![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én ekkor határoztam el, ha látom, hogy erőfölényben lévő cigányok inzultálnak valakit, még ha tudom is, hogy az én fejem lesz összeverve, de odamegyek, és segítek - már amennyire ez egy lánytól lehetséges. (Az meg hidegen hagy, hogy emiatt (is) sokan hülyének gondolnak...) Lehet a te hozzáállásod is változna, ha pl. a gyerekeddel, vagy akár veled történne valami ilyesmi. |
Én nem fogom azt mondani, hogy odaállok túlerővel szemben is, mert még nem volt hozzá "szerencsém" de ha látom hogy valakit 2-3 nem kívánatos ember zaklat, legyenek azok akár magyarok, biztos odaállok, már oda is álltam. De ha mondjuk 6-7 ember elé kell, nem vagyok benne biztos, hogy odaállok, de a rendőrséget biztosan kihívom.
|
Quote:
|
Quote:
Sajnálom, hogy ilyen környezetben látom újra a szülőfaluja nevét.... |
Quote:
|
Quote:
Sajnálom... |
Az utcán ritkán hordok magamnál vasrudat, botot, vagy bármi hasonlót...
Ha meg cigánybanda (6-8-10-?) van ott, akkor hiába megyek oda... A fejfámra ráírhatnák, hogy milyen bátor volt, de ezzel a családom nincs kisegítve... Talán erre is gondolnom kell... Amúgy meg szerencsére én nem olyan helyen élek, ahol ilyenek előfordulnának... Örülök, hogy itt ilyen sok bátor ember van, rám már nincs is szükség... Lehet ezért leszólni, de úgy gondolom, az életem jó pár ember számára fontosabb, mint meggondolatlanságból meghalni... |
All times are GMT +1. The time now is 05:32. |