![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Nemere: A vádlottak padján
Bemutat 6 világhírű embert és miként végézték ki őket koholt vádak alapján. |
Umberto Eco: Loana királynő titokzatos tüze
|
Csak, hogy hozzászóljak, még mindig a Dűne Istencsászárát. Amiben II. Leto Atreides, mint homokféreg irányítja 3,5 évezrede az egykori Impériumot. De nem tom leírni...el kell olvasni!
|
Topsy!
Örülök, hogy a rózsacsokor még frissen és üdén érkezett hozzád! :) Nos az utóbbi pár napban a következő könyveket olvastam a teljesség igénye nélkül... Fejes Endre: Rozsdatemető Harry Pottyer 5-6-7 ( a hetedik egész jó, mindenki meghal a többiek megsebesülnek...) Konrad Lorenz: Ember és kutya Steven Spruil: Fájdalomcsillapító (ez egy elég rossz krimi...) Honap reggel még kitart a Spruil, de már most is eléggé unom... |
Quote:
off :én meg nem olvasok,:p majd a hétvégén és Asimov lesz a soron az Alapítvány összes |
Ha már itt vagy vigyél virágot!
(F) (F) (F) (F) Asimov jó.... Nagyon jó... |
Quote:
Az a fura, hogy még mindig aktuális és nem lett avitt és...:D Aki olvassa tudja. A másik nagy figura Konrád Lorenz az Ember és kutya, Salamon király gyűrűje, A civilizált emberiségnyolc halálos főbűne...stb Nem is tudom, már hányszor olvastam:rolleyes: |
Christopher Mooretól Biff evangéliuma.
Lehet, hogy még nem hallottál Biff evangéliumáról? Akkor bizony nem ismerheted Jézus gyermek korát sem. A könyv Biff és a megváltó barátságát tárja elénk. Én végig a hasamat fogtam a sok nevetéstől. Hivatalos ajánlás: "Jézus születésének történetét jól ismerjük. Csakúgy, mint bölcs tanításait, dicső cselekedeteit és önfeládozását. De Isten Fiának gyermekkoráról és felnőtté válásának részleteiről senki nem tud semmit- Biffe4t, a Messiás legjobb haverját kivéve, akit most feltámaszt egy Raziel nevú botcsinálta angyal, hogy írja meg a saját evangáliumát. Úgyhogy Biff egy szállodai szobába zárva nekiáll elmesélni az elveszettnek hitt évek történetét. Senkit és semmit kímélve végre kipakol a maga sajátos stílusában ( nem véletlenül törölték ki őt az evangélumokból), és megosztja velünk, hogy hogyan is történt minden valójában." "...megkértem Jozsót (Jézust), hogy jöjjön velem a városba. Elmentünk a piacra, ahol nyüzsögtek a kalmárok, alkudoztak, üzletet kötöttek, árut és szolgáltatást vettek. Átvágtunk a túloldalra a vak, láb nélküli kolduskölyökhöz, aki az apróra utazott. -Fürge, bemutatoma barátomat,Jozsót. -Nem vagyok Fürge- mondta a lelenc. fél órával később Fürge újra látott, és csodálatos módon a lábai is visszanőttek. -Rohadékok! - kiabálta Fürge, ahogy elrohant új, rózsaszín lábain. -Az Úr legyen veled- mondta Jozsó. -Most majd meglátod, milyen nehéz egészségesen megélni! - kiáltotam utána. -Nem örült valami nagyon- jegyezte meg Jozsó. - Még tanulja, hogyan fejezze ki magát. Felejtsd el, vannak itt még szenvedők." |
All times are GMT +1. The time now is 08:56. |