![]() |
Ojjistar - Uppptown Madness Vol.1 (Thunderdome edition)
|
Hú de kemények vagytok, na ezt tessék űberelni:
Blöró: Klárika a guminő |
Manhattan - Rossz vagyok
|
http://160.79.128.61:7244
Ezt hallgatom. Minimaltechno rádió. A legjobb eddig amit találtam a neten. :D Jelenleg: Cocoon Ibiza Summer - Minimal techno Session 01 :D |
Nightwish - Crimson tide and deep blue sea (Live)
|
Prophets of sound - Tide of dreams (Steve Lawler Lights Out 2 Remix)
^^) |
Ray Charles - Hit The Road Jack
|
Louis Armstrong and Ella Fitzgerald - Summertime
|
Daczi Zsolt: Temesvári vasárnap
|
Csapjad ! :d
Himmel - Terézanya, csapjad!
Terézanya, itt ő is masszívan szívna Drogéria, a keresetet nehezen bírja Mikor megyek haza, a tekintetem kevésbé tiszta A pázsiton megjelent egy jetilábnyom Ezt konstatálom root@bahia:-$ watch out Kutya Cica Mérési hiba Ikea, praktiker, baumax és kika Analóg műszerekkel Gagarin is fika Gyros selected in a very little pita A Corvinnál vagyok, de hol van itt egy kuka? Esküvőn dzsesszel a sok bajszos albán bula Felrakom a falra Jessica Alba Csak veled jó a kanaszta, Kriszta! --- Terézanya, itt ő is masszívan inna Majom-kutya, egy esernyővel tartom vissza Túrós csusza, na ez aztán párját ritkítja Megjelent végre a Half-Life 3 Gordon Freeman? Installálom <3 lavjaman. CSAPJAD! Hoki Gyuri Irtózatos muri Aki nem Himmeles, az bizonyára *uzi! Ha beugat a kis szád, megcsapunk az tuti Para, ha a liftben eldurran egy puki Pandából delfin lett az átoperált Tibi *rvajó a PDA-d Egy pillanatra muti Cigivel az arcban Várok a vonatra Megvan a jegyem Bugacra meg vissza Hare Krishna, emlékkönyv címlapra írva Piruetta, a Himmel indulót visítja Hurkás szenya Kolbászos-rájás pizza Benedek pápa hangját hallom "Iocupante, en ortela Christi, in cruversa la familia..." Mp3! Csata Csita Serial Killa' Gombás tojás és egy Hétpettyes katica Túl sebes az autó és Túl rövid a csiga Gyanítom, hogy nem lesz miénk ez a Qpa Ennyi abszint után már egy két-sör az fika Grafika borozó, meg Webtown iroda Trikós cigány banda Zsigulim ellopta Pendulum kazimat hozná vissza --- Terézanya, itt ő is masszívan szívna Drogéria a keresetet nehezen bírja Mikor megyek haza, a tekintetem kevésbé tiszta A pázsiton megjelent egy jetilábnyom OBEY OBEY OBEY OBEY OBEY OBEY OBEY OBEY pwned:) Egyetek hagymát, hungarian onion - Megtekinthető onlány: jútúb dát kám Letölthető ingyért és legálban: himmel dát hú - |
All times are GMT +1. The time now is 15:21. |