![]() |
Quote:
Nehezebb utalni? nehezebb szétrugni a piacot? vagy már annyira kék vagy hogy gondot okoz a fordulás? vagy mi a bajod ezzel hogy nem mindenki rohan? Ha meg annyira a táv a baj mert soki dő megcsinálni akkor nem kell hülyeségeket kitalálni csak limitálni a max földet csopinként és kész. Nem kell mindent agyon bonyolítani. De szerintem jól van minden igy ahogy van. Nem kel minden marhaságért átírkálni a játékot. 8évig jó volt igy jó most is! |
Quote:
Mert... az ilyen topok 99.9%a, ha nem 100, jksszel jutott fel, és elérhetetlen magasságban van. Te kit ütnél magadhoz? Ha a köv ori, akit üthetnél 150kra van? bár egyszer már megkérdeztem Tőled, arra sem válaszoltál.. |
Quote:
nem tudom elég sürün jönnek fel az emberek termelgetnek majd fordulgatnak akikkel én feljöttem már rég másik csopikba vannak. Akik a topba készülnek tudják hogy mit miért kell csinálni. Nekem is egy rég szövitárs magyarázta el hogy ha bizonyos határon felül vagyok ott már mindenki csak fel akkar jutni termelni. semmi dolgom csak ütni és után hagyni hogy mások fedezzenek meg hogy ha be ütnek várjam meg hogy nem-e lesz alakalmam fedezni mielőtt forró fejjel neki megyek, és érdekes mód müködött sőt mikor elég magasan voltunk és írtam az akkori topnak hogy békésen termelgetnénk annyi volt a reakció hogy mnt kérnek. Majd később mikor a volt szövim fordult velük léptem szövetségbe. Sőt az akkori magasságba még szövibe jöttem fel. Majd elég sokáig mfként kínlódtam. Volt hogy nem mindenki így gondolkodott no ott néha voltak csetepaték. Az össz időből az volt a legtöbb még 800párhekin lett annyi ember aki felvágyot a nagyokhoz és tudta is hogy mit hogyan. Aki márazzal az üzenettel nyitott hogy ti is a csucsra tartotok már sejthető volt hogy nem most jött a falvédőröl és ha jól emlékszem a szövin kívül még vagy 6 ori ütött fedezet .De érdekes mód ment jksz nélkül is. Szerintem már senkinek nem kell megbeszélni semmit hogy mit miért annyira nyilván való. De annó aki kitalálta az biztos jksz volt szerintem ez mára tudás és nem jksz. |
Most hogy így irok és gondolkodok ha jól emlékszem talán Sütipókék voltak az első 1000hekisek U-ba. Annó mikor kérdeztem hogy hogy a fenébe mentek olyan magasra már akkor kiröhögtek hogy ezt nekem el kell magyarázni. mert én nagyságrendileg akkor kezdtem a hódott úgy ismét megtanulni. De másoknak már ez akkor is rutin volt nem jksz. Aki meg nem érti hogy mit miért annak nem is jön össze mint ahogy párszor velem is megeset, az első hónapokban ,még valaki volt szives felvilágosítani , meg úgy én is ráéreztem a lényegére. Úgy hogy szerintem ez már rég nem jksz hanem nyílt titok.
|
Quote:
egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy miért a topos orik szúrják a szemed? most offolok egy kicsit akkor nyissunk topikot, hogy a piac mint utalási lehetőség szünjön meg pl. másik pl. szk-s ori ne piacozhasson (hallom a felhördölést:)) és még sorolhatnám napestig a nyilvánvalót és bocs az offolásért:) és tényleg várom, hogy mien módon szüntetjük meg a topos orikat |
off
Quote:
offoff |
Quote:
Te is ugyanúgy tudod, hogy hogy lett az oda felvive. De hangsúlyozom, nem toppal, toppos orival van bajom, nem abban látok problémát, hanem a fényévekre levő életképtelen orikkal, akik ott csücsülnek 1000 éve, és mint páran előttem rámutattak pusztán 3. pont elfogadása, s esetleges játékba kerülése esetén leszedhetetlenné is válnának. Amúgy utalásnak, stbnek nyugodtan nyiss topicot, s ha arra is lesznek vmilyen jellegű ötletek, támogatni is fogom. Vésd, amúgy a változások 5 - 2. csopira vonatkoznának, Ara pl nem, bár biztosan olvastad. |
Röhej hogy mindenki a semmit meg nem oldó 3. pontra szavaz!!
Mind a földvesztéses javaslatom, mind (asszem Wand javaslata) a gyújtás erősödése rákényszeríteni a laziga féléket (amúgy szeretném tudni melyk az orid akár priveben is megírhatod), hogy eltakarodjanak fentről! Aki a 3. pontra szavazott írja le, hogy szerinte mi kényszerítené le azokat az orikat amik MÁR fent vannak több 100k értéken!? |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:11. |