![]() |
Quote:
Méltó nemsokmindenre vagy sajnos.Mióta kiütöttek magyar A-ból megy a sírás meg a sértegetés.Románban elsők között léptél fel A-ba és "barátian" úgy felmentetek 6-8-an hogy a következő 1400 hekis fellépő orik azt látták hogy 4k hekin vagytok... Próbáltak klánt építgetni a semmiből(üres piacon a pénzével sem megy semmire ha gyűjtött is.És jöttek a kiválások a meg az éjjeli klántámadások... Bőven elfoglaljátok az össze top helyet és aki nem a ti klánotokban van az valszín sohasem fog feljutni odáig(mire lenne serege tartaléka klánnal leveritek). Hajrá van egy saját csopotod ahol úgy unhatod szét a fejed az elején ahogy csak akarod:D Ha már magyarban nem sikerült legalább van egy csoport ahonnan arcoskodhatsz hogy milyen ügyes vagy:D Visszatérve arra nem vagy szavahihető.Nem Hege az első akinél nem tartottad be amit ígértél. |
Quote:
elég sokat játszottam már az A-ban ahhoz, hogy kijelenthessem, hogy tartalék nélkül sz*rt sem érsz. és ezzel a sz*rral játszasz egy tapasztalt játékos ellen. hallottál már a sziszifuszi munkáról? még1* mondom, hogy sztem az a baj, hogy túl sok pénz van a játékban. nagyon durva, hogy nagyobb problémát jelent az, hogy 200.000 pacit (!) elvesztesz, mint az, hogy túlcsorgatnak 10 mrd-dal. és az is nagyon durva, hogy 10 mrd "kimegy" a játékból, de a piacon nem nagyon változik semmi. egy 30-40 fős csoportban! 10 mrd az országonként 250-330 millió! |
Ennyi sírást, csak nevetni tudok :)
Pláne azon hogy azok mondják meg hogy hogyan volt az elején akik ott se voltak :D Ha valaki nem játszik akkor az ne prédikáljon itt össze-vissza. Mostmár megkérdezem hogy mégis milyennek kéne lennie a játéknak szerintetek? :) |
Nos nem mondom hogy az elején ott voltam,de az elsö hullámban benne voltam.Tehát fejtsd ki hogyan is volt az elején.
|
Quote:
A helyzeten nem változtat úgyse, én pl akkor jöttem fe lamikor 7-8 ori volt A-ban. És most mégis 3x annyi hekin vagyok mint mikor feljöttem, tuti azért mert nagyon bénák vagyunk és mert lepaktáltunk mindenkivel, na meg a rengeteg MNt miatt :) A helyzeten semmi nem változtat, már megbocsáss te is Eke, de nyitottam nagyon régen egy fórumot az A könnyítésére és senki nem foglalkozott vele. (se akkor se most ne mvagyok abban a helyzetben hogy neke mkéne könnyítés) Most meg azok gyalázkodnak itt akik inkább SZK-ra menekültek, meg csak a sírás megy és semmi gondolat. Már megbocsássatok de amíg nem fogtok értelmes gondolattal előállni, csak azzal hogy nektek milyen rossz mert a gonosz klán mindent ellehetetlenít, addíg tőlem ne várjatok semmilyen együttérzésre. Ne siránkozzatok már, hanem álljatok elő értelmes gondolattal a megoldásra! De jó, akkor íme tőlem egy ötlet: 100 oriszám alatt, talán el lehetne érni hogy ne a top30% legyen a fordulási határ, hanem az átlagterület nagysága. Nincs sok kedvem ezt jobban kifejteni mert álmos is vagyok, de jó lenne ha minden érintett elgondolkodna rajta, hogy hogyan is lehetne valami értelmes dolgot kihozni a dologból... És ha kellő egyetértés lenne az érintettek között, akkor talán Ati is elgondolkodna azon hogy némi ideiglenes változtatást megérne a dolog... |
Quote:
|
Quote:
Na ne röhögtess hogy az is baj hogy elköltjük a pénzt :P De ez a baj előállok egy ötlettel aminek hatására nem 7000 hekire kéne feljönni hanem mondjuk 5000-re és máris az jön hogy: na de... Ennyit rólatok... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
majdnem biztos vagyok benne, ha a magyarban hasonló játékba csöppentem volna bele, akkor nem játszottam volna tovább. egy játékban alap elvárás, hogy amennyire csak lehet, legyen igazságos. ha az egyik klán bír tartalékolni, akkor a többi is tudjon. amúgy a kereskedő termelését felső határhoz kötném. max 10% bank. ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:11. |