Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Surranohalal 05-11-2013 17:07

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 303396)
2013-05-09 06:00:47
[-102 kör] War Of The Damned (#222111) elfoglalt 0 hektárt |beggar Of darkness| (#302739) országától.

ezt miért nem másoltad be? nem csak a nyertes csatákat kell. fel kell vállalni a gyávaságot is.

gondoltam nem szégyenítem tovább még1 alapvető taktikai hibával, a 0 az nulla. nulla. érted... :)

Merengő 05-11-2013 17:22

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 303399)
gondoltam nem szégyenítem tovább még1 alapvető taktikai hibával, a 0 az nulla. nulla. érted... :)

az a nulla ha jól láttam összesen kb 2 milla egységetekbe került :D jót nevettünk rajta másnap :) és még nálunk vannak alapvető hibák?? :D azt gondolod érdekel a felső két országunk sorsa? tévedsz. ha érdekelt volna engedtünk volna az mnt-kéréseteknek. nem véletlenül utasítottuk vissza kétszer is :)

Ghosti 05-11-2013 18:12

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 303399)

Bocsi, de miert szegyen az ha valaki vesztett?

Surranohalal 05-11-2013 19:13

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 303403)
Bocsi, de miert szegyen az ha valaki vesztett?

a vesztés nem szégyen
de az alkalmazott stratégia az nagyon gáz volt...

Ghosti 05-11-2013 19:47

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 303404)
a vesztés nem szégyen
de az alkalmazott stratégia az nagyon gáz volt...

Hogy mit alkalmazott vagy mit nem azt en nem tudom...remelem nem arrol van szo hogy nem fokozott utana az ellennek. A 0 foglalas az igaz nulla, de zold nulla. Vagy mirol is van most szo?:confused:

Merengő 05-11-2013 19:53

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 303405)
Hogy mit alkalmazott vagy mit nem azt en nem tudom...remelem nem arrol van szo hogy nem fokozott utana az ellennek. A 0 foglalas az igaz nulla, de zold nulla. Vagy mirol is van most szo?:confused:

elcsesztek minimum 2 milla egységet kb :) 2 körig volt fokozási határon másnap szóval pontosan nem lehet tudni mennyit is.

Ghosti 05-11-2013 20:05

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 303406)
elcsesztek minimum 2 milla egységet kb :) 2 körig volt fokozási határon másnap szóval pontosan nem lehet tudni mennyit is.

Annyira nem erdekel hogy mi volt csak megutotte a szememet hogy szegyen a veszteseg, szerintem egyaltalan nem az, amikor mar olyan kevesen vagyunk az Aba, hogy akik maradtak foleg a sor felso retegeben, mind annyira profik, hogy tenyleg fel kell kotni a gatyamadzagot barki ellen.:)

Merengő 05-11-2013 20:23

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 303407)
Annyira nem erdekel hogy mi volt csak megutotte a szememet hogy szegyen a veszteseg, szerintem egyaltalan nem az, amikor mar olyan kevesen vagyunk az Aba, hogy akik maradtak foleg a sor felso retegeben, mind annyira profik, hogy tenyleg fel kell kotni a gatyamadzagot barki ellen.:)

Quote:

Vagy mirol is van most szo?:confused:

te kérdezted :D

Surranohalal 05-11-2013 20:25

Quote:

1/4 oriját lebontotta, próbált elfokozni, majd ismét bontott 1/4 orit amikor rájött nem megy.
hogy kör közepén támad A-ban az már csak hab a tortán... :)

Ghosti 05-11-2013 20:49

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 303409)
1/4 oriját lebontotta, próbált elfokozni, majd ismét bontott 1/4 orit amikor rájött nem megy.

es mindezek utan, ti tobben voltatok, plusz foldet is hoztatok tole...az utolsot elfokoztatok elole, igaz megertem van mikor en is mar mennek aludni.:D Vagy epp melozok es nem erek ra...

Ti jatekotok ti dontesetek csak erdekesnek tartom a veget egy sereg kivedese ellen.

Bukta 05-11-2013 21:26

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 303409)

Én csak innen a külsőről tájékozódom a "nagyok" dolgairól, de mintha pár hete te is ugyanezt csináltad volna, aztán itt magyarázkodtál két napig. Jah, nem is ugyanezt, mert te még megfűszerezted azzal, hogy szétugrasztottál egy top5 (asszem) klánt. Most meg osztod az észt. Szép gyerek vagy...

Surranohalal 05-11-2013 22:36

Quote:

Originally Posted by Bukta (Post 303411)
Én csak innen a külsőről tájékozódom a "nagyok" dolgairól, de mintha pár hete te is ugyanezt csináltad volna, aztán itt magyarázkodtál két napig. Jah, nem is ugyanezt, mert te még megfűszerezted azzal, hogy szétugrasztottál egy top5 (asszem) klánt. Most meg osztod az észt. Szép gyerek vagy...

kb a "de" után kezd légbőlkapott lenni a postod

Bukta 05-11-2013 22:47

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 303414)
kb a "de" után kezd légbőlkapott lenni a postod

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 303249)
ne ma nagyon korai indítás miatt lett védve az az egy, hanem mert ennyi lóra maradt kp és a sajátunkat nem értük el :)

és ezért az indítás kicentizése sem érdekelt már mert minek. akkor elfokozott volna úgyis :)

1. tehát indítottál bőven KV előtt sereget.
2. hol van a Fekete lyuk???
3. osztod az észt ez sem vitás.

na jó, az hogy szép vagy, tényleg légből kapott...

Surranohalal 05-12-2013 04:55

Quote:

Originally Posted by Bukta (Post 303415)
1. tehát indítottál bőven KV előtt sereget.
2. hol van a Fekete lyuk???
3. osztod az észt ez sem vitás.

na jó, az hogy szép vagy, tényleg légből kapott...

1. persze, bár engem nem vertek bucira utána
2. én ugrasztottam szét a fekete lyukat? :D :D :D :D :D
3. ahol szükség van segítek

vityu 05-12-2013 13:24

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 36)
1. persze, bár engem nem vertek bucira utána.

Persze, h nem, mert akkor is tán 2-1 felállás volt nektek. Most meg 3-1. Ciki is lett volna, ha bucira ver István titeket. De inkább elfokoztatok, nehogy kiderüljön.

Iron 05-12-2013 19:05

Gondoltam beírok már mint a vezető. Az észosztás tényleg teljesen felesleges, és a kardélezés is az itt. Igazából ami volt, hogy levertük Damnedet, és mikor visszajött, megkérdeztem Zozo-t, beengedi, visszaüt vagy mi legyen? Mondta fokozzuk el. Ő orija, ő döntése.
A 2 milla egység vasárnap az 3.3 milla volt. Sajnos Zozo letagadta a tartalékait, nem segített a klánnak, majd kiderült az egyik éjjel, hogy volt tartaléka, nem is kevés. Igaz én nem sajnálom ezt a mennyiséget, mert nem klánvagyon volt. Csupán egy ori pénze, amit nem akart a klán előrelépésére fordítani. Igy járt. :)

Ghosti 05-12-2013 19:32

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 303422)
Gondoltam beírok már mint a vezető. Ő orija, ő döntése...A 2 milla egység vasárnap az 3.3 milla volt.

De te mint vezer dontott el hogy koltheti, vagy nem??? Remelem, hogy alazatos halaval megkoszonte neked, mint vezerjenek, hogy ennyit raaldoztatok:)

Quote:

Sajnos Zozo letagadta a tartalékait, nem segített a klánnak, majd kiderült az egyik éjjel, hogy volt tartaléka, nem is kevés. Igaz én nem sajnálom ezt a mennyiséget, mert nem klánvagyon volt. Csupán egy ori pénze, amit nem akart a klán előrelépésére fordítani. Igy járt. :)
Nem klanvagyon? :confused: Hallod a klanvagyon nem az ossz orik penze, tartaleka stb??? Es mi az hogy nem akart beleforditani a klan elorelepesere??? Hat ti nem egyutt jatszotok??? Vagy mar olyan gazdagok vagytok, hogy nem szamit??? Akkor kuldjel legyszi egy zoldet hogyan lett ekkora vagyonotok ilyen rovid idon belul, hogy en is tudjak jobban gazdalkodni nalunk :D

Merengő 05-12-2013 19:35

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 303422)
Gondoltam beírok már mint a vezető. Az észosztás tényleg teljesen felesleges, és a kardélezés is az itt. Igazából ami volt, hogy levertük Damnedet, és mikor visszajött, megkérdeztem Zozo-t, beengedi, visszaüt vagy mi legyen? Mondta fokozzuk el. Ő orija, ő döntése.
A 2 milla egység vasárnap az 3.3 milla volt. Sajnos Zozo letagadta a tartalékait, nem segített a klánnak, majd kiderült az egyik éjjel, hogy volt tartaléka, nem is kevés. Igaz én nem sajnálom ezt a mennyiséget, mert nem klánvagyon volt. Csupán egy ori pénze, amit nem akart a klán előrelépésére fordítani. Igy járt. :)

lehet, hogy nem sajnálod, csak kérdés mennyire tudtok ezek után megbízni benne ha ilyen alapvető kérdésben hazudott pofátlanul már a legelején :)

Iron 05-12-2013 19:38

Friss tag, és úgy fest nem is olyan akire én számítottam. Bizalom? Azt vele kapcsolatban nem ismerem :)

Pool 05-12-2013 20:15

Iron, évek óta ismerjük egymást, ezért adok egy jó tanácsot, ha elfogadod, ok, ha nem nem. Azért nem priviben írom, mert szeretném, ha az is látná, akire vonatkozik. Ha a klánod olyan, mint Te vagy olyat szeretnél mint régen volt, akkor szabadulj meg Up-tól...
Csak az ellenséget szerzi klánodnak és szerintem nem méltó hozzád/hozzátok egy ilyen gyenge játékos...
Persze, a Te döntésed volt bevenni, biztos meg volt rá az okod...
Tudod, hogy nem szoktam neked kamuzni, szóval nem beszélek a világba...
No, csak ennyit akartam...
További sok sikert Neked és klánodnak!

Iron 05-12-2013 21:57

Köszönöm Pool! :)

Surranohalal 05-12-2013 22:25

Pool látom nincs életed, hogy másokéval törődsz ahelyett... :)

Pool 05-13-2013 14:36

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2013-05-12 04:00:51 Garázdálkodj Okosan (#665458) elfoglalt 570 hektárt -_NO FEAR_- (#196354) országától.

Grat társam....

Pumi 05-13-2013 17:15

Muszáj vagyok néhány dolgot leírni ide mert egyre több ember van eltévedve és valótlan dolgokat vágnak hozzám.

Rögtön azzal kezdeném, hogy én még sose menekültem senki elől, nem hinném, hogy egy játékban kellene, egyszerűen csak feladtam a kínlódásom A-ba. (Bár ezt csak Vityu mondta, aki szintén menekült már több csoportból is, csupán a kifogás/magyarázat volt más de a lényeg nem. :) )
Kínlódtam, mert nulla arannyal mentem A-ba (ennek is oka volt persze és a terv is más volt mint lett) Viszont már 2 klán tagja is mondta azt nekem, hogy a Big kitömött a távozásomkor milliós egységekkel (volt aki azt is megmondta elittel és varival :D )
Na ez marhaság! 2-2,5yard kp-m volt nulla sereg és valami 3k hektár, 100 kör játékidő.

Jojó bevett, termelni a csoport miatt nem volt lehetőségem. Elkezdtem haladni úgy, hogy ne kerüljön sokba, próbáltam nem elengedni, próbáltam próbaseregekkel és éjjel támadni amikor talán kevesebb az aktivitás.
Tegnapra 30-40k-s értékre közeledtek a Dragon tagjai, ahhoz, hogy ellenük felvegyem a kesztyűt elég sok pénzre lett volna szükségem. Nem akartam úgy elverni egy klán tartalékának x részét, hogy közben még valszeg nem is haladtam volna előre.
Így arra jutottam, hogy feladom, ez így nem megy. Majd hozok fel másik orit és kész, amiben lesz saját magam által megtermelt pénz.
Őszintén szólva valahol szégyellem hogy fél szemért fordulok egy 8 szemes országgal, viszont senki nem mondhatja, hogy "a más pénzéből könnyű".

Röviden kb ennyi és ezzel mindenki üzenetét meg is válaszoltam.

vityu 05-13-2013 18:24

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 303434)
Muszáj vagyok néhány dolgot leírni ide mert egyre több ember van eltévedve és valótlan dolgokat vágnak hozzám.

Rögtön azzal kezdeném, hogy én még sose menekültem senki elől, nem hinném, hogy egy játékban kellene, egyszerűen csak feladtam a kínlódásom A-ba. (Bár ezt csak Vityu mondta, aki szintén menekült már több csoportból is, csupán a kifogás/magyarázat volt más de a lényeg nem. :) )
Kínlódtam, mert nulla arannyal mentem A-ba (ennek is oka volt persze és a terv is más volt mint lett) Viszont már 2 klán tagja is mondta azt nekem, hogy a Big kitömött a távozásomkor milliós egységekkel (volt aki azt is megmondta elittel és varival :D )
Na ez marhaság! 2-2,5yard kp-m volt nulla sereg és valami 3k hektár, 100 kör játékidő.

Jojó bevett, termelni a csoport miatt nem volt lehetőségem. Elkezdtem haladni úgy, hogy ne kerüljön sokba, próbáltam nem elengedni, próbáltam próbaseregekkel és éjjel támadni amikor talán kevesebb az aktivitás.
Tegnapra 30-40k-s értékre közeledtek a Dragon tagjai, ahhoz, hogy ellenük felvegyem a kesztyűt elég sok pénzre lett volna szükségem. Nem akartam úgy elverni egy klán tartalékának x részét, hogy közben még valszeg nem is haladtam volna előre.
Így arra jutottam, hogy feladom, ez így nem megy. Majd hozok fel másik orit és kész, amiben lesz saját magam által megtermelt pénz.
Őszintén szólva valahol szégyellem hogy fél szemért fordulok egy 8 szemes országgal, viszont senki nem mondhatja, hogy "a más pénzéből könnyű".

Röviden kb ennyi és ezzel mindenki üzenetét meg is válaszoltam.

Hát nem én bontottam el 100k pontra és mentem szk-ra. Persze, hogy menekülésnek hívom. (Mint ahogy te azt, amikor nekem végre meg lett a fellépéshez szükséges köröm, és felléptem. Jah, hogy közben ti alattunk voltatok? :D Kb ebben az 1 esetben találkoztunk lentebbi csoportokban, úgyhogy kevésbé használd a többes számot.)

Igazából azt utálom az A-ban, hogy rengeteg bakit semmissé lehet tenni. Ilyen a fokozás, ilyen a szétdobálás, és az elbontás-szk kombó is, amit most csináltál.
Én értem, hogy nincs pénz... De mit is szoktak mondani a túl magasra, indokolatlanul jutott országokról? Lufi.
Ha nincs meg a pénz a harcokhoz, akkor 1: ne menj olyan magasra, ameddig nem lesz meg, 2: viseld a következményét, 3: ne írogass, hogy miért nem fogod felvállalni.

Termelni 5000 hektáron is lehet. Ne derogáljon már egy 8 szemes országot az, hogy hamarabb kell termelni, nem a top-ban.

(Egyébként nem tudom, hogy ez a csoport, ami volt, és nem hagyott téged termelni, milyen volt. Mert én csak azt látom, hogy alig lehet haladni, mert elfekkel van tele a csoport. Biztos ők nyaggatják a termelőket.)

Surranohalal 05-14-2013 14:38

2013-05-13 04:00:46 War Of The Damned (#222111) megtámadta Up The Irons! (#655552) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.

Remedy 05-14-2013 14:46

Esetleg beírhatnád azt is, hogy sikerült 3 katonát képezned... :D

Pool 05-14-2013 16:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 303439)

Nem volt az csak kettő paraszt, akiből katona lett...
Őt ne számold bele...

Surranohalal 05-14-2013 17:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 303439)

beírtam, azok védték le.. :)

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 303440)
Nem volt az csak kettő paraszt, akiből katona lett...
Őt ne számold bele...

a parasztok - veled ellentétben - a társadalom hasznos tagjai. tehát ezt bóknak veszem.
fail again, fail móre, fail harder

vityu 05-14-2013 17:19

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 303438)
2013-05-13 04:00:46 War Of The Damned (#222111) megtámadta Up The Irons! (#655552) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.

Elkezdtél egy lejárató hadjáratot, csak valamiért magad ellen. Nem értem.

Surranohalal 05-14-2013 18:06

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 303442)
Elkezdtél egy lejárató hadjáratot, csak valamiért magad ellen. Nem értem.

amit írtál azt én sem..

a topicbaalapvetően 1A-s eseményeket másolunk be, nem? én örülök ha történik valami, a legutóbbi esemény ez volt, ennyi. ez engem járat le? :)

Pool 05-14-2013 18:18

A gyengébb agyi képességekkel rendelkezők kedvéért!
Ide ilyen eseményeket másolunk, ahol az első ország neve a zöld, a másodiké a piros...
Egy példa annak, aki még most se nagyon érti:

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2013-05-13 13:00:45 azország (#485399) elfoglalt 469 hektárt War Of The Damned (#222111) országától.

Remélem, segíthettem...
Szívesen!

Surranohalal 05-14-2013 19:46

egyetértek Pool!

például:

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 301375)
2012-12-01 07:00:53 Chemotox (#4371) támadást indított [color="Green"]Instant Poison szövetsége (#4404) ellen, de a csatát elvesztette.

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 300714)
2012-11-11 10:00:55 Sequadion szövetsége (#4392) támadást indított Medieval Hungary (#4381) ellen, de a csatát elvesztette.
2012-11-11 10:00:55 Sequadion szövetsége (#4392) támadást indított Medieval Hungary (#4381) ellen, de a csatát elvesztette.
2012-11-11 16:00:58 Medieval Hungary (#4381) támadást indított Sequadion szövetsége (#4392) ellen, de a csatát elvesztette.

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 168168)
2008-04-02 18:01:10 A szomszéd tehene miatt... (#2986) támadást indított Menzoberranzan (#3152) ellen, de a csatát elvesztette.

Ati 05-14-2013 22:16

Itt a vége, fuss el véle...

Nem hiszem el, hogy felnőtt emberek ilyen szintre süllyednek.

A következő személyeskedés vagy provokálás a fórumról való kizárást fogja eredményezni.

Iron 05-15-2013 04:15

Sajnos nem tudják abba hagyni. Olyanok igy mint a koktél, és a bombanő. Külön külön is jó, de együtt igazán izgalmas és szórakoztató :) Előbb utóbb (remélem előbb) ráunnak erre a "sárdobálásra" mert látják, nem nyerő. Majd Surranót kezelésbe veszem. Sajnos nem fiatal már, de még hátha tanítható a rendes magatartásra. :)

Tsobi 05-15-2013 23:02

Éljen a cenzúra! Éljen a haldokló fórum!

Nem tudom kit zavart a fenti beszélgetés.. engem nosztalgikus hangulat töltött el olvasás közben, emlékeztetett, mikor még én is nyakig benne voltam a fenti izgalmakban. Pontosan ezért nem értem, hogy miért nem lehet csak rendes hangnemű társalgást kérni mindenkitől és hagyni a saját medrében az egészet. Öngólszagú a vezetőségtől az ilyen magatartás.

Ati 05-16-2013 08:23

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 303466)
Éljen a cenzúra! Éljen a haldokló fórum!

Nem tudom kit zavart a fenti beszélgetés.. engem nosztalgikus hangulat töltött el olvasás közben, emlékeztetett, mikor még én is nyakig benne voltam a fenti izgalmakban. Pontosan ezért nem értem, hogy miért nem lehet csak rendes hangnemű társalgást kérni mindenkitől és hagyni a saját medrében az egészet. Öngólszagú a vezetőségtől az ilyen magatartás.

A fenti beszélgetés még senkit. A törölt üzenetek már annál inkább. Az alpári stílus sose volt ide való, és nem is cél, hogy az legyen.

Dave 05-16-2013 18:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 303450)
Itt a vége, fuss el véle...

Nem hiszem el, hogy felnőtt emberek ilyen szintre süllyednek.

A következő személyeskedés vagy provokálás a fórumról való kizárást fogja eredményezni.

Ne már Ati!

Ha unatkozok, vagy csak rossz a kedvem, felütöm ezt a topikot és beleolvasok.. rögtön ojbb lesz a hangulatom :))
sokan vagyunk így ezzel bitzos, nem foszthatsz meg minket ettől

Hex 05-21-2013 15:36

2013-05-20 07:00:46 Black Dragon (#3270) támadást indított **A Gonosz Varju ujra csííííp** (#4373) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 5323 hektár földet.

Grat srácok, sok ilyet még :)

vityu 05-21-2013 15:46

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 303505)
2013-05-20 07:00:46 Black Dragon (#3270) támadást indított **A Gonosz Varju ujra csííííp** (#4373) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 5323 hektár földet.

Grat srácok, sok ilyet még :)

Köszönjük szépen!

All times are GMT +1. The time now is 10:23.