Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Auschwitz-Birkenau elfogadható országnév-e... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1604)

Lik-lak 05-25-2007 23:33

Hihetetlen hogy kepesek vagytok (akinek nem inge...) abba belekotni hogy valaki rosszul ir valamit... nemtok mindegy hogy n vagy m vagy mm? ha legalabb nemlenne abszolut egymas mellett a ket gomb a billen. IRC megvan? privi.hu megvan??

tovabba hihetetlen hogy vagyok olyan mesüge hogy nekem meg ez szurja a szemem. Nomeg az, hogy minden topik offolasba torkollik, meg jopofizasba. Megmondohangulat van, az ilyenbol sosem szarmazik jo. hajnal fel 1kor...

Ati 05-26-2007 09:01

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 98724)
Nomeg az, hogy minden topik offolasba torkollik, meg jopofizasba.

Azt hiszem ez igazán elnézhető egy olyan témánál, ami már ezer éve nem aktuális. :D

Valezius 05-26-2007 09:09

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 98709)
Ebböl azért annyi igaz hogy a liberalizmus egy nagyon sunyi dolog :)

Aztat én se szeretem. :)

"To sum up buta vagy de nagyon ,az agymosó gépezet látom nálad is müködött."

Igazi nyelvi Joga bonito.

Mintha a Stop shop 2-ből jött volna elő :D

Steve 05-26-2007 09:14

Eljutottunk oda hogy zsidózás és nácizás keretében Francit lebutázzák...
hmm, jó ez az új ignore tool, akkor ezt a threadet se olvasom innen:)

Pax Hungaricum 08-29-2007 08:38

Én csak egyet szeretnék tudni.

Miért preferálja mindenki jobban a kommunista koncentrációs táborokat, mint a nácikat?

Szerény becslések szerint is a fasiszta diktatúra 20 millió ártatlan emberéletet követelt...

A komminusta rezsim legalább 60 éve szedi az áldozatait (a mai napig is vannak eltűnt emberek ázsia elég nagy területein!) óvatos becslések szerint is 120 millió eddig... És a mai napig növekszik ez a szám.

Ahhoz képest a játékban igencsak fellelhetőek a szélsőbaloldali megnyilvánulások sőt még országnév is van olyan ami konkrétan kommunista munka- és koncentrációs táborra utal...

Tehát ha ezt szabad, akkor én támogatom az Auschwitz, Dachau, Buchenwald... stb országneveket.

Útálom a pártosságot! Vagy legyen pártatlan a játék, vagy engedje mindkét országnevet.

De hogy az egyik tilos, a másiakt meg elnézik, az szerintem NAGYON NINCS JÓL!.....
Ez a véleményem....

(Hozzáteszem alap helyzetbe egyiket sem támogatnám, mert mindkettő idegen az én felfogásomtól... De nagyon kezdi bökni a szemem, hogy az egyiknek mindent lehet, a másiknak meg semmit. Vagy maradjunk meg a középúton, vagy ha már az egyik irányba kilengünk, akkor a másikba is lehessen....)

Croissant 08-29-2007 17:13

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 121118)
vagy ha már az egyik irányba kilengünk, akkor a másikba is lehessen....)

Nosza, lengjél a másik irányba :)

Sikoly 08-29-2007 17:33

Egyetértek.Táttam éppen elég vörös hadsereget és egyebet ami a kommunista diktatúrára utal.Engem speciel ingerel.Szóval szerintem is maradjunk annál hogy ilyen neveket ne lehessen adni!

Pax Hungaricum 08-29-2007 17:57

Én megértem (megértem.. hát az túlzás.. de mindegy.). Szóval ha valaki olyan orit akar, ami kommunista népírtásra utal, és nincs neki még csak szólva sem, akkor nem értem ezt a topicot... Hiszen akkor a másik oldalt is tolerálni kéne... (KIZÁRÓLAG a logika miatt! Egyébként meg mind a kettőt el kell vetni! Nyilván mindkettő borzalmas!)
Szóval én a pártatlanság híve vagyok. Nem kell sem a munkáskommunizmus, sem a fasizmus.

Ez a játék nem erről kell szóljon. (Magánvélemény!)

laci 08-29-2007 18:12

Úgy látszik, ez ugyanolyan topic lesz mint a Harcosoké, mindig lesz valaki aki életet lehel bele :D

Valezius 08-29-2007 18:16

Quote:

Originally Posted by laci (Post 121269)
Úgy látszik, ez ugyanolyan topic lesz mint a Harcosoké, mindig lesz valaki aki életet lehel bele :D

A lezárt topikok kivételével mind így működik ;)

All times are GMT +1. The time now is 21:02.