Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség: az építész (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1576)

Remedy 03-03-2010 17:02

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 243419)
Itt már nem csak egy szimpla erősítésről/gyengítésről van szó.
Szerintem nagyon sokat számít már az is, hogy 7 kör alatt tud épülni.

Az ork egyik erősségét tovább erősítő személyiségre meg nincs szüksége az orknak.

Pl. a tábornok személyiséges javaslatból is pont az ork maradt volna ki, mert ő már így is elég erős. Itt viszont nem veszünk el tőle, csak szimplán nem lenne neki hasznos a túlórában való építés. Nem hinném, hogy ez hátrányosan érintené, ellenben egy háborúban, ha valaki 6 kör alatt tud épülni az óriási előny.

Nem ertek egyet. Mivel nagyobb elony, mint ha valaki 9 helyett 8 kor alatt epul?

En eleve ezt a -1 kort tartom tul erosnek. De az nonszensz, hogy az orkra ne hasson.

Mintha lenne egy 10% haderonovel szemelyiseg, de az orkra nem hat, hiszen annak van alabol 30%...

(ugyanez pepitaban vedekezes, es elf...)

Szoval azt a megoldast semmikepp nem tudom elfogadni. Vagy mindenkinek adjon ez a szemelyiseg, vagy senkinek.

none 03-03-2010 17:19

röviden Attilával értek egyet.. orknak ne legyen még -1 kör az építés.. többinek lesz-e vagy sem az mellékes részemről..
Remy tábornok szem leginkább csak orknak értelmes többinek szinte semmit nem ad.. így ha ez meg neki nem lenne extra előny, az sem igazságtalan..

Remedy 03-03-2010 17:22

Quote:

Originally Posted by none (Post 243432)
Remy tábornok szem leginkább csak orknak értelmes többinek szinte semmit nem ad.. így ha ez meg neki nem lenne extra előny, az sem igazságtalan..

Nem csak errol van szo, ez egy extra hatrany lenne az orknak, ugymond gyengitened vele a fajt. Mittudomen lenne egy szemelyiseg ami ugyanazt adja mint az orias sziesztaja. Rengeteget gyengulne vele az orias... Hiaba ra nem hatna.

siQ 03-03-2010 21:45

szerintem se diszkrimináljuk szegény orkokat, kell nekik a bónusz:)

Kubbi 03-04-2010 08:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 243428)
Nem ertek egyet. Mivel nagyobb elony, mint ha valaki 9 helyett 8 kor alatt epul?

sarkítok.
ha 100-ból elveszünk 1-et, akkor szinte semmit nem csökkentettünk. Ha 2-ből elveszünk egyet, akkor lefeleztük az időt.

Remedy 03-04-2010 08:56

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 243544)
sarkítok.
ha 100-ból elveszünk 1-et, akkor szinte semmit nem csökkentettünk. Ha 2-ből elveszünk egyet, akkor lefeleztük az időt.

Ha 1 vs 3-ban epul vki 3x olyan gyors.

Ha viszont 1 vs 2-ben, maris csak 2x, rengeteget hoztak rajta.

(ilyet en is tudok) :)

Gabro 03-04-2010 09:02

nem tudom, ki hogy van vele, de én orknak nem első szemnek szánnám...

ha meg valaki összeakad egy 4-5 szemes orkkal, akkor nehogy azt mondja nekem hogy azért kapott ki, mert az ork 6 kör alatt épült be....:)

J.Ati 03-04-2010 12:18

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 243549)
nem tudom, ki hogy van vele, de én orknak nem első szemnek szánnám...

ha meg valaki összeakad egy 4-5 szemes orkkal, akkor nehogy azt mondja nekem hogy azért kapott ki, mert az ork 6 kör alatt épült be....:)

Tehát nincs szüksége a 6 körös épülésre, egyet értünk:)

Egy Pool féle nagy tudású játékos, aki ráadásul időmilliomos is, a 10 szemes orkjával nem azért fogja elkenni a többit, mert 6 kör alatt épül, ezért nincs is rá szüksége!

Remedy 03-04-2010 12:25

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 243576)
Tehát nincs szüksége a 6 körös épülésre, egyet értünk:)

Egy Pool féle nagy tudású játékos, aki ráadásul időmilliomos is, a 10 szemes orkjával nem azért fogja elkenni a többit, mert 6 kör alatt épül, ezért nincs is rá szüksége!

Akkor majd nem veszi fel ezt a szemelyiseget... :)

(mas szavait viszont jo lenne, ha nem forgatnad ki...)

J.Ati 03-04-2010 12:33

Részemről a téma lezárva.
Szerintem a 6 körös épülésre nincs szüksége az orknak, de ha más kompromisszum nem elfogadható a többségnek, akkor a -1 körös épülés ne kerüljön be.

(egyébként se volt az alapötletben ez gyorsabb építés)

All times are GMT +1. The time now is 11:22.