Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fél-elf stratégiák & trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1618)

vinnyo 01-23-2008 16:15

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 153633)
Ha a varisotok nem tudta gömbölni, akkor tuti nem félelf volt :D
És kizártnak tartom hogy kifejezetten rád specializálódott volna.

A varisunkat valaki épp lenyeste 7-8 k-ra.Tehát akár félelf is lehetett. A tekercsírás meg indulótőkének kellett. Most már megvan lassan.Annak meg nem volt értelme,hogy az épületeim üresen álljanak.Gabonát termelni nem volt kedvem,ugye megértitek? 535 heki: 18% ház,18% barakk,tanya 13% (400bála hiánnyal),könyvtár 6%(bontásra vár),raktár 4%, őrtorony 14%, kocsma 19%, templom 9%.Szándékosan nem írtam számokban. Erősödik a szövi, de nem hiányzik egy profi erőltetett nevelése.Kezdhetném előlről:D

Pali papa 01-23-2008 16:33

Igen szerintem sem érdemes tekiíró felest tartani.
Lehet jobb lenne valami más faj, amivel nem tolist játszanál, mert úgylátszik a feles nem megy Neked. Ne aggódj aszerintem a feles nem olyan könnyű és láttam már tapasztalt hadisokat akik nem tudták a felesükkel mit kezdjenek.
A feleshez érzék is kell, ha ráérzel megy, ha nem akkor veszett fejsze nyele...
;)

Pali papa 01-23-2008 16:35

Quote:

Originally Posted by vinnyo (Post 153703)
A varisunkat valaki épp lenyeste 7-8 k-ra.Tehát akár félelf is lehetett. A tekercsírás meg indulótőkének kellett. Most már megvan lassan.Annak meg nem volt értelme,hogy az épületeim üresen álljanak.Gabonát termelni nem volt kedvem,ugye megértitek? 535 heki: 18% ház,18% barakk,tanya 13% (400bála hiánnyal),könyvtár 6%(bontásra vár),raktár 4%, őrtorony 14%, kocsma 19%, templom 9%.Szándékosan nem írtam számokban. Erősödik a szövi, de nem hiányzik egy profi erőltetett nevelése.Kezdhetném előlről:D

Lehet elszámoltam de ez mintha 101% lenne...

vinnyo 01-23-2008 16:37

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 153708)
Igen szerintem sem érdemes tekiíró felest tartani.
Lehet jobb lenne valami más faj, amivel nem tolist játszanál, mert úgylátszik a feles nem megy Neked. Ne aggódj aszerintem a feles nem olyan könnyű és láttam már tapasztalt hadisokat akik nem tudták a felesükkel mit kezdjenek.
A feleshez érzék is kell, ha ráérzel megy, ha nem akkor veszett fejsze nyele...
;)

Egy erős szöviben azért elég félelfetes ellenfél lehet.Természetesen,most nem rólam van szó.Még...

vinnyo 01-23-2008 16:41

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 153709)
Lehet elszámoltam de ez mintha 101% lenne...

Hümm,ez tényleg 101%.Érdekes.Újraellenőriztem a tanácsadók oldalam,és úgy láccik hihetetlen szerencsés vagyok.101%-on játszom:D

Pali papa 01-23-2008 16:43

Quote:

Originally Posted by vinnyo (Post 153710)
Egy erős szöviben azért elég félelfetes ellenfél lehet.Természetesen,most nem rólam van szó.Még...

Csak azt nem vágom 535 hekin nem találsz senkit akitől lopni lehetne tekit?

vinnyo 01-23-2008 16:49

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 153714)
Csak azt nem vágom 535 hekin nem találsz senkit akitől lopni lehetne tekit?

A top 50-ben? Elég keveset.Néha egyenesen meg sem éri,és inkább raktárazom. Vagy túl erősek,és én még inkább nem szeretnék azokkal ujjat húzni.Tényleg meg kell erősödnöm.És most már okulva az előbbiekből,türelmem is lesz.Remélem:rolleyes:

baron 01-23-2008 19:05

a feles lopja a tekit v. írja:confused:. hát sztem lopnia kell , s ha büntetlenül akarsz tekit lopni akkor utolsó körv előtt lopj, egy kicsit hosszadalmas, de megéri várni.... büntetlenül megúszhatod;):D:D

vki nem tud adni egy éplistát 600 hekkre? előre is kösz :)

Eke 01-23-2008 19:31

Quote:

Originally Posted by baron (Post 153773)
a feles lopja a tekit v. írja:confused:. hát sztem lopnia kell , s ha büntetlenül akarsz tekit lopni akkor utolsó körv előtt lopj, egy kicsit hosszadalmas, de megéri várni.... büntetlenül megúszhatod;):D:D

Miböl gondolod hogy büntetlenül lophatsz ha kivársz a végéig?:)

vinnyo 01-23-2008 19:32

Quote:

Originally Posted by baron (Post 153773)

Egen. Ilyen is van. Egy országban egyszer. Viszont ha kiszúrják a nyitott kapud(márpedig elé nagy esélyed van rá ,főleg ha valakinek épp akkor jut eszébe egy hasonló akció) hát akko oda kéne kötni a szövitagokat a gép elé.

All times are GMT +1. The time now is 01:44.