Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Arwyl szelleme 01-25-2008 06:40

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 154114)
nos nézd. két opciót látok.

1. vki felkészül és SZK-s tagokkal kirak minket. ezt piacon mindenképpen látnánk előre, nem érne meglepetés

2. nem készül fel a klántámadásra a piacon, minket is váratlan ér. ebben az esetben van annyi kp és fix kati a klánban h ne legyen nagy probléma.

serg a nagybácsink? hehe. kétlem. nem lenne szövim sokhelyen, habozás nélkül ütném őt is.

3. Felkészül, úgy, hogy észre se veszitek, rátok áll, begyűr titeket.

4. Nagybácsitól kap egy 0 házas majd 100% barakkos orit, azzal áll rátok, és begyűr.

Van itt még lehetőség... ;)

Arwyl szelleme 01-25-2008 06:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154069)
10005 5/X sergia (3) 8.196

Asszem ez is 1/A-s esemeny. :)

Grt Sergnek, hogy le mert fordulni végre! Remélem a többiek követik őt, és megmutatják, hogy harccal is képesek megszerezni az 1. helyet.

Grabi 01-25-2008 08:00

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 154124)
3. Felkészül, úgy, hogy észre se veszitek, rátok áll, begyűr titeket.

4. Nagybácsitól kap egy 0 házas majd 100% barakkos orit, azzal áll rátok, és begyűr.

Van itt még lehetőség... ;)

mind a kettőt észre lehet és ilyen szinten kell is venni előtte. nem nyert.

Arwyl szelleme 01-25-2008 08:14

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 154129)
mind a kettőt észre lehet és ilyen szinten kell is venni előtte. nem nyert.

hát persze...

Eke 01-25-2008 08:18

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 154125)
Grt Sergnek, hogy le mert fordulni végre! Remélem a többiek követik őt, és megmutatják, hogy harccal is képesek megszerezni az 1. helyet.

Ezt pont te mondod?És pont és én befejeztem a témát.

Arwyl szelleme 01-25-2008 08:38

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 154131)
Ezt pont te mondod?És pont és én befejeztem a témát.

Harccal vagyok a román és a német élén, és harccal szereztük volna meg angolban és anno magyarban is az 1. helyet, ha ki nem megy előlünk SZK-ra az ellen a beérés előtt.( az angol top1 klán egy része a román/német top1 klán tagja amúgy... ;) )

Szóval igen, én mondom. :) De részletezheted, hogy mire gondolsz, akár priviben is, mert érdekelne.

Kubbi 01-25-2008 08:47

Sergnek sok szerencsét az újra feljutáshoz! :)

Elképzelhető, hogy a big gun elkezd mozgolódni?

Arwyl szelleme 01-25-2008 08:51

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 154136)
Sergnek sok szerencsét az újra feljutáshoz! :)

Elképzelhető, hogy a big gun elkezd mozgolódni?

Sergnek tudása, és pénze is van a visszajutáshoz, ha meg nem lesz kit ütnie felfedezik.

Meglátásom alapján most vagy soha. Mert ha Serg visszaér arra a 30k hekire, és a fedezési költség továbbra sem lesz elfogadható mértékű akkor itt az életben nem lesz változás.

Puppi 01-25-2008 11:13

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 154125)

Azt hittem hogy kinotted mar a Rosszindulatot es nincs mar benned irigyseg de sajnos tevedtem.Ebben a jatekban csak te harcolsz es te erdemled egyedul hogy a toppban legy.Bar nem tudom mit tettel le az asztalra??? A Roman 1A ban meg hadd ne kelljen ecseteljem hogy lettel Top-klanos, mennyit is utottel eddig abbol az 5K hekibol amid van?? 1500 hekit ??? azt sem az A ban.De Bocsika en kerek elnezest!!!!!
Grat Sergnek tokos legeny!!!!

Arwyl szelleme 01-25-2008 12:10

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 154175)
Azt hittem hogy kinotted mar a Rosszindulatot es nincs mar benned irigyseg de sajnos tevedtem.Ebben a jatekban csak te harcolsz es te erdemled egyedul hogy a toppban legy.Bar nem tudom mit tettel le az asztalra??? A Roman 1A ban meg hadd ne kelljen ecseteljem hogy lettel Top-klanos, mennyit is utottel eddig abbol az 5K hekibol amid van?? 1500 hekit ??? azt sem az A ban.De Bocsika en kerek elnezest!!!!!
Grat Sergnek tokos legeny!!!!

Sajnos magyar 1/A-ban nem sok mindent, még ha valahogy el is jutottam előttetek az 1. helyre mind klánban mind egyéniben (=hekin másik 2 orival).

Románhoz: Rata descoperirii: 17,78%
Sajnálom, hogy ennyi van, de a ráállásokhoz muszáj volt. Azért több az mint 5k heki. ;)

All times are GMT +1. The time now is 00:59.