Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Pepa 03-14-2010 19:20

Annyira örülök, hogy ha beállítom a képernyő energiaellátásánál, hogy 5 perc inaktív tevékenység után kapcsoljon ki és VLC-vel tudok filmet nézni, de DVD Shrink-el 5 perc után kikapcsol a monitor és csak a hang megy tovább.

Ati 03-14-2010 19:30

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 245047)
Annyira örülök, hogy ha beállítom a képernyő energiaellátásánál, hogy 5 perc inaktív tevékenység után kapcsoljon ki és VLC-vel tudok filmet nézni, de DVD Shrink-el 5 perc után kikapcsol a monitor és csak a hang megy tovább.

Ez a dolga. Filmezés közben ne kapcsoltasd ki a monitort. :)

Pepa 03-14-2010 20:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 245048)
Ez a dolga. Filmezés közben ne kapcsoltasd ki a monitort. :)

Köszönöm, már rájöttem, hogy olyankor 2 órára kell állítanom.:cool:

Ati 03-14-2010 20:10

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 245057)
Köszönöm, már rájöttem, hogy olyankor 2 órára kell állítanom.:cool:

Én ezt egyszerűen megoldom: ha hosszabb időre elmegyek a géptől, kikapcsolom a monitort; ha nem megyek el hosszabb időre, akkor meg ne kapcsolja ki nekem semmi, hiszen akkor nem látom. :D Úgyhogy ilyen automata kikapcsolások csak kifejezetten rosszak számomra. :D

Pepa 03-14-2010 20:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 245058)
Én ezt egyszerűen megoldom: ha hosszabb időre elmegyek a géptől, kikapcsolom a monitort; ha nem megyek el hosszabb időre, akkor meg ne kapcsolja ki nekem semmi, hiszen akkor nem látom. :D Úgyhogy ilyen automata kikapcsolások csak kifejezetten rosszak számomra. :D

Filmet nem nézel gépen?

Ati 03-14-2010 20:15

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 245060)
Filmet nem nézel gépen?

Mostanában egyre ritkábban, de lehetőleg aközben se kapcsolja ki a monitort semmi. :)

Xeper 03-15-2010 03:26

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 245047)

Beállítások--> beállítások mutatása :minden--> Videó --> Képernyővédő kikapcsolása

Pepa 03-15-2010 07:00

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 245093)
Beállítások--> beállítások mutatása :minden--> Videó --> Képernyővédő kikapcsolása

Köszönöm, ez hasznos dolog.

Redback 03-15-2010 21:20

1. Tesóm miért jelszavazza le az ÉN naplófájljaimat is? Nem igaz, hogy nem vette észre hogy azok nem az övéi. :mad::mad::mad::mad:
2. Mi a tökömért nem bír megjegyezni egy jelszót? Miért? most a két és fél éves féltve őrzött naplófájljaim mennek a levesbe.:mad::mad::mad::mad:

"köszönöm"

J.Ati 03-15-2010 21:33

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 245186)
1. Tesóm miért jelszavazza le az ÉN naplófájljaimat is? Nem igaz, hogy nem vette észre hogy azok nem az övéi. :mad::mad::mad::mad:
2. Mi a tökömért nem bír megjegyezni egy jelszót? Miért? most a két és fél éves féltve őrzött naplófájljaim mennek a levesbe.:mad::mad::mad::mad:

"köszönöm"

csavarj le neki egy kokit :)

All times are GMT +1. The time now is 19:40.