![]() |
Quote:
nem? :eek: ha játszani akarsz, nem csak seregeket kiküldeni , csak akkor szólj hozzá a témához légyszi. |
hoher: azt, hogy ki hogyan jatszik ne akard megszabni neki... es senki se tegye.
|
Quote:
mindeki úgy játszik ahogy akar... ( - és ha nincs gépnél igenis érhessék károk... ) de ne akarjál plussz kényelmi szolgáltatásokat azokkal szemben, akik rendesen végig követnek egy csatát . Főleg arra hivatkozva nem ,hogy az a HT hibája, hogy nem érek rá ( vagy csak lusta vagyok) felkelni leállítani a képzést, ha ne adj isten véletlen megbetegedtem.... egy csomó példát írtam , hogy a szerintetek végig vezetett gondolatmenet alapján " menyiszer hibázik a Ht. " ezt mind javítva legyen akkor? értelmi választ nem nagyon kaptam , azon kívül hogy nem akarok a gép előtt ülni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez nem 2-3 óra, hanem 5. Ezt az elején levezettem asszem. Nem tudom, te A-n és B-n kívül hol játszol még, de biztos emlékszel, lentebb nem töri magát az ember napokig egyetlen ütésért. Ott a célpont, nekimegy és kész És a legnagyobb gond, hogy a seregek hazaérkezése UTÁN 1 órával fogsz csak értesülni a betegségről... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dragi-Dragi... Bármilyen hülyeség elfogadható, csak ne az eredeti javaslat legyen az? |
All times are GMT +1. The time now is 08:26. |