![]() |
Quote:
Anno kb ezt írtad nekem is, pedig elhiheted vagy akár utána is járhatsz, hogy igenis odatettem magam hiába új belépő voltam. De ezt hagyjuk is, csupán csak annyi a lényeg, minden klánba van pár front ember ugye, miért zavar téged ha az egy új tag? :) Túl komolyan veszitek ezt a klánosdit. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amúgy helyzetet kb 5 perc alatt fel lehet mérni ha van esze vkinek, két hét se kéne hozzá, és amúgy nem két hete vagyok pékeknél hanem sztem több :) a fele bandát meg több éve ismerem |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Vagy én? :-) |
Quote:
|
Quote:
. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Varrni 2 r-rel szokás nálam is. :) |
Quote:
|
Quote:
|
2013-06-07 03:00:48 Hmm (#4379) támadást indított Bajszos Angyalok (#4050) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2110 hektár földet.
|
Quote:
|
Quote:
Rosszak az infóid barátom de akkor leírom ide neked!!! AZ EREDETI DRAGONT (A LEGELSŐT) ÉN ALAPÍTOTTAM:) úgyhogy szerintem te szédelegsz de nem klánok között:) |
Quote:
szal erre a témára tényleg hiába vered magad napok óta :) |
Quote:
|
Quote:
|
Mi törpént ????
ANARCHISTA CSOPORTBA ÁTHELYEZÉS: Remedy (#26373) Indoklás: Több ország szabálytalan irányítása Admin (#0) [1/A] , 2013-06-10 08:10:03 |
2013-06-10 00:00:49 Black Dragon (#3270) támadást indított A kabala elit velünk van. :) (#4251) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2863 hektár földet.
grat! |
Bocsi, ez lemaradt!
2013-06-09 22:00:48 A kabala elit velünk van. :) (#4251) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, de a csatát elvesztette. |
Quote:
Árvíz miatti kitelepítés :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
26373 1/A Remedy (3) 1.288.867 Úgy látszik a szabály nem mindenkire vonatkozik itt. |
Quote:
játszani, szórakozni jövök ide, nem pedig stresszelni, és másoknak megfelelni... dDe ahány ház, annyi szokás :) |
Nemtom, ez a téma minek került be ide, ennyire nem vagyok érdekes. Inkább a klánütésről meséljetek bármely részről, mi történt a kabalás klánnal?
|
Quote:
|
Quote:
ők pár kör múlva ránk próbáltak egy sereggel (számomra érthetetlen módon még alánk sem bontottak 2k ponttal voltak felettünk végig :) ) a bent lévő íjjásszal meg lóval védtük majd közepes sereggel könnyedén vertük be őket |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Alapvetően csak dögöljön meg Remy, vagy van valami konkrét ok, amiért egy általános szabály esetében csak és kizárólag egy embert emelsz ki, miközben tucatnyi más ember járt már eddig is és fog a jövőben is járni hasonló cipőben? Akár Te is. |
Ui: Gyu, bocs ha ezt lerohanásnak érzed. Most látom, hogy még csak 15 éves vagy, úgyhogy nagy Hódítós múlttal még nem rendelkezhetsz, valószínűleg ezért nem találkoztál még hasonló esettel. Ez esetben viszont alapvetően arra kérlek, hogy ne rögtön a rosszindulat beszéljen belőled már ilyen fiatalon.
|
Ati, ő nem 15 éves...
|
Quote:
Date of Birth February 3, 1998 (15) Profilján az adat, nem titkos helyről szedtem. |
Oda én is betudok bármit írni :)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:26. |