![]() |
Pendulum - Hold your color
|
Simon & Garfunkel: Sound of Silence
|
:(:(:(
Ossian - Magányos Angyal "Szürke volt a hétköznap, szürke volt az ünnep, Hosszú évek múltak így, gyakran rá sem néztek." "Tudta jól, nem értették, soha nem szerették, Szíve mélyén vak remény, de ha elment, nem keresték." |
csak hogy adjak a jókedvemnek:
Ossian - Társ a bajban "Óvnád-e másoktól, önmagától? Elűznéd rossz álmait? Bármeddig megvárnád, elfogadnád Önzését, rossz napjait?" Illés - Hogyha egyszer "Hogyha egyszer majd Hazudni nem kell Végre többet Sem magunknkak sem a külvilágnak" Ossian - Élő Sakkfigurák "Láthatod, kemény játék életünk Könnyű préda nem leszünk Támadunk, védekezünk, vétkezünk Lépkedünk egyre tovább... Mint élő sakkfigurák" Somló Tamás - Gyertya az esőn "Mire jó a víztükör, ha te nem tudsz úszni, drágám? Mire jó a napsütés, ha az éjszakának élsz? Mire jó a csillagfény, ha te napszemüvegben alszol? Mire jó a sok haver, ha önmagadtól is félsz?" LGT - Pokolba már a szép szavakkal "Hiába hitték annyian, és hirdették boldogan, mit hoz a holnap Hiába szép, ha messze van messzebb egy életnél Hiába él, ki csak remél. Hiába szól ki mást igér Hiába hagzott fényesen Hiába szólt hogy "Győzelem", ha nem nyert senki sem. Hiába foglalták aranyba kőbe, Hiába fogadjuk égre és földre Hiába eskü és hiába szent beszéd," Echo of dalriada - Vérző ima "Szeretteire gondolt vissza, Ráncos arcán könnyár Szélbe üvöltve "nagyok" nevét, Átok-imára görnyedt. A csaták legerősebbje… A majdnem halhatatlan… Ereje elszállt, lejárt élete, Magára maradtan." |
Moby - The Matrix Reloaded Theme :cool:
De Bimmbimm, annyira meghoztad a kedvem, hogy ezután feltétlen "Echo of Dalriada - Téli Ének" következik. |
sziasztok!
bár én nem ilyen zenéket hallgatok, de remélem közútálat tárgya nem leszek... :) Sensation White 2007-The Megamix :D |
Ossian - A magam útját járom
"Az utca volt az én iskolám Szöges ostor a Bibliám A fizetségem, hogy élhetek És még remélhetek A mostoha idő tanított Hogy legfőbb jog az Ököljog S ha elárulnak, majd megszokod Nem nagy dolog" Dinamit - Engem ne sajnáljatok! "Elfáradtam, sziklák ülnek testemen. Láncuk visszafog, nehéz tovább mennem. Azt se bánom, hogy most egyedül vagyok, Engem ne sajnáljatok! Azért vádolnak, és tépik lelkemet, Mert feláldoztam életemből éveket. Nehéz elhinnem, hogy mind elhagytatok. Engem ne sajnáljatok! A szobám falát nézem, itt feküdtem én. Nagyon hiányzott a város és a fény. A tiszta égre néztem előbújt napom. Bármi jön, én vállalom." Depresszió - A mi forradalmunk "Fáj látni mennyit tehetnénk Ha a rossz dumát meg nem ennénk Struccpolitikus zombi elmék De az ő nevük is csak termék" |
BimmBimm: látom szereted a jó zenéket :D
Ossian - Világtalan világ |
Quote:
Napoleon Boulevard - Uram segíts |
Ray Charles - Hit the road Jack
"Hit the road Jack and don't you come back no more, no more, no more, no more." |
All times are GMT +1. The time now is 13:55. |