![]() |
sziasztok lenne egy olyan kérdésem, ha pl valaki a topba van és természetesen 0 mindene akkor ha azt beütöm akkor megyek anarchba vagy akit beütöttem?
természetesen védelemet nemtudna venni a mostani piaci helyzetek miatt :) szóval ezt a beengedett ütéses dolog most nagyon zavar ilyenkor is megy az anarch ? ha nemis tudna ellene védekezni ? |
Quote:
de lehet tevedek.... |
csak az a kérdés miből bízonyítják?
mert mivan ha kitámad az emberke észreveszem nincs pénze hogy védelemet vegyen, de a piacon van kati vagy televan pénzzel csak épp nincs semmije és piacon sincs semmi amivel megvédhetné magát |
Quote:
|
Quote:
|
speciel ha azért támad ki hogy beüthessék ...
|
Quote:
|
Quote:
honnan álapítja meg valaki hogy ezt megbeszéltük vagy sem, nemtudom hogy mit raktak bele a Hódítóba vagy manuálisan ellenőrik ezeket az eseteket, de most ilyen helyzetnél ki állapítja meg 100% osan hogy direkt beengedték vagy sem. |
Quote:
|
Nekem most az tűnt fel, hogy lassan mindenért jönnek a levelek, hogy így meg úgy meguntam a játékot, 2 készülivel kitekizek valakit, és már megunja a játékot, na azért nehogymár?
Az ilyenek ellen tegyünk már valamit hogy aki ezzel dobálózik az is kapjon figyelmeztetést vagy valami. |
All times are GMT +1. The time now is 09:52. |