![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de nem az volt az első párbaj:P |
Quote:
nah ebben az évjáratban most pont középen van minden még lehet szórakozni bulizni hülyülni, de itt már egyre jobban lehet érezni a komolyságot és felelőség érzetet innentől kezdve minnél öregebb leszek annál jobban eltűnik az életemből a szórakozás szó legföképpen a hülyülés:( éppen ezért nem akarok még felnőt lenni, ha itt megállhatna az idő tuti ezt kérném akármi áron is |
Harcosok, ha meglesz az uj taktikad, szolj :D
bar szerintem sokat nem tudsz valtoztatni rajta :) |
Quote:
|
Quote:
Majd rájösz, hogy ez óriási nagy hülyeség! Egyre komolyabb?? Igen bulik! :D Szóval nyugi, huszon pár éves korig háváj van!!! :cool: |
Quote:
de nem irom le,hogy mi elsz stb:D |
Quote:
én nem olyan vagyok mint a többi velem egykorú fiatal:( sokkal komolyabb vagyok az átlagnál főleg ha szükség is van a komolyságra és nálam minnél öregebb vagyok annál jobban jön bennem elő a felelőség érzet éppen ezért szerintem 20 éves koromra már buliba se fogok nagyon mászkálni lehet de kitudja mit hoz a jövő..... |
Quote:
bár leirtam,hogy a védelemhez nem akarok naon nyulni:) ugyhogy föleg az építési tervben lesznek dolgok:) már fejben 80%-osan megvan:) mig nem volt jó a gépem unalmamban gondolkoztam:) de ezek a dolgok föként a 3orásat érintik a többiben még nem tapasztaltam gondokat:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:43. |