak arra kérek mindenkit, hogy ne váltsunk át megint arra, hogy mindent az 1A-hoz igazítunk, vegyük figyelembe azokat is, akiknek nem az a céljuk, hogy ott fejlődjenek hónapokon vagy éveken át. (és most NE váltsunk át egy "szeretem az A-t"-"nem szeretem az A-t" vitára, abból már volt elég ;) |
All times are GMT +1. The time now is 17:53. |