Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Merengő 01-02-2013 17:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256996)
Az ünnepek alatti rövid szabadság vége UTC idő szerinti 2013. január 2-án 24 óra, ez magyar helyi idő szerint 2013. január 3-a hajnali 1 órát jelent. Ha az ünnepek végén a rövid szabadságot ki szeretnéd használni, akkor ez előtt vissza kell jönnöd játékba! Ha ez után próbálkozol visszajönni, akkor már a máskor szokásos 72 órás minimum időt kell kivárnod! A visszajövetel ideje számít, nem a szabadságramenetel ideje!

akkor ez az jelenti, hogy ha én 1.-én a 3 órás szabi alatt elmentem szabadságra és 4.-én mondjuk vissza akarok jönni, akkor nem fogok tudni?

Merengő 01-04-2013 18:33

nem sok cigánnyal értek egyet de ez néhány dolgot egész jól lát!!

Pool 01-04-2013 22:00

jé, fideszes :D

Redback 01-05-2013 11:17

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 302136)
nem sok cigánnyal értek egyet de ez néhány dolgot egész jól lát!!

Csak lenne már az egészből valami eredmény is :)

Tsobi 01-05-2013 11:25

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 302142)
Csak lenne már az egészből valami eredmény is :)

Az a videó van már vagy 4-5-6 éves, szóval ha ettől várunk eredményt, szomorúak leszünk.

Redback 01-05-2013 11:49

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 302143)
Az a videó van már vagy 4-5-6 éves, szóval ha ettől várunk eredményt, szomorúak leszünk.

Az szerintem egy másik, amire Te gondolsz. Ez 2010-ben készült a videó végén látható szövegből gondolván. De ha 4-5-6 éve készült is, most lenne lehetősége a Fidesznek változtatni, ha akarna.

Rynok 01-05-2013 12:42

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 302144)
(...) De ha 4-5-6 éve készült is, most lenne lehetősége a Fidesznek változtatni, ha akarna.

Na igen... És akar? Amikor Orbán kijelenti, hogy nincs cigánybűnözés? Amikor legutóbb Tompika az MTK-s bokszoló srác megszúrása kapcsán (ami könnyen végződhetett volna úgy, mint a Cozma-ügy) kijelenti, hogy szégyellje magát mindenki, aki cigányozik? Amikor úgy szúrják meg a cigányok a másik ott tartózkodó magyar sportolót, hogy rendőr is van ott? Amikor Pintér kijelenti a választás után, hogy két hét múlva rend lesz, de azóta IS napi szinten terrorizálják a cigányok a magyarokat? És most már nem csak vidéken és a "nyóckerben", hanem a nagyvárosokban is... Amikor az összes cigány tisztában van a jogaival, de a kötelességükkel egyik se? Amikor a rendőrök elfutnak a cigányok elől, mert ha lőnének önvédelemből, (mint egy normális országban) akkor ők lennének meghurcolva? Amikor a cigány azért szurkál meg valakit, mert az "csúnyán nézett rá"?

Majdnem 3 éve volt "szeretett Pártunknak" arra, hogy tegyen valamit... Változott valami? Úgy értem, pozitív irányba...

Merengő 01-05-2013 13:28

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 302145)
Na igen... És akar? Amikor Orbán kijelenti, hogy nincs cigánybűnözés? Amikor legutóbb Tompika az MTK-s bokszoló srác megszúrása kapcsán (ami könnyen végződhetett volna úgy, mint a Cozma-ügy) kijelenti, hogy szégyellje magát mindenki, aki cigányozik? Amikor úgy szúrják meg a cigányok a másik ott tartózkodó magyar sportolót, hogy rendőr is van ott? Amikor Pintér kijelenti a választás után, hogy két hét múlva rend lesz, de azóta IS napi szinten terrorizálják a cigányok a magyarokat? És most már nem csak vidéken és a "nyóckerben", hanem a nagyvárosokban is... Amikor az összes cigány tisztában van a jogaival, de a kötelességükkel egyik se? Amikor a rendőrök elfutnak a cigányok elől, mert ha lőnének önvédelemből, (mint egy normális országban) akkor ők lennének meghurcolva? Amikor a cigány azért szurkál meg valakit, mert az "csúnyán nézett rá"?

Majdnem 3 éve volt "szeretett Pártunknak" arra, hogy tegyen valamit... Változott valami? Úgy értem, pozitív irányba...

ez nem a kormányon múlik, mit tudnak ők változtatni? szigorúbb büntetések? szerinted a cigány ezt felfogja? mivel családon belül is szaporodnak a legtöbbjük fogyatékos.. itt a magyar népnek kéne összefognia ha látok az utcán egy cigány bandát aki beleköt egy Magyarba vagy akár egy cigányba nem elfordítom a fejem hanem odamegyek és segítek. rendőrt hívok nem elsétálok.. !! többségben az erő

Merengő 01-05-2013 13:29

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 302145)

ez nem a kormányon múlik, mit tudnak ők változtatni? szigorúbb büntetések? szerinted a cigány ezt felfogja? mivel családon belül is szaporodnak a legtöbbjük fogyatékos.. itt a magyar népnek kéne összefognia ha látok az utcán egy cigány bandát aki beleköt egy Magyarba vagy akár egy cigányba nem elfordítom a fejem hanem odamegyek és segítek. rendőrt hívok nem elsétálok.. !! többségben az erő

maximum azzal tudna segíteni Orbán ha átkeresztelkedne Adolf bácsivá :)

Rynok 01-05-2013 13:47

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 302148)

maximum azzal tudna segíteni Orbán ha átkeresztelkedne Adolf bácsivá :)

A Politikai Csalamádé topic-ban leírtam, hogy hol a kormány felelőssége (rendőrség, bíróság hozzáállása, börtönkörülmények, büntetés "minősége"), az összefogásról írtakkal maximálisan egyetértek!

All times are GMT +1. The time now is 00:51.