Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   betegség vs képzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1059)

Hóhér 12-14-2006 13:08

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 55257)
Smooth Scroller-nek adok igazat és amit ír, az tényleg igaz
Hóhér: már megint odalyukadtunk ki, hogy akinek nicns napi 24 órája gép előtt lenni, az ne legyen hadis :confused: ezt átgondoltad? majd ha igen, akkor utánna szólj hozzá a témához létszi

abban a 2-3 órában amikor támadni akarsz elvárható, hogy gépnél is legyél...

nem?

:eek:
ha játszani akarsz, nem csak seregeket kiküldeni , csak akkor szólj hozzá a témához légyszi.

Smooth Scroller 12-14-2006 13:21

hoher: azt, hogy ki hogyan jatszik ne akard megszabni neki... es senki se tegye.

Hóhér 12-14-2006 13:43

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 55307)
hoher: azt, hogy ki hogyan jatszik ne akard megszabni neki... es senki se tegye.

nem szabja meg senki , ezt hol olvastad??

mindeki úgy játszik ahogy akar... ( - és ha nincs gépnél igenis érhessék károk... )

de ne akarjál plussz kényelmi szolgáltatásokat azokkal szemben, akik rendesen végig követnek egy csatát .
Főleg arra hivatkozva nem ,hogy az a HT hibája, hogy nem érek rá ( vagy csak lusta vagyok) felkelni leállítani a képzést, ha ne adj isten véletlen megbetegedtem....

egy csomó példát írtam , hogy a szerintetek végig vezetett gondolatmenet alapján
" menyiszer hibázik a Ht. "

ezt mind javítva legyen akkor?

értelmi választ nem nagyon kaptam , azon kívül hogy nem akarok a gép előtt ülni...

Phoenix 12-14-2006 13:54

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 55316)
értelmi választ nem nagyon kaptam , azon kívül hogy nem akarok a gép előtt ülni...

bocs de sztem ne ezt a választ kaptad, hanem azt hogy nem TUDUNK a gép előtt lenni!!!!!!!!!!

tdomo 12-14-2006 14:02

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 55319)
bocs de sztem ne ezt a választ kaptad, hanem azt hogy nem TUDUNK a gép előtt lenni!!!!!!!!!!

Szerintem, mindegy, hogy miért nem ül az ember a gép előtt. A helytartó ennek bizonyos szintű kiküszöbölésére szolgál. Az pedig, hogy betegség, vagy emberhiány esetén leállítja a katonai képzést semmivel nem lenne nagyobb előny, mint az, hogy folyamatosan írja a tekercseket...

Synkel 12-14-2006 14:06

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 55294)
abban a 2-3 órában amikor támadni akarsz elvárható, hogy gépnél is legyél...

nem?

:eek:
ha játszani akarsz, nem csak seregeket kiküldeni , csak akkor szólj hozzá a témához légyszi.

Ez nem 2-3 óra, hanem 5. Ezt az elején levezettem asszem.
Nem tudom, te A-n és B-n kívül hol játszol még, de biztos emlékszel, lentebb nem töri magát az ember napokig egyetlen ütésért. Ott a célpont, nekimegy és kész
És a legnagyobb gond, hogy a seregek hazaérkezése UTÁN 1 órával fogsz csak értesülni a betegségről...

Dragi 12-14-2006 15:14

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 55325)
Ez nem 2-3 óra, hanem 5. Ezt az elején levezettem asszem.
Nem tudom, te A-n és B-n kívül hol játszol még, de biztos emlékszel, lentebb nem töri magát az ember napokig egyetlen ütésért. Ott a célpont, nekimegy és kész
És a legnagyobb gond, hogy a seregek hazaérkezése UTÁN 1 órával fogsz csak értesülni a betegségről...

és ha lenne egy olyan változtatás hogy mondjuk a sereg beütése után tábornokaid jelentették hogy a támadott ország fertőzött volt :p vagy hasonló jelzés :) csak egy javaslat :)

tdomo 12-14-2006 15:49

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 55353)
és ha lenne egy olyan változtatás hogy mondjuk a sereg beütése után tábornokaid jelentették hogy a támadott ország fertőzött volt :p vagy hasonló jelzés :) csak egy javaslat :)

Ezt a konfliktuskezelő kézséget....:D

Dragi 12-14-2006 16:03

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 55365)
Ezt a konfliktuskezelő kézséget....:D

próbálkozik az ember :D:D:D

Synkel 12-14-2006 16:14

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 55353)

Dragi-Dragi... Bármilyen hülyeség elfogadható, csak ne az eredeti javaslat legyen az?

All times are GMT +1. The time now is 08:26.