Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Remedy 12-14-2012 13:43

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 301809)
ha nyílt sisakkal harcolnátok, nem lenne ilyen :)

ha belemennétek taktikával az adok-kapokba, akkor olyan harcok lehettek volna, amit nem látott még a hódító. De szerintem ezt ti is érzitek, hogy ebben több is lehetett volna eddig.

Hex, felesleges ez az alszentseg, tobb orszagotokat elfokoztatok mar, es utanunk is fokoztatok, ezt mi is megtettuk. Ez a nagy hektaros harcok egyik velejaroja, tanuld inkabb meg. A nyilt sisakhoz meg szamold meg a frontalis tamadasokat...

Hex 12-14-2012 13:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301811)
Hex, felesleges ez az alszentseg, tobb orszagotokat elfokoztatok mar, es utanunk is fokoztatok, ezt mi is megtettuk. Ez a nagy hektaros harcok egyik velejaroja, tanuld inkabb meg. A nyilt sisakhoz meg szamold meg a frontalis tamadasokat...

egyszer sem fokoztam el, mert megtisztelem/tem az ellenfeleimet ezzel. Ha ki is kapunk, kapok, nem hiszem, hogy lesz miért szégyenkeznem. Nem álszentség ez, ennél jobban ismerhetsz már.

Remedy 12-14-2012 13:56

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 301813)
egyszer sem fokoztam el, mert megtisztelem/tem az ellenfeleimet ezzel. Ha ki is kapunk, kapok, nem hiszem, hogy lesz miért szégyenkeznem. Nem álszentség ez, ennél jobban ismerhetsz már.

A rafokozas is hasonlo, azt pedig mar csinaltad.

Hex 12-14-2012 13:58

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301814)
A rafokozas is hasonlo, azt pedig mar csinaltad.

a klántársam védelme miatt volt, mert mentetek rá. Van különbség.

de nem számít, engem ne migazán izgat, hogy hány hekit fogtok még leverni rólam. Ha gép előtt leszek egy szembeseregre, még ha értelme nem is lesz, mindig számíthattok. :)

szerk.:
Ebben sosem fogunk egyetérteni, de hát ezért különbözőek az emberek, mert néha más véleményen vannak. De hát ez legyen a legnagyobb probléma kettőnk között :))) Ez apróság, nem ez határozza meg két ember kapcsolatát

szerk2:
Az enyémet ez határozza meg: 450101
Még akkor is, ha nem értünk egyet bizonyos dolgokban
Ezt legalább két ember érti a hódítóban :)

Pool 12-16-2012 17:05

A teljes bronzmeccs.

Hatalmas gratula Lányok!!!

Dragi 12-17-2012 17:53

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 301757)
No igen, ez engem is meglepett, hogy Ati még nem szólt közbe. Nagyon is....

kevesebbert is kerultek mar jatekosok anarchba de hat mint latjuk mindenki egyenlo de van aki egyenlobb :)

vityu 12-17-2012 19:05

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 301886)
kevesebbert is kerultek mar jatekosok anarchba de hat mint latjuk mindenki egyenlo de van aki egyenlobb :)

Nem is tudtam, hogy a külső fórumos, szabálytalanságokat nem említő "beszélgetésért" anarchba lehet kerülni.

Merengő 12-17-2012 19:09

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301892)
Nem is tudtam, hogy a külső fórumos, szabálytalanságokat nem említő "beszélgetésért" anarchba lehet kerülni.

ő is csak a rendszer hiányosságaira akarta felhívni Ati figyelmét :)

Killer 12-18-2012 09:19

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 301886)

szerintem Tuvalura gondol.

Tsobi 12-18-2012 10:33

Szerintem túl sok gondolkodást feltételeztek róla :D

All times are GMT +1. The time now is 04:43.