Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Búja-Baja-Storyja (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1582)

LotR 01-16-2008 23:22

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 151977)
nálam nem. ugyan most tényleg nem böngésztem vissza az egész fórumot, hogy megtörtént-e, de a napokban már kétszer megtettem, és legjobb tudomásom szerint nem..
pedig kétszer is jelentettem...valaki nagyon elfoglalt..

lehet :)
nem tudom ki lehetett az és mi történt egyáltalán? :O

Zsáni 01-17-2008 18:34

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 152121)
lehet :)
nem tudom ki lehetett az és mi történt egyáltalán? :O

megmondom őszintén, nem áll szándékomban ide is kiírni, de priviben elküldöm :)

LotR 01-17-2008 23:26

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 152238)
megmondom őszintén, nem áll szándékomban ide is kiírni, de priviben elküldöm :)

ööö igen hát megfelelőbb forma volt...
nem tuom megítélni, van h én spec elnézném az ilyet... de van h nem, nálam ez kedvtől meg az apró környezeti tényezőktől is függne.. :)

Zsáni 01-19-2008 17:13

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 152316)
ööö igen hát megfelelőbb forma volt...
nem tuom megítélni, van h én spec elnézném az ilyet... de van h nem, nálam ez kedvtől meg az apró környezeti tényezőktől is függne.. :)

hát nem válsztanálak meg Adminnak :p:p:p:p:p
:D :D :D
következetesnek kell lenni :p

LotR 01-20-2008 18:41

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 152741)
hát nem válsztanálak meg Adminnak :p:p:p:p:p
:D :D :D
következetesnek kell lenni :p

tudod léteznek enyhítő körülmények is...
annyira lennék következetés mint a magyar jogrendszer, sztem az elég jóóó :)

amugy nem lennék admin semmi pénzért, meghagyom Atinak ezt a gondot, bár ahogy nézem lehet megéri neki a sok szenvedés :D

Pepa 06-07-2008 18:24

Sziasztok!

Hölgyek segítségére lenne szükségem. A dolog nagyon egyszerű, egy puszta "miért?"-re szeretnék választ kapni, de nem próbálok a női logikába betörni.

Alaphelyzet: Ahol dolgozom van egy kellően fiatal, kellően csinos hölgy, akivel én gondoltam egy közelebbi megismerkedést. A hölgynek van barátja, de - és itt jön a miért- úgy veszi az összes kedvességem, mintha minden ismerőse úgy bánna Vele. Viszonylag sokszor beszélgetünk és ha valamiért abba kell hagyni, akkor Ő kér bocsánatzot. Előre köszön, mindig mosolyog, sőt néha egy-egy sanda mosoly is feltűnik. egy szívességért azt mondtam: Ha nagy leszek meghálálom!, amire Ő azt mondta "Rendben!". Ma felajánlottam neki egy sípot, amit auóz egyik promociós termékemből kell kivenni és arra is azt mondta, hogy : Ha van felesleges, akkor elfogadom. És volt még több ilyen is. Tudja, hogy egyedül vagyok és hogy csalódtam az exemben.

Zsáni 06-07-2008 18:31

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 179314)
Sziasztok!

Hölgyek segítségére lenne szükségem. A dolog nagyon egyszerű, egy puszta "miért?"-re szeretnék választ kapni, de nem próbálok a női logikába betörni.

Alaphelyzet: Ahol dolgozom van egy kellően fiatal, kellően csinos hölgy, akivel én gondoltam egy közelebbi megismerkedést. A hölgynek van barátja, de - és itt jön a miért- úgy veszi az összes kedvességem, mintha minden ismerőse úgy bánna Vele. Viszonylag sokszor beszélgetünk és ha valamiért abba kell hagyni, akkor Ő kér bocsánatzot. Előre köszön, mindig mosolyog, sőt néha egy-egy sanda mosoly is feltűnik. egy szívességért azt mondtam: Ha nagy leszek meghálálom!, amire Ő azt mondta "Rendben!". Ma felajánlottam neki egy sípot, amit auóz egyik promociós termékemből kell kivenni és arra is azt mondta, hogy : Ha van felesleges, akkor elfogadom. És volt még több ilyen is. Tudja, hogy egyedül vagyok és hogy csalódtam az exemben.

És mi a kérdés? :) Mármint vágom, hogy miért, de mit miért? :)

Dus 06-07-2008 18:36

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 179316)

Hát elvileg szerintem azt kérdezi, hogy miért reagál így, ha van pasija ;)
Más kérdést nem tudok kinézni a hsz-ből :)

(jah, és nem vagyok hölgy, szal boccs, hogy beleszólok:D )

Pepa 06-07-2008 18:37

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 179316)

Miért fogadja az összes közeledésemet. Vagy: Miért nincsen benne semmi visszautasítás?

Zsáni 06-07-2008 18:46

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 179320)
Miért fogadja az összes közeledésemet. Vagy: Miért nincsen benne semmi visszautasítás?

Talán mert nem akar visszautasítani :)
a többit inkább elküldöm privátban kincsem :)

All times are GMT +1. The time now is 16:39.