Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Póker (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=100)

ErdelyMagyaria 03-04-2009 12:30

Sziasztok!

Hat azzal kezdem hogy jelenleg Budapesten vagyok (Erdelybol szarmazom) es altalaban 2 dolog miatt megyek haza es az egyik az h pokerezni tudjak a haverokal. :cool:
Nem vallom magam profinak es eletemben 2x jatszottam csak penzben eddig, mivel hogy a haveri korben nekunk igy is eleg volt. Tudom, h penz nelkuli jatek, ha nem haveri kor jatszodja, akkor ertelmetlen, mert mindenki el kezd dobalozni a tetekkel.

Azt is eszrevettem h mar nagyon regota nem irt senki ide, viszont szeretnem megkerdezni hogy:

- Ha van: helyszin, rendes poker asztal egyik helyszinel, ahol csak szerdan lehetne szo rola,masik helyszinnel nem poker asztal csak simma normal azstal + egy 250-es poker chip set (sajatom) rendes plastic kartyaval, akkor kerulne par szemely aki eljonne?
Az egyik helyszin az egy sport bar, nagyon okes hely es nem is draga szerintem, kajalni is lehet (nagyon jo a pizza), pia is van ami csak kell.
A masik az inkabb egy pub szeruseg ahol mindenfele italokat lehet rendelni, nincs kaja, picit dragabb, van rendes poker asztal, csak szerdan szabad.

A helyszin szerintem nem is annyira fontos, inkabb az a fontos h legyenek emberek mert azt majd edontjuk h hova megyunk (lehet talalunk job helyszint) Szerintem legalabb 6 szemely kellene, es h ne legyen teljesen penz nelkuli jatek 100 HUF-tol 1000 HUF-ig kozos megegyezes alapjan eldontjuk h menyivel kell beszallni.

Kerjetek elerhetoseget priviben ha szukseges.

Kutyuleee 03-04-2009 14:50

1, jelentkezővel számithatsz már:)

ErdelyMagyaria 03-04-2009 15:07

:d

Nagyon drukkolok h osszehozzuk ezt hiszen mar nagyon reg nem pokereztem... januar elso heteben volt alkalmam utoljara... :rolleyes:

Kutyuleee 03-04-2009 15:42

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 204752)
Nagyon drukkolok h osszehozzuk ezt hiszen mar nagyon reg nem pokereztem... januar elso heteben volt alkalmam utoljara... :rolleyes:

én még a tavalyi évben játszottam utoljára:D

Tsobi 03-04-2009 16:11

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 204750)
1, jelentkezővel számithatsz már:)

Köszönöm a meghívást,én is élnék a lehetőséggel. :)

vityu 03-04-2009 16:28

Annyira utálom, hogy minden pesten van :mad: Én is mennék!

Remedy 03-04-2009 16:29

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 204756)
Köszönöm a meghívást,én is élnék a lehetőséggel. :)

Lehet, hogy en is elnezek, ha minden megfelelo. :)

sutike31005 03-04-2009 16:35

az a gond, hogy holnap koran kelek, viszont, ha ma összehoznatok akkor lehet érdekelne: 19:00-tol 23:00 ig, de nem ígérek semit biztosra.. es az a gond, hogy csak fustmentes helyen jatszok.. nem tudom ez mennyire megoldott :PP

Tsobi 03-04-2009 16:38

El is feledtem mondani,nekem bármelyik Szerda megfelel.

ErdelyMagyaria 03-04-2009 20:50

Lanyok-fiuk szepen gyull a letszam, de eloszor lassuk, h ki tudd elljonni es nem muszaly 1 nap alatt megszervezni. Kivancsi voltam, h ki tudd jonni es kellemesen meg vagyok lepve.
No, akkor varom a tovabbi jelentkezoket. Felolem havereket is lehet hozni ha nem zavar senkit.

Fust mentes helyseget nem tudok, de ha valaki talal akkor nekem az is megfelel, legfeljebb felornakent szunetelunk (en is cigizek).

Tudom, h egyeseknek kellemetlen, h Bp-en probaljuk szervezni, de ha oosszegyul egy olyan tarsasag aki elmenne hozzatok es megmondod mennyibe kerul az ut oda-vissza,illetve mikor lehet visszaindulni, vagy szalas lehetoseg, az is lehet. h oda is elmennek en szemely szerint.

All times are GMT +1. The time now is 02:54.