![]() |
Quote:
Én is néha megörülök amikor már a fél orim lebontom aztán alulról érkeznek:)Ekkor magamban mondok pár szépet és 1-2perc mulva kezdek gondolkodni mit is kellene :) de ezt még leirom:Most mondjuk azért védöztem mert az órám leállt :DÉs így nem tudtam volna jó pillanatban bontani:) |
Quote:
ma szar napja van neki meg nekem is majd holnap talán beszélünk úgy mint az elmúlt 3369 hsz-ben menny aludni inkább, mert már az esti micimaci fogat mosott a tv-ben jócakát szia |
Quote:
|
Quote:
pedig már épp készüldtem menni aludni énis nah akkor még talán egy picit maradok:) |
Quote:
Csak az a baj boszi,hogy te is teszed itt,hogy vén vagy és ha jól tudom 16éves:)(ha jól tudom)és azért nem vagy annyival öregebb nálam.... |
Quote:
|
Quote:
erröl a névről csak tk-s jut eszembe:D |
Quote:
ez a legjobb korszak és a fene is vinné el hogy februárban már 17 leszek aztán meg egy évvel rá 18 év:( :( :( ejjj nem akarok felnőni még inkább vissza fele nőnék és nézném a meséket a 6 hónapos kereszt lánnyommal meg fiammal:) |
Quote:
Múltkor első párbaj alkalmával meg lettem gyanusítva, hogy te vagyok álnéven... Már nem is emléxel rám??? |
Quote:
lehet a halál után jön el a legjobb korszak:)kérdezd meg gyorsan egy halottól:D |
All times are GMT +1. The time now is 13:51. |