Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

Dragi 12-02-2009 09:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 231295)
"A környéken mnt-ket kötnék. Nem szeretnék senkivel sem rosszban lenni, háborúzni, csak békében élni!"

Gyors csoport......... Tudnám mi a francért a gyors csoportba jelentkezett.........

Ha megnézed az ori felépítését szerintem számodra is vílágossá vállik miért akar mnt-ket kötni :)

Ati 12-02-2009 09:26

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 231296)
Ha megnézed az ori felépítését szerintem számodra is vílágossá vállik miért akar mnt-ket kötni :)

Nem az a kérdés, hogy miért akar mnt-kel kötni, hanem az, hogy miért a gyors csoportban akar játszani... :-/ Sok élvezete nem lesz abban a játékban.

Remedy 12-02-2009 12:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 231297)
Nem az a kérdés, hogy miért akar mnt-kel kötni, hanem az, hogy miért a gyors csoportban akar játszani... :-/ Sok élvezete nem lesz abban a játékban.

Peldaul a gyors csoportban ketszer olyan gyorsan lehet tekercset irni, ahhoz mondjuk a sok mnt nem art. Akar ez is lehet egy motivacio. :)

Ati 12-02-2009 12:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 231308)
Peldaul a gyors csoportban ketszer olyan gyorsan lehet tekercset irni, ahhoz mondjuk a sok mnt nem art. Akar ez is lehet egy motivacio. :)

És négyszer olyan gyorsan fogják szétszedni, mint máshol. :) És itt aztán nem lesz helye annak, hogy "segítség, tönkreteszik a játékomat". :)

Von 12-07-2009 18:14

Quote:

szővetségest keresek varázslo oriás hadis élőhalott varist erős egységre csáo
Mitmivaaan!? :D A feléig azt hittem, hogy nagyjából értem, de az élőhalott utáni "varist" szótól kezdve totál lett a káosz :)

Kíváncsi lennék a majdani szövifórumukra, na meg, hogy mekkora lesz az összhang :)

Tsobi 12-07-2009 18:39

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231725)
Mitmivaaan!? :D A feléig azt hittem, hogy nagyjából értem, de az élőhalott utáni "varist" szótól kezdve totál lett a káosz :)

Kíváncsi lennék a majdani szövifórumukra, na meg, hogy mekkora lesz az összhang :)

Jelentkezz :p

Dragi 12-07-2009 18:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 231310)
És négyszer olyan gyorsan fogják szétszedni, mint máshol. :) És itt aztán nem lesz helye annak, hogy "segítség, tönkreteszik a játékomat". :)

Megtettük :D leföldeltük sokszor :D

Von 12-07-2009 18:49

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 231728)
Jelentkezz :p

Igaz, a puding próbája az evés, gyorsan ki is vágok mindenkit a szöviből és megyek hozzájuk :D

Tsobi 12-12-2009 04:27

Helyezés: 608
Érték: 8877

Sziasztok!
Alapítanék vagy beszállnék valami jól működő szövetségbe! A lényeg hogy összahngoltan tudjunk játszani, legyen egy toli és egy vari ( vagy tőlem ez lehet egyben is ) És kemény, kifullozott hadik! A célom nem az hogy holnap már 1/A -ba legyek hanem hogy egy nagyon erős, legyőzhetetlen szövetségbe legyek! Én íjj- paci felállásban nyomom jó lenne ha szöviknek is ez lenne a felállása! Fontos hogy okos, művelt legyél ne egy falusi paraszt! VIP nem fontos nekem sincs, de a napi aktivitás az nagyon muszály :D Nagyjából ennyi várom a jelentkezőket ;)

Kis ellentmondás :)

Von 12-12-2009 09:16

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 232076)
Helyezés: 608
Érték: 8877

Sziasztok!
Alapítanék vagy beszállnék valami jól működő szövetségbe! A lényeg hogy összahngoltan tudjunk játszani, legyen egy toli és egy vari ( vagy tőlem ez lehet egyben is ) És kemény, kifullozott hadik! A célom nem az hogy holnap már 1/A -ba legyek hanem hogy egy nagyon erős, legyőzhetetlen szövetségbe legyek! Én íjj- paci felállásban nyomom jó lenne ha szöviknek is ez lenne a felállása! Fontos hogy okos, művelt legyél ne egy falusi paraszt! VIP nem fontos nekem sincs, de a napi aktivitás az nagyon muszály :D Nagyjából ennyi várom a jelentkezőket ;)

Kis ellentmondás :)

Városi paraszt ezek szerint még lehetsz... Illetve, mintha elvárás is lenne. :)

All times are GMT +1. The time now is 10:19.