Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

csabi 01-29-2011 20:12

én is nagyon köszönöm Atinak és a résztvavőknek párbaj sorozatot, Monrónak a helyet, Tuvalunak a csokit! :) nagyon jól éreztem magam, habár a táskámat ott felejtettem és csak félúton vettem észre.. :D

Ati 01-30-2011 09:11

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 277940)
Rengeteg ötletem van az idei sorozatra, hogy ne punnyadjon el, majd ha nyílik az új topic, akkor oda leírom

Jöhet ide egyelőre, hogy az új téma már kiforrott ötletekkel induljon.

Amit én mindenképp változtatnék, az a párbajok ideje, sok az 5 óra nagyon, ilyen hosszúra nem nyújtanám el egyik fordulót se.

Aztán izgalmasabb lehet, ha nem mindig alap országgal indul mindenki, hanem valamilyen adott helyzetből kell kihozni a legtöbbet. Ez lehet egy adott országfelépítés, egy adott faj, egy adott személyiség. (Mókás lehet a véletlenszerű faj és személyiségválasztás, de nem éles párbajra való.)

Díjátadón merült fel, hogy mi lenne, ha nem 3 perces körök lennének, hanem 1 percesek. Lehet ezen is gondolkozni.

Pool 01-30-2011 10:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 278124)

Amit én mindenképp változtatnék, az a párbajok ideje, sok az 5 óra nagyon, ilyen hosszúra nem nyújtanám el egyik fordulót se.

Aztán izgalmasabb lehet, ha nem mindig alap országgal indul mindenki, hanem valamilyen adott helyzetből kell kihozni a legtöbbet. Ez lehet egy adott országfelépítés, egy adott faj, egy adott személyiség. (Mókás lehet a véletlenszerű faj és személyiségválasztás, de nem éles párbajra való.)

Díjátadón merült fel, hogy mi lenne, ha nem 3 perces körök lennének, hanem 1 percesek. Lehet ezen is gondolkozni.

Nekem is erre vannak ötleteim...
jó ötlet a véletlenszerű faj/szem is, de akkor minden résztvevőnek ugyanaz :)
érdekes lenne pl egy hullás párbaj
esetleg a pontozáson is lehetne vmit változtatni
gondolom a 9 forduló azért maradna, vagy az sem muszáj?
A napokban írok egy hosszabbat hozzászólást akkor

Fefe013 01-30-2011 10:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 278124)

Az adott országfelépítés is jó, de azt, h kapja meg? Van 2 perce átgondolni, h mit építsen? V h gondoltad? Mindenki ugyanazt kapja és rálehet készülni a kiírásból?

A random faj is érdekes lehet, de azzal Poollal értek egyet, h akkor mindenkinek ugyanz lenne, bár győzzetek meg, h elf, törpe, félelf országok közül nem indul hatalmas előnnyel a törpe egy hosszabb párbajon...

A rövidebb köröket el tudnám képzelni, mondjuk olyan formában, h például a sorozat egy részében 1 órás párbaj mondjuk 1 perces körökkel, 2 órás 2 percesekkel, 3 órás 3 percesekkel és akkor nem is lenne túl hosszú (mondtad, h 5 órás nem lesz, ami nem is baj sztem), mégis eseményekben jóval gazdagabb lehet...

Ati 01-30-2011 11:05

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 278131)
Az adott országfelépítés is jó, de azt, h kapja meg? Van 2 perce átgondolni, h mit építsen? V h gondoltad? Mindenki ugyanazt kapja és rálehet készülni a kiírásból?

Már a kiírásból kiderül a kezdő felépítés.

Fefe013 01-30-2011 11:12

Ha maradna a 9 forduló, akkor sztem akár lehetne egy olyan irányvonal, h harmadoljuk:

3 forduló hagyományos párbaj
1 órás párbaj 3 perces körökkel
2 órás párbaj 3 perces körökkel
3 órás párbaj 3 perces körökkel

3 forduló változó körhosszokkal:
1 órás párbaj 1 perces körökkel
2 órás párbaj 2 perces körökkel
3 órás párbaj 3 perces körökkel
De ez csak mondtam/írtam vmit, ha jobb ötlet van, hajrá...

3 forduló, meg adott felépítésből/fajból/személyiségből kihozni a legtöbbet
Ez sztem a legképlékenyebb része a dolognak...

Ezzel talán fenn lehetne tartani a nagyobb érdeklődést a sorozat végéig, meg ugye nem 4-5 órákat kell szabadnak lenni hozzá....

Pool 01-30-2011 18:59

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 278131)

A random faj is érdekes lehet, de azzal Poollal értek egyet, h akkor mindenkinek ugyanz lenne, bár győzzetek meg, h elf, törpe, félelf országok közül nem indul hatalmas előnnyel a törpe egy hosszabb párbajon...

A rövidebb köröket el tudnám képzelni, mondjuk olyan formában, h például a sorozat egy részében 1 órás párbaj mondjuk 1 perces körökkel, 2 órás 2 percesekkel, 3 órás 3 percesekkel és akkor nem is lenne túl hosszú (mondtad, h 5 órás nem lesz, ami nem is baj sztem), mégis eseményekben jóval gazdagabb lehet...

Ezen nincs mit meggyőzni, párbajon mire összeszeded magad, a törpe elver bármilyen fajt...

Tuvalu (#3490) 01-31-2011 15:30

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 278192)
Ezen nincs mit meggyőzni, párbajon mire összeszeded magad, a törpe elver bármilyen fajt...

Egy az egyben, azért egész jó volt az ork tábornok. :D
De tény, hogy csak 1 óráson.

Pool 01-31-2011 15:57

Quote:

Originally Posted by Tuvalu (#3490) (Post 278292)
Egy az egyben, azért egész jó volt az ork tábornok. :D
De tény, hogy csak 1 óráson.

Azt is meg lehet fogni, csak úgy kell kezdeni hozzá :)

Pool 02-01-2011 13:06

Megkaptam az érmet.
Kösz Ati + a levelet is, amit írtál hozzá :)

Ma kissé elfoglalt vagyok, de nem felejtettem el, hogy majd leírjam a terveimet az idei sorozattal kapcsolatban, gondolom, nem kések el, ha a hét vége felé ejtem meg...

All times are GMT +1. The time now is 06:47.