![]() |
Quote:
|
Quote:
Minden fajnak megvana amga erossege es pont az a szep a jatekban hogy ki melyik fajt hasznalja, szereti, esetleg melyiket tartja a legjobbnak. De attol az meg nem lesz a legjobb:) |
Természetesen nem. Pont az lenne a jó (ami a többi fajoknál majdnem jól működik), hogy minden fajra essen rengeteg olyan játékos, aki őt tartja a legjobbnak. Ekkor is lesz utolsó (amelyikből a legkevesebb van, stb lsiták alapján)
Az embernek legalább van olyan területe ahol tud domborítani :) Az előholt (elméleti) előnye a szívóság és az igénytelensége. Erre jobban rombolódik (magas hekin), mint bárki, és több időt és pénzt igényel, mint egy ork. :( Még a varázslók is hekire mennek ellene :) |
Quote:
De kétlem hogy az hogy ki melyik fajt tartja jobbnak nagyon reprezentatív lenne. Álítom sokan esküsznek az élőholtra ( kezdők pesze ), mikor kétlem hogy még csak elméletben is sorolni lehetne a jó fajok közé:) |
jah, 5-ben és 4-ben hemzsgenek :)
Legalább van értelem néha felhúzni 10-20 korházat :) |
Quote:
Aztán persze vált valami életképesebbre amikor rájön, hogy mi is a helyzet :( Persze ezt onnan tudom, hogy velem is így volt :p |
Quote:
Aztán amikor bejöttek a személyiségek, akkor kereskedő lettem met azt hittem hogy hú na ez is milyen jó:) Aztán vitték 80-asával a millákat 5. szinten és nem értettem hogy férnek be:D |
Mire lépjek?
Hello,
5/q -ban játszom és ahogy olvasgattam az üzeneteket azt hiszem fajt kellene váltanom. Érdekelne, hogy szerintetek milyen fajra kellene váltanom lépés után és hogyan kellene átépítenem, ahoz hogy egy aránylag erős hadis ori legyen. |
Pont azért, amit leírtatok itt, az élőhalott faj abszolút nem kezdőknek való szvsz, mert sok odafigyelést igényel.
|
Quote:
Szerintem törpével kényelmesen lehet játszani, mert mindig lesz pénzed. Na ha megvan a faj, akkor érdemes megkérdezni, hogy milyen épületeket tarts. De hullából elég drága lesz átépülni, és még a tekercseket is meg kell venni. |
All times are GMT +1. The time now is 20:57. |