Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

demian 02-02-2007 08:28

sziasztok lenne egy olyan kérdésem, ha pl valaki a topba van és természetesen 0 mindene akkor ha azt beütöm akkor megyek anarchba vagy akit beütöttem?
természetesen védelemet nemtudna venni a mostani piaci helyzetek miatt :)
szóval ezt a beengedett ütéses dolog most nagyon zavar ilyenkor is megy az anarch ? ha nemis tudna ellene védekezni ?

Remedy 02-02-2007 08:32

Quote:

Originally Posted by demian (Post 70868)
sziasztok lenne egy olyan kérdésem, ha pl valaki a topba van és természetesen 0 mindene akkor ha azt beütöm akkor megyek anarchba vagy akit beütöttem?
természetesen védelemet nemtudna venni a mostani piaci helyzetek miatt :)
szóval ezt a beengedett ütéses dolog most nagyon zavar ilyenkor is megy az anarch ? ha nemis tudna ellene védekezni ?

ha bizonyithato, hogy megbeszelt utes volt, akkor aki beengedte az, ha az is bizonyithato, hogy aki bement, az kerte ezt, akkor mindketto, en ugy tudom.

de lehet tevedek....

demian 02-02-2007 08:39

csak az a kérdés miből bízonyítják?
mert mivan ha kitámad az emberke észreveszem nincs pénze hogy védelemet vegyen, de a piacon van kati
vagy televan pénzzel csak épp nincs semmije és piacon sincs semmi amivel megvédhetné magát

Remedy 02-02-2007 08:40

Quote:

Originally Posted by demian (Post 70873)
mert mivan ha kitámad az emberke észreveszem nincs pénze hogy védelemet vegyen, de a piacon van kati
vagy televan pénzzel csak épp nincs semmije és piacon sincs semmi amivel megvédhetné magát

igy van, ez itt a nagy kerdes :)

laci 02-02-2007 08:43

Quote:

Originally Posted by demian (Post 70873)

Mi itt a kérdés? Ha kitámad, és nem hagy semmit otthon, akkor az ő baja ha beütik, miért lenne ez szabálytalan? :confused:

demian 02-02-2007 08:46

speciel ha azért támad ki hogy beüthessék ...

laci 02-02-2007 08:48

Quote:

Originally Posted by demian (Post 70876)
speciel ha azért támad ki hogy beüthessék ...

Hát szerintem ha nem veled vajazza le, te csak rajtakapod hogy töküres az országa, akkir simán ütheted.

demian 02-02-2007 08:51

Quote:

Originally Posted by laci (Post 70879)
Hát szerintem ha nem veled vajazza le, te csak rajtakapod hogy töküres az országa, akkir simán ütheted.

és itt jön a kérdés :)
honnan álapítja meg valaki hogy ezt megbeszéltük vagy sem, nemtudom hogy mit raktak bele a Hódítóba vagy manuálisan ellenőrik ezeket az eseteket, de most ilyen helyzetnél ki állapítja meg 100% osan hogy direkt beengedték vagy sem.

Cece 02-02-2007 17:45

Quote:

Originally Posted by demian (Post 70881)
és itt jön a kérdés :)
honnan álapítja meg valaki hogy ezt megbeszéltük vagy sem, nemtudom hogy mit raktak bele a Hódítóba vagy manuálisan ellenőrik ezeket az eseteket, de most ilyen helyzetnél ki állapítja meg 100% osan hogy direkt beengedték vagy sem.

A tapasztalt játékosok 90%a meg tudja álapítani, a rendszergazda + főleg. Hogy miért? Mert Ő is 1ike a tapasztalt játékosoknak + olyanokat is lát, amit más nem :) Nem kell 100%ban megállapítani elégm, csak 90%ban :D

Viz 02-02-2007 19:26

Nekem most az tűnt fel, hogy lassan mindenért jönnek a levelek, hogy így meg úgy meguntam a játékot, 2 készülivel kitekizek valakit, és már megunja a játékot, na azért nehogymár?
Az ilyenek ellen tegyünk már valamit hogy aki ezzel dobálózik az is kapjon figyelmeztetést vagy valami.

All times are GMT +1. The time now is 09:52.