Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Synkel 12-12-2006 13:20

Mindazonáltal csúnyabogárnak igaza van. Kissé gusztustalan dolog ketten nyerni egy orival hv-t...
Mondd csak normálban is így csináljátok? Amikor nem érsz rá, ő nyomja helyetted?

Dragi 12-12-2006 15:36

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 54277)
Mindazonáltal csúnyabogárnak igaza van. Kissé gusztustalan dolog ketten nyerni egy orival hv-t...
Mondd csak normálban is így csináljátok? Amikor nem érsz rá, ő nyomja helyetted?

Úgyan én már megszoktam :) hiszen volt nagy szájkarate hétvégiben már emiatt :) Mert Atii ezek szerint ő Numer@ 5 sereggel beütötte Harcosok oriját :rolleyes: mily érdekes és persze Harcosok full sereggel kitámadt Boszira de esélye nem volt beütni :) és Atiii full üres oriba ütött be :) De nem lényeg

lll 12-12-2006 17:08

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 54303)
Úgyan én már megszoktam :) hiszen volt nagy szájkarate hétvégiben már emiatt :) Mert Atii ezek szerint ő Numer@ 5 sereggel beütötte Harcosok oriját :rolleyes: mily érdekes és persze Harcosok full sereggel kitámadt Boszira de esélye nem volt beütni :) és Atiii full üres oriba ütött be :) De nem lényeg

jaja így volt
vagyis pontosabban aszem 3 sereggel ment rá, mert én 5 sereggel mert pont távba néztem és láttam, hogy jön Harcosok 1100 íjjával:)
aztán ugye nekem kisebb sereg volt mindegyik így pattantam...
nah itt ment fel egy picit a pumpa, hogy ha már észre veszem akkor nem tudtam szépen fogalmazva túl járni az eszükön:(

Dragi 12-12-2006 17:35

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 54355)
jaja így volt
vagyis pontosabban aszem 3 sereggel ment rá, mert én 5 sereggel mert pont távba néztem és láttam, hogy jön Harcosok 1100 íjjával:)
aztán ugye nekem kisebb sereg volt mindegyik így pattantam...
nah itt ment fel egy picit a pumpa, hogy ha már észre veszem akkor nem tudtam szépen fogalmazva túl járni az eszükön:(

Mondjuk szerintem aki már játszott hv-t tudja hogy az baromi nagy előny ha alapból 2 ember viszi az orit! De nem is ezzel van a probléma hanem azzal hogyha 2 orti visznek. Tdutommal az az anarchon kivül mindenhol multinak számít :) De hát Harcosok nem véletlenül van már anarchba :) (Bár egy másik baklövés miatt) És sztem Numer@ örülj hogy te nem kötöttél ott ki :)

Harcosok 12-12-2006 17:56

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 53629)
Hacosok, milyen egysegeid voltak, elarulod? :)

el csak rossz volt eddig a gépem vasárnap óta:(

255ij:)(20torony)
195vari(2%teki)
30toli(2%teki)
286ló(19%teki)
104támadó
58védő
90sima kati

100%kat morál

Harcosok 12-12-2006 17:57

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 53908)
PFFF....
Buter land (#331696) a Harcosoké? én úgy tudtam, hogy másé az az ország...

másé csak párbajozni én megyek vele:)
és az szabályos!!!!!

Szecsa 12-12-2006 17:58

az igen, eleg nagy vedelmed volt :)

Harcosok 12-12-2006 17:58

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 53912)
bar szerintem Harcosok is jatszott a Buter Land nevu orival a hetvegi jatekban :)
ugyhogy grat Harcosok, ahhoz is :)

Azért ne állítsunk ilyen örültségeket:)
Jó vagyok meg minden hv-n is csak tudod ahoz túl sokat alszom:)+vana teso is aki gépnél ül állandóan:D

Harcosok 12-12-2006 17:59

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 53915)
nemár, hogy Harcosok nyerte Buterrel a hv-ket... én meg azt hittem, hogy Numer@ fejlődött ilyen jól.

Numer@ biztos sokat fejlödött:)
De Buter land a király:)

Harcosok 12-12-2006 18:07

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 54370)
Mondjuk szerintem aki már játszott hv-t tudja hogy az baromi nagy előny ha alapból 2 ember viszi az orit! De nem is ezzel van a probléma hanem azzal hogyha 2 orti visznek. Tdutommal az az anarchon kivül mindenhol multinak számít :) De hát Harcosok nem véletlenül van már anarchba :) (Bár egy másik baklövés miatt) És sztem Numer@ örülj hogy te nem kötöttél ott ki :)

oda csak az megy aki megsért valami szabályt:D
És elolvastam nem1x a sugot nem 2x de nem látok semmi olyat,hogy nem támadhatok ki full sereggel:)
Az meg már csak elmélet amit mondtok:)
Ja és nem mindenhol számít annak: pl párbajban sem:D

All times are GMT +1. The time now is 14:00.