Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Notebook/laptop topic (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1502)

richardka 02-13-2008 11:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137826)
Van azóta valakinek ilyenje? :)

igen volt a kezembe ilyen nemrég, na nem feketében hanem fehérkébe:) nem kell nekem, rájöttem. Van pár hibája, ami egy idö után idegesitett, illetve rájöttem nagyon be van korlátozva a lehetösége, És csak internetre venni pedig luxus, mondjuk az is igaz hogy csak 2 napig volt nálam, elkunyiztam havertól. Árához képest nagyon szerény a tudása, de majd ha jönnek q Klonok az biztos jo lesz, illetve ki fogja magát forrni a technika

richardka 02-13-2008 11:34

Quote:

Originally Posted by Naz (Post 148843)
Hi!Nekem olyan kérdésem volna, ha vágod a számitógépes témát!!Az lenne,hogy bekapcsolom a gépet és azt írja ki,elég sűrűn mostanában,kák háttérel,hogy tele van a lemez,bios frissitéseket keressek,vagy töröljem a lemezt,mert megtelt!És két percig visszaszámlál és csökkentett módban tudom csak elindítani,utána meg rendszervisszaállítássalDe még 20g szabd helyem van még!!Tudsz rá valamit??

Hmm ilyen hibát még nem láttam:)) kéne egy kis bövebb info. Ha biosfrissitést akart vagy helyett, akkor minek indul ujra?? Rendszervisszaállitás tehát azt jelenti valami progi csinálja ezt.

webesc 02-21-2008 22:23

Quote:

Originally Posted by Naz (Post 148843)
Hi!Nekem olyan kérdésem volna, ha vágod a számitógépes témát!!Az lenne,hogy bekapcsolom a gépet és azt írja ki,elég sűrűn mostanában,kák háttérel,hogy tele van a lemez,bios frissitéseket keressek,vagy töröljem a lemezt,mert megtelt!És két percig visszaszámlál és csökkentett módban tudom csak elindítani,utána meg rendszervisszaállítássalDe még 20g szabd helyem van még!!Tudsz rá valamit??

Ati már írta,hogy a rendszerpartíción kellene lenni a szabad helynek.
Nekem még eszembe jutott egy eset:
Kaphattál olyan fincsi vírust ami nem tesz mást csak teleírja saját magával
a vinyód.(Vagy egyéb szeméttel)
Ebben az esetben a rendszervisszaállítás után ugyan megint lesz helyed
de a vírus is aktív marad és folytatja áldásos tevékenységét.
Mindenképpen javasolnám egy mindenre kiterjedő alapos víruskeresés
lefuttatását.

[HTPA]GeeForce 02-25-2008 12:01

Gyors hozzászólás:
Aki ACER laptopot akar venni, az ne tegye. Inkáb gyűjtse össze a pénzt, a pénz felét tegye egy fémhálóból hegesztett tasakba, forrassza le, és kötözze egy malomkőhöz. A pénz másik feléből vegyen jegyet egy óceáni hajókirándulásra, szálljon fel az említett kővel együtt, és félúton gördítse a malomkövet a fémtasakkal együtt az óceán közepére...
Esküszöm, sokkal jobban jár!

- csomó időt hasznosan, jól szórakozva eltöltött a várost bejárva, 'alkatrészek után kutatva. (fémháló, hegesztőpáka, malomkő, fémlánc, stb stb....)
- utána kiélhette barkácsolási szenvedélyét amikor beleoperálta a pénzt a hegesztett tasakba, a tasakot meg hozzáláncolta a malomkőhöz.
- új embereket ismert meg (pl a hajóút jegyét kiadó fiatal csajszival az utazási irpdában)
- gyönyörű tengeri utazáson vett részt
- élete végéig mutogathatja a fényképeket az utolsó pillanatról, amikor méterenként lefotózta, hogyan gurul végig a fedélzeten a malomkő, és hogyan zuhan be a tengerbe. feltételezem a csobbanást jó pillanatban elkapva is szuper fotó készül majd.
- maradandó emlék hazájáról, és az éppen akkor érvényben lévő vankjegyekről/pénzérmékről.
- kellemes pillanatokat szerez majd a nehézbúvároknak és tengerfenék-kutatóknak.

Nagyjából ennyi. :D

Andrew 02-25-2008 18:20

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 160952)
Gyors hozzászólás:
Aki ACER laptopot akar venni, az ne tegye. Inkáb gyűjtse össze a pénzt, a pénz felét tegye egy fémhálóból hegesztett tasakba, forrassza le, és kötözze egy malomkőhöz. A pénz másik feléből vegyen jegyet egy óceáni hajókirándulásra, szálljon fel az említett kővel együtt, és félúton gördítse a malomkövet a fémtasakkal együtt az óceán közepére...

- csomó időt hasznosan, jól szórakozva eltöltött a várost bejárva, 'alkatrészek után kutatva. (fémháló, hegesztőpáka, malomkő, fémlánc, stb stb....)
- utána kiélhette barkácsolási szenvedélyét amikor beleoperálta a pénzt a hegesztett tasakba, a tasakot meg hozzáláncolta a malomkőhöz.
- új embereket ismert meg (pl a hajóút jegyét kiadó fiatal csajszival az utazási irpdában)
- élete végéig mutogathatja a fényképeket az utolsó pillanatról, amikor méterenként lefotózta, hogyan gurul végig a fedélzeten a malomkő, és hogyan zuhan be a tengerbe. feltételezem a csobbanást jó pillanatban elkapva is szuper fotó készül majd.
- maradandó emlék hazájáról, és az éppen akkor érvényben lévő vankjegyekről/pénzérmékről.
- kellemes pillanatokat szerez majd a nehézbúvároknak és tengerfenék-kutatóknak.

Igazából ezt minden egyéb tárgyra is igaz... :D:D:D pontosítanál egy kicsit, hogy miért éppen az ACER laptopok esetében ajánlod? :p

richardka 02-26-2008 09:32

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 160952)
Gyors hozzászólás:

csendben megjegyzem ez mondjuk köztudott hogy nem mindegyik Acer áll a helyzett magaslatán. Esetleg kifejtenéd miért jutottál erre a következtetésre biztos sok embernek az többet segit:)

Phoenix 03-01-2008 22:26

Én meg a HP-t úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúttálom de nagyon :mad::mad::mad::mad::mad: Lassan 8 órája sz*rakodok, hogy vista helyett xp legyen rajta...az okés, de nem működik, mert most találtam egy hivatalos kijelentést, miszerint a hp nem csinál xp drivereket a jelenlegi gépekhez...tehát most ott állok, hogy a géphez se driver cd, se vista telepítő, csak egy xp :mad::mad::mad: most szólhatok ismerősömnek, hogy vigyék szervízbe, hogy rakassák vissza a vistát...pedig pont ezt akartuk elkerülni...pfff...mostmár vista nélkül nem lehet eladni egy gépet sem???

Csokibácsi 03-02-2008 11:56

Ha tudod mikből van összelegózva a gép, a fontosabb drivereket is össze tudod vadászni. Macerás, az igaz.

Phoenix 03-02-2008 11:58

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 162360)
Ha tudod mikből van összelegózva a gép, a fontosabb drivereket is össze tudod vadászni. Macerás, az igaz.

Van benne egy Nvidia 7150m videókártya, de sehol sem találok megfelelőt, ami írja, hogy támogatná, felrakom, de aztat írja, hogy nincs megfelelő hardver :(
A hangkártya meg valami conexant. De ez dettó mint az előző. Azért még próbálkozok :)

richardka 03-10-2008 09:35

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 162362)
Van benne egy Nvidia 7150m videókártya, de sehol sem találok megfelelőt, ami írja, hogy támogatná, felrakom, de aztat írja, hogy nincs megfelelő hardver :(
A hangkártya meg valami conexant. De ez dettó mint az előző. Azért még próbálkozok :)

Ez nem a laptop hibája hanem a HP üzletpolitikájának a problémája.

All times are GMT +1. The time now is 23:47.