Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Remedy 12-13-2012 23:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301761)
Tisztában vagyok az iróniával, és meg is értem, ellenben veled, ahogy a mellékelt ábra is bizonyítja. :)

En mar csak ilyen ertetlen egy seggfej vagyok.

vityu 12-13-2012 23:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301762)
En mar csak ilyen ertetlen egy seggfej vagyok.

Kicsit örültem az önismereted ilyen irányú fejlődésének, de sajnos hamar rájöttem, hogy megint az irónia beszél belőled. :) Nem baj, egyszer majd sikerül túljutni ezen is.

Garfield2 12-14-2012 09:27

Fiúk mi lenne, ha áttennétek máshová a marakodást? Vityu te meg tanuld meg, hogy egy lovat úgyse tudsz megtanítani imádkozni, felesleges a szócséplés ;)

Padlócsempe 12-14-2012 12:52

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301730)
egyik nagy célom vált valóra

Ezt az egyet légyszi magyarázd el nekem, hogy miért volt nagy célod egy olyan ütés, amivel kivontad magad a harcokból és nem tudod tovább segíteni és fedezni a stratégiailag kulcsfontosságú országaitokat?

csabi 12-14-2012 13:08

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 301784)
Ezt az egyet légyszi magyarázd el nekem, hogy miért volt nagy célod egy olyan ütés, amivel kivontad magad a harcokból és nem tudod tovább segíteni és fedezni a stratégiailag kulcsfontosságú országaitokat?

egy nagy játékost leföldelni mindenkinek nagy célja, ha egyszer Remy ellen harcolnál, majd átérzed! :D

Hex 12-14-2012 13:13

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 301784)

Ezt te sem gondolod komolyan :) csak azok az ütések mennek be, amiket beengedtek :) a többinél elfokoztok, szóval kár is ilyenbe belemenni szerintem. Legalább egy álom teljesült :)

Padlócsempe 12-14-2012 13:37

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 301789)
egy nagy játékost leföldelni mindenkinek nagy célja, ha egyszer Remy ellen harcolnál, majd átérzed! :D

Semmi hasonló célom nincs és nem is volt soha.
Nekem csak a klán 1. helyezés számít, és azt hittem Vityunak is fontosabb az, minthogy egy ilyen kis dolog felülírja a klánérdeket.

Padlócsempe 12-14-2012 13:38

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 301793)
Ezt te sem gondolod komolyan :) csak azok az ütések mennek be, amiket beengedtek :) a többinél elfokoztok, szóval kár is ilyenbe belemenni szerintem. Legalább egy álom teljesült :)

Pedig már azt hittem komolyabb álmaitok vannak annál, mint egy kitámadott ori beverése

Remedy 12-14-2012 13:38

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 301803)
Nekem csak a klán 1. helyezés számít, és azt hittem Vityunak is fontosabb az, minthogy egy ilyen kis dolog felülírja a klánérdeket.

Felesleges ezen lovagolni, plane cseszegetni a masik klant emiatt. Orulj neki, hogy igy tortent, ennyi.

Hex 12-14-2012 13:41

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 301803)

ha nyílt sisakkal harcolnátok, nem lenne ilyen :)

ha belemennétek taktikával az adok-kapokba, akkor olyan harcok lehettek volna, amit nem látott még a hódító. De szerintem ezt ti is érzitek, hogy ebben több is lehetett volna eddig.

All times are GMT +1. The time now is 00:05.