Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Von 02-09-2010 18:38

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 240373)
Milyen ellenfél az, aki az első sereg láttán szabira/feljebb menekül?:mad::mad:

Biztos levonták a következtetést, hogy dicsőségesebb egyből lelécelni, mint a csoport "vezéreként" lefelé pofázni aztán egy kemény epic fail-be beleszaladni :):)

Tsobi 02-09-2010 19:01

Quote:

Originally Posted by Von (Post 240374)
Biztos levonták a következtetést, hogy dicsőségesebb egyből lelécelni, mint a csoport "vezéreként" lefelé pofázni aztán egy kemény epic fail-be beleszaladni :):)

Újabb ereklye a szintek urának dicsfalára? Halljuk :)

Von 02-09-2010 19:28

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 240375)
Újabb ereklye a szintek urának dicsfalára? Halljuk :)

Semmi értékelhető nem történt :(
Megharcoltunk volna L első helyeiért, ha nem tévedt volna el a sereg :)

Von 02-10-2010 00:41

Quote:

Originally Posted by Von (Post 240374)

Mi nem tetszett None? :)
Nem ironikusan kérdem, hanem tényleg kíváncsi vagyok.
Mert felteszem a tisztánlátás varit, és akkor lássunk tisztán, mit írtam.
Leléceltek? Igen.
Lefelé pofázott? Igen.
Epic fail lett? Igen (bár ez nyilván relatív, de mindenképp fail)

Arról nem mondtam értékítéletet, hogy miért nem vállalták a harcot (tudtommal Te nem voltál/vagy ott L-topban).
Lehet, hogy olyan indok miatt nem vállalták, amit én is helyeselnék, és én sem vállalnám be így (pl: ha szélsőségesen durván nem ér rá senki a szöviből harcolni, de ez csak egy példa)
Lehet, hogy olyan indok miatt nem vállalták, amit én nem helyeselnék, de mondjuk adott esetben megértenék.
Lehet, hogy olyan indok miatt nem vállalták, amit viszont semmilyen körülmények között nem értenék meg :)
De nem tudom mi történt, és jó is így, mert nem is tartozik rám, meg senkire se. De ettől még a tények tények maradnak.
Bár mindenkinek vannak gyenge pillanatai és rossz időszakai, de aki egyszer kemény, attól elvárható, hogy máskor is kemény legyen, minden személyeskedéstől függetlenül is :)

Gabro 02-10-2010 06:08

Quote:

Originally Posted by Von (Post 240376)
Semmi értékelhető nem történt :(
Megharcoltunk volna L első helyeiért, ha nem tévedt volna el a sereg :)

És mi ugyanígy jártunk pár körrel előbb egy másik szövivel, így lettünk most mi az elején, hogy egyszerűen ellépkedtek a harc elől:D

Az indok szerintem egyértelműen az volt, hogy a termelgető országok nem akarták kockáztatni az összejött lóvét, inkább feljebb levernek pár gyenge országot/szövit és termelgetnek tovább....

ez jó addig, amíg B-ben 2k kör alatt újra nem jövünk össze:D:D:D
ott majd elő lehet rántani a sérelmeket:)

Vent 02-11-2010 07:16

Megy a sereg foldre, erre szintet lep az illeto ori..
Idegesito..

Gabro 02-11-2010 07:23

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 240533)
Megy a sereg foldre, erre szintet lep az illeto ori..
Idegesito..

én már mindkét oldalon voltam, és mindkettőn dühítő, hidd el.

Vent 02-11-2010 07:24

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 240534)
én már mindkét oldalon voltam, és mindkettőn dühítő, hidd el.

erzem en is..

Redback 02-11-2010 13:20

Én egyszer sem voltam top1 szövi tagja, csupán egy párszor sikerült felmenni az első 3 szövibe, de ha láttuk hogy jön felénk sereg, nem léptünk, inkább megpróbáltunk nyertesként kijönni belőle. Az már más kérdés, hogy egy kicsit elpáholtak :)

Alg 02-11-2010 13:42

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 240571)
Én egyszer sem voltam top1 szövi tagja, csupán egy párszor sikerült felmenni az első 3 szövibe, de ha láttuk hogy jön felénk sereg, nem léptünk, inkább megpróbáltunk nyertesként kijönni belőle. Az már más kérdés, hogy egy kicsit elpáholtak :)

Abból mindenképpen többet lehet tanulni, mint al ellépésből:) És izgalmasabb is;)

All times are GMT +1. The time now is 12:46.