![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
illetve, ha csak félreértés történt, akkor a másik ori miért nem került vissza a normál csoportba? Ebben az esetben teljesen mindegy, hogy kié az ori... maga a történés furcsa, nem az orik gazdája. Miért kell minden mögé összeesküvéselméletet gyártani? arról van szó, hogy vannak kérdések, amelyek nincsenek megválaszolva és nem érti az ember. És ha pl velem fordul majd elő ilyen, akkor szeretném tudni, hogy mi miért történik és miért úgy történik, ahogy történik. mert ezekről természetesen megint semmi nincs a súgóban. "Emberi felülvizsgálat" az sosem garantált eredmény... legalábbis én így látom. (és ha már ennyi sokmindenkit érdekel, akkor érdemes kielégíteni a tömegek kíváncsiságát, mielőtt rossz pletyka kezd el keringeni) |
Quote:
Nem Rólad van szó, mielőtt Te, vagy bárki más félreérti. A statisztika elég szépen alátámasztja, hogy a segítséget kérők kb fele felháborodik, amikor más is kap segítséget. Amikor másnak segítünk, akkor az kivételezés, amikor neki, akkor az természetes dolog, sőt, hogyhogy nem segítettünk már rögtön az első 3 percben. Egy olyan játékban, ahol egymás ellenfelei vagytok, nem lehet mindenki egyéni érdekeit folyamatosan szem előtt tartani, már csak azért sem, mert nagyon sokan az ellenfél szót ellenségként értelmezik. |
Quote:
|
Quote:
azt senki egy szóval nem állitotta hogy a Méltóságos Úr bármi szabályelleneset tett volna, de egy sima egymondatos válasz helyett inkább elkezdtetek mind a ketten mellébeszélni, de ez van tudomásul vettük a kimerítő választ! |
Quote:
|
Semmi ilyesmiről nincs szó kedves Mortidózer, ne hidd, hogy tippeket fogsz kapni, hogy hogyan multizz...
|
Quote:
|
Quote:
Nem tudom pontosan,hogy mi is tortent de ezelott par évvel en is meg jartam igy. Tesomat latogattam es tavolt akartam nezni mivel meg az IPAD-om az o internetere csatlakozott a szerver egybol anarch-ba rakott engem is meg a tesomat is. Elmondtuk neki,hogy mi tortent es Ati meg is ertette es vissza rakott mind2-onket. Szerintem valami ilyesmi tortenhetett itt is ! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
2013-06-12 09:00:43 Megtekintés (#355736) elfoglalt 622 hektárt -HeadhunteR- (#506462) országától.
Grat! |
Quote:
|
Quote:
2013-06-12 12:00:42 [-161 kör] Garázdálkodj Okosan (#665458) kifosztotta Megtekintés (#355736) országát. 2013-06-12 12:00:42 [-161 kör] Garázdálkodj Okosan (#665458) elfoglalt 176 hektárt Megtekintés (#355736) országától. 2013-06-12 12:00:42 [-161 kör] Garázdálkodj Okosan (#665458) elfoglalt 208 hektárt Megtekintés (#355736) országától. 2013-06-12 12:00:42 [-161 kör] Garázdálkodj Okosan (#665458) elfoglalt 88 hektárt Megtekintés (#355736) országától. 2013-06-12 11:00:43 [-168 kör] Megtekintés (#355736) elfoglalt 622 hektárt -HeadhunteR- (#506462) országától. 2013-06-12 06:00:44 [-161 kör] Garázdálkodj Okosan (#665458) elfoglalt 300 hektárt Megtekintés (#355736) országától. 2013-06-12 06:00:44 [-161 kör] Garázdálkodj Okosan (#665458) elfoglalt 163 hektárt Megtekintés (#355736) országától. 2013-06-12 05:00:43 [-168 kör] Megtekintés (#355736) elfoglalt 514 hektárt -HeadhunteR- (#506462) országától. |
Quote:
|
Quote:
|
[quote=Surranohalal;303884]nem tudom a legnagyobbnál hogyan jött ki a 9 óra, de teljesben nálam ez volt (hozzáraktam a hiénát is):
Neked pont nem kéne a hiénázásrol beszélned mikor ti vagytok ebe a Mesterek . Amugy meg Kölcsön kenyér vissza jár ! :) |
Quote:
|
Zoli: "A Ti vagytok benne a mesterek" alatt nem tudom kit értessz, kik azok a Ti? Az ő volt klánja vagy már a Pékekre célzol, mert itt sokan Danit még a régi klánjához csatolják most is. Már új vizek járnak. A másik a hiénázásról. Csúnya dolog, de így teljes a játék.
|
A másik Morti üzenetéhez vonatkozik, amit írt, hogy "Ezek szerint a szabályok nem mindenkire vonatkoznak"
Erre egy példa, aztán én hagyom, is mert igazából mindent ki lehet magyarázni... Volt A-ban 2 ori. Egyik leadta a földet a másiknak, aztán belépett a klánba és együtt hepajkodtak tovább. Szinte minden hónapban látni ilyet. Szemet is szúrt, ezért irtam a földleadásos bejelentő lapon. Nagy sikere volt, Ati nem igen foglalkozott a dologgal, úgy gondolta ez így jó ahogy van, jól csinálták. Lehet még tapsolt is nekik. Kérdés minek akkor az efajta bejelentő oldal, ha ezek bejelentése után se történik semmi? Zavart, mostmár nem érdekel, de tudom több ilyen esetet felesleges bejelenteni, ugysem fog semmi sem történni. Azóta az egyik ori baráti ország a másik pedig az egyik ellenklánban éldegél tovább. :) Szokd, vagy törölj, lehetne ez is a jelmondat. :( |
Quote:
|
Quote:
Ez esetben nem ez volt a lényeg amit kiragadtál..., amúgy akkor lehet ti sem jól vállogatjátok meg, mert az aki leadta a földet pont nálatok van, de nem akartam szűkíteni a kört, de ide vágott, ha már kitértél erre... |
Quote:
|
2013-06-12 04:00:43 Dragon attack (#4473) támadást indított Overdose (#4441) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 480 hektár földet.
2013-06-12 04:00:43 Dragon attack (#4473) támadást indított Overdose (#4441) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 446 hektár földet. 2013-06-12 04:00:43 Dragon attack (#4473) támadást indított Overdose (#4441) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 415 hektár földet. 2013-06-12 04:00:43 Dragon attack (#4473) támadást indított Overdose (#4441) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 354 hektár földet. 2013-06-12 04:00:43 Dragon attack (#4473) támadást indított Overdose (#4441) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 288 hektár földet. 2013-06-11 03:00:43 Overdose (#4441) támadást indított SOAD (#4465) ellen, de a csatát elvesztette. 2013-06-11 03:00:43 Dragon attack (#4473) támadást indított Overdose (#4441) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1367 hektár földet. Nem tudom, hogy gratuláljak, vagy gyanakodjak, így inkább egyiket sem teszem. Mindkét esemény elég furcsa. |
Quote:
[OFF]Milyen rég írtam ide és milyen rég izgultam már egy csata miatt : [/OFF] |
Quote:
Az első esetben egy általános egy időben támadás történt, a másodikban pedig az ellenfél meglátva Zolit 2 körön, kirakta a mellette lévő 50k-s országot, és elment szabadságra valamilyen érthetetlen okokból. Én teljes mértékben megértem az 5 sereget egy ilyen esetben. |
Quote:
Sajnos ehhez, hogy megszünjön mindenki kellene. Én hiéba mondom a klánomnak. Ok rendben nincs hiénázás, ha meg más behiénázik és rossz szájízzel mondom a klánban, hogy mi legalább nem tettük. Újabb szép ütés, és ismét lehiénáznak. Ez időben szép visszaesés, mert persze hiéna mindig több jön mint normál sereg. Aztán, felmerül a kérdés, megéri, tiltani a hiénát? Sajnos hiába nem hiénázik az egyik ha a másik duplán...:( Ezzel együtt kell élni. |
Quote:
Mi végignéztük a történést, és fogtuk a fejünk, hogy a Dragon már ismét szerencsés lesz. Ha mi lettünk volna fordított helyzetben biztos, hogy szívunk... Igaz, csak jó klánoknak van szerencséje, de hogy ilyen meseszerű legyen? Az akciót láttán mi nem kerestük a csalás okait, szimplán röhögtük, hogy ilyen a világon nincs. :)) Igaz megfordult a fejünkben, hogy ha majd visszatér szabiról, akkor melyik klánban folytatja a továbbiakat, de biztosak vagyunk benne, hogy az nem a Dragon lesz, vagy, mégis? Vannak ilyen szerencsétlenek, akiket egyénibe beütnek, aztán a 2 körös klánnál ugy megijed hogy megvárja minden sereg rajta legyen és utána békésen szabizik. Ha nem 8 szemes ori lenne, talán meg is érteném. :) Nah de véletlenek mindig vannak... |
Quote:
Remy, én nem akarlak bántani, de tudod, mindig a saját kerteddel foglalkozz mielőtt a szomszédét kritizálod. A te kerted most bizony igen gazos, láttuk, és minket sem érdekel már, de elkönyveltük megtörtént dolognak azt ami veled történt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Őket őszintén érdekelte, és nem csak sarat akartak dobálni) Leírtam a belsőn is: Azért nem mondom el, mert a legtöbb reakció nem az lenne, hogy "bocs a vádaskodásért" hanem az, hogy "persze, úgyis csak magyarázkodsz". Ennek meg semmi értelme. Ellenben megkérdezhetitek a 100 többi embert, akivel hasonló történt, hogy miért rakták át/vissza, az egyik között tuti ott lesz a megoldás... :P |
Quote:
Aki arra érdemes, vagy aki elhiszi kérdések nélkül? Több okból is jó lett volna, ha válaszolsz, a kérdésre.. egyik, hogy mással is megtörténhet, és ha kicsit is érdekel a hódító és nem csak a saját érdeked a játékban(bár ebben nem vagyok biztos:D), akkor leírod, így mások nem értetlenül néznek, majd hagyják abba a játékot, ha velük történik.. régen ez az 1-2 ember még belefért alkalomadtán, mostanában már meglátszik..:) Nekem spec fele annyira sem lennél gyanús, ha leírod mi történt.. Néhány ok amiért érdekes nekem a dolog: miért nem lehet leírni mi történt? miért került mindkét ori hirtelen szabira miután átrakták őket? miért csak te jöttél vissza? az is fura, hogy kb annyi hekin volt az ori, mint a bben lévő orid..:) |
Quote:
Majd én is elmegyek több klántalira és vállvetve gurítom lefele Atival a söröket, de lehet meg is hívom 1-2 sörre. Lehet akkor engem is visszahelyez ha hasonló történik majd velem mint veled. :) A többi 100 ország is lehet klántalis :) Nah de nem vagyok rosszindulató, volt ami volt..., tanultál belőle, de ha mégsem, akkor lesz úgyis egy hasonló visszahelyezés. :) |
Iron: De igenis rosszindulatú vagy, hiába írod, hogy nem.
none: Rossz megfigyelő vagy, és a hamis feltételezésből rossz irányba fogsz haladni. Részemről le is van zárva a téma, felesleges ezzel jönni a továbbiakban, ha én lennék a célpontja az írásnak, mert figyelmen kívül fogom hagyni. Tényleg nincs miért magyarázkodni. |
Quote:
Nem vagyok rosszindulató. Mikor visszajöttem a 2 év szabiról elkezdtem nézni az ismerős orikat, és vityura is ráirtam, megörültem, hogy látok ismerős orikat, még ha anno nem is egy oldalon harcoltunk de a célunk közös volt. Békét ajánlottam, gondoltam hátha lehet ebből még barátság. Hát szépen kinevetett és elküldött a búsba. Vannak akik nem tudnak másként gondolkodni. Én örülök, hogy nem maradtál anarchban, de azt nehezen viselem mikor nem mindenkit mérlegelnek azonos módon. Vagy mindenkit vissza kellene engedni, vagy senkit. Én nem látok köztest. Persze lehet így jó ahogy van, de ettől még bánt, mert ha én járnék ugy ahogy te, akkor biztos az lenne, hogy Ironka így jártál... Téma lezárva! |
Quote:
|
Quote:
1. Azért ment az 5 sereg, mert már szabadságon volt. 2. SZK-ra rakta ki a mellette lévő kis országot (ez is látszott) Úgy gondolom, hogy mindenki magából indul ki. Sosem adtunk okot arra, hogy csalónak nevezzenek minket, mégis megteszik, és ilyenkor tudom, hogy azok az emberek az igazi csalók, mert nem tudják máshogy elképzelni, mint ahogy történt. Én azért nem felejtem el, hogy mindkét sározni próbáló megjárta már az anarchot. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:27. |