Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

laci 02-12-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73275)
Semmivel... Nem vagyok már fenn...
De amíg voltam nem tudtam semmit tenni.. Míg akik lenn vannak, azok tudnának, csak nem akarnak?! Vagy nem tudom miért...

Nocsak, fordultál? Na tessék, ürült egy hely, és én még csak itt vagyok a 3-asban :D :D

Cassandra 02-12-2007 14:17

Quote:

Originally Posted by laci (Post 73276)
Nocsak, fordultál? Na tessék, ürült egy hely, és én még csak itt vagyok a 3-asban :D :D

Huhúúú... akkor rohanok, csak ne lenne ilyen rohadt sok szabis ország az utamba...:D
Lehet nekem is fedezgetni kéne...:P

Egyébként itt (És most magamnak is mondom.) sárdobálással nem lehet megoldani a dolgokat. Az angol felső szintjein (Nem csak az A-ban, a B-ben is a kevés aktív játékos miatt.) komoly gondok vannak, ezt mindenki látja. Erre kéne megoldást találni és nem azt firtatni, hogy ki hogy került az A topjába. Az más téma, hogy azt nem tartom szerencsésnek, hogy az A topjában levők többezer kört töltenek egy helyben... jó, lehet, hogy nekik tetszik, hogy ott virítanak, engem valahogy nem tudna ennyire érdekelni, hogy egy 50fős csopi elején 2-3hónapnál többet legyek. Bekerülni kihívás, bentmaradni kihívás, de amikor elfogytak a kihívások érdemes újjak után nézni.;)

Remedy 02-12-2007 14:27

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 73280)
Huhúúú... akkor rohanok, csak ne lenne ilyen rohadt sok szabis ország az utamba...:D
Lehet nekem is fedezgetni kéne...:P

Egyébként itt (És most magamnak is mondom.) sárdobálással nem lehet megoldani a dolgokat. Az angol felső szintjein (Nem csak az A-ban, a B-ben is a kevés aktív játékos miatt.) komoly gondok vannak, ezt mindenki látja. Erre kéne megoldást találni és nem azt firtatni, hogy ki hogy került az A topjába. Az más téma, hogy azt nem tartom szerencsésnek, hogy az A topjában levők többezer kört töltenek egy helyben... jó, lehet, hogy nekik tetszik, hogy ott virítanak, engem valahogy nem tudna ennyire érdekelni, hogy egy 50fős csopi elején 2-3hónapnál többet legyek. Bekerülni kihívás, bentmaradni kihívás, de amikor elfogytak a kihívások érdemes újjak után nézni.;)

Nekem eleg kihivas, hogy benne legyek a best players listaban...

Aztan meg nem tudom mi lesz.....

Kisbér 02-12-2007 16:58

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 73285)
Nekem eleg kihivas, hogy benne legyek a best players listaban...

Aztan meg nem tudom mi lesz.....

Már nem kell sokat várni rá :D

Penya 02-12-2007 17:25

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 73280)
Egyébként itt (És most magamnak is mondom.) sárdobálással nem lehet megoldani a dolgokat. Az angol felső szintjein (Nem csak az A-ban, a B-ben is a kevés aktív játékos miatt.) komoly gondok vannak, ezt mindenki látja. Erre kéne megoldást találni

Említettünk már párat úgy vélem. Amit mindenki helyeselt az a 90 nap eltörlése. Talán ezzel kéne hatni Atira.

Kisbér 02-12-2007 17:31

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 73327)
Említettünk már párat úgy vélem. Amit mindenki helyeselt az a 90 nap eltörlése. Talán ezzel kéne hatni Atira.

Ennek eltörlését ugye csak az A-ban gondoljátok?

Viz 02-12-2007 19:04

B-ben még szerintem is meg lehet oldani, mivel A-ban a két topklán okozza a problémát ( vagyis a csoportlétszám )

Lali 02-12-2007 22:03

nem vagyis, hanem

Viz 02-12-2007 23:04

Quote:

Originally Posted by Lali (Post 73427)
nem vagyis, hanem

Nem, mivel ha nem lennének akkor ekkora csopilétszám mellett is simán lehetne fordulni 90 nap alatt.

Everlasting 02-12-2007 23:47

a 90 napot a többi szinten jó dolognak tartom. Pontosan eléri a célját: ösztönzi az orikat a továbbhaladásra. Ott dölt meg a dolog, hogy az A-ból nagy számban vannak orik akik nem akarnak továbbhaladni és ettől kezdve nincs érteleme a szinten a 90 napnak. De a többi szinten attól még jól működik.

All times are GMT +1. The time now is 16:07.