![]() |
Csofika mitöl gagyi az az ori akihez beférnek egynél több sereggel?lehet hogy lefaragott a ijj-torony csapatábol,hogy beférjen valakihez tolival-varival,mert az ellen nem fér be a kissé lefaragott csapatához ugy se.Vagy nagyon rágyur varira-tolira és reméli hogy ugyse látnak be hozzá.Persze jön egy ork akinek a szeme mégis belátott hozzá.forgatokönyv egyszerü többször bemegy látogatásra
|
Quote:
|
Quote:
97 94 91 88 85 82 79 76 73 70 67 64 61 58 55 52 kV 56 53 50 (47) Így 16 "ártás" kv előtt, és 4 kv után, búcsúzóul. A te sorozatod egy sokbányás célpont ellen felel meg inkább, akiről sok nyersit lehet kv elején lehúzni. |
Quote:
Azt kell megjegyeznem, hogy a Te perverz igényeidnek (mindenáron oknélkül kárt okozni) nem felel meg a dolog, de igen igen hatékony. Valószínű az probléma lehet, hogy itt nem tudnál félig rejtve tevékenykedni, és ha már az egyész csoport a véredet kívánja akkor biztosan lenne ember aki le szed onnan. Tehát a tolis szövit csak okosan és nagy diplomáciai (vagy pszichológiai) érzékkel lehet megcsinálni. Ja és a "jó közepes toronyíj" az nokedli, egy felbőszített ork ha beveszi a tekit símán agyonveri a "jó közepes" toronyíjadat és onnantól az országod már csak préda... |
Én pontosan a bebukás veszélyét próbálom kerülni a magas készülivel.
Egyébként megfordítható a sor természetesen. :) Kinek hogy. Azért írtam így, mert végülis mindegy, én arra reagáltam, hogy ha "felveszed előle a piacot". Mert ha nincs miből visszaépítkeznie, oly mindegy, hogy hajnali 2-kor eltűnik 10 háza, hajnali 3kor meg még 50, vagy fordítva. Reggel 6-kor így is úgy is arra ébred, hogy hatalmas piros száma van a foglalkoztatottságnál, kirohana a piacra, üres, mit tehet, megpróbál önerőből építeni (ha egyáltalán van bányája!). Ha nincs bánya, és nincs szövi karavánnal, és figyeled a paicot, hgoy ne tudjon venni mondjuk agyagot... Hát.. :D De nem magyarázom. Pontosan tudod, hogy működik ez. :D |
Quote:
Csofikával ne foglalkozz, nem teljesen ép szegénynek a lelki világa. De ennyit róla. Én többé nem foglalkozom vele, remélem többé nem is ír ide. Addig is, én letiltottam. De egy picit rád kell cáfolnom. Ha van 4 fél elf egy szöviben, és nekik megy egy ork... Hát... nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem az ork megy szabira... 3 rágyújtja a házakat 1 meg lelopja a tekijét 20 másodperccel azelőtt, hogy a serege (ami valószínűleg csak maradék sereg, mivel feltételezhetően leáll jópár barakkja) megérkezik, akkor már nincs ideje visszavenni a tekit, aztán fogják, és mind a 4-en leártózzák varikkal is. Ha ezek után valami csoda következtében mégis beveri az egyiket hekire, akkor még roszabb, mert megugrik a pontlistán, és esetleg alá kerül 4 toli. Ő meg bukta a felfelé támadást. Ha van 4 ork, az más tészta. Akkor ha sokat forgolódnak mészárra meg pusztira, akkor egy idő után a tolik feladják, mert vissza kell csinálni az üres hekiket, meg a sok lemészárolt tolit, varit, íjat. De egy felbőszült ork totál esélytelen egy 4 tolis szövivel szemben. (Szerintem) Legalábbis most az egyik csopiban 2 tolval van szétszedve 4 másik. És semmit nem tudnak csinálni. Néha befut egy ártó, vagy egy mészár... De hát olyan vagyon lett kilopva belőlük, hogy röhögve visszaveszek mindent. Nekik meg elfogyott a pénzük, és nem tudják pótolni a tekiket. Lassan fel fogják adni. Pedig 2x annyian vannak. Ha a tolik lennének 4x annyian... :D:D:D:D /Továbbra is tolimániás vagyok:p/ Sonnenuntergang ;) |
És még nem beszéltem arról, hogy a megtámadott nullára elszívja a többitől az íjakat, úgyhogy valószínű az ork a megcsappant seregével, teki nélkül, 4x védelem mellett nem is fog beférni. ;)
|
Szerintem 4 félelf toli igen jó lehet egy szöviben.
|
Quote:
|
Quote:
És akkor még mindig ott a diplomatikus út, az MNT. :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:54. |