Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Goldy 12-22-2007 10:11

Most viszont dühöngök egyet...

Antikvárium oldalán simán beléve a kersővel simán megtaláltam a könyvet amit keresek. gondoltam bejelentkezem, hogy előjhegyezhessem, erre bejelentkezve az istennek se találja meg.... grrrr...:mad:

BimmBimm 12-22-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 145325)
Most viszont dühöngök egyet...

Antikvárium oldalán simán beléve a kersővel simán megtaláltam a könyvet amit keresek. gondoltam bejelentkezem, hogy előjhegyezhessem, erre bejelentkezve az istennek se találja meg.... grrrr...:mad:

"Read less, watch more TV!"
by House MD
:D:D

Goldy 12-22-2007 10:33

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 145365)
"Read less, watch more TV!"
by House MD
:D:D

Közben kitoltam vele :)
Saját keresője képtelen volt megtalálni még úgy is hogy kiadó szerint végignéztem az összeset...

De googli kidobta :) sikerált előjegyezni, már csak az a kérdés hány évet kell majd rá várni :)

Andrew 12-27-2007 16:28

Bváááááhháhááááháháháááááááááááá :mad::mad::mad::mad:
Mi a bánatos francért nem működik ez a -síííp- -síííííííííííííííp- -nagyon hosszú sííííííííííííííííííííííííííp- hálózat ezen a -sííííííííp- gépemen??????:mad::mad:
Van itthon két gépem, egy routerem, meg 2 kábel amit ezekhez használok (van még több is, de szerintem lényegtelen...). A gép, amiről most írok, a saját kábeljéről gond nélkül működik. A másik gépem egyik hálókábellel sem megy, a router egyik slotjából sem, cserébe amikor csatlakoztatni próbálom, akkor folyamatosan azt jelzi, hogy hálózat csatlakoztatva és utána rögötn azt, hogy 'egy hálózati kábel nincs bedugva'... Elvittem a szerelőkhöz, náluk működik minden probléma nélkül... Nálam viszont a működő routerrel és a működő kábellel nem hajlandó egy normális kapcsolatot megtartani:mad::mad:
huhh, azt mondták, hoyg ebből helyszíni szerelés lesz... de csak jövőre

Synkel 12-27-2007 16:31

A "jövőre" már itt van egy köpésre, addig négykézláb is kibírod:D:D

Andrew 12-27-2007 16:35

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 146996)
A "jövőre" már itt van egy köpésre, addig négykézláb is kibírod:D:D

Ezt ne felejtsd el ; )
Máskérdés, de attól tartok, hogy akkor sem sikerül megoldaniuk... minden dolgot egyesével megnéztem, hogy működik-e - működött is - de együtt a boha istennek nem akarnak működni :D

Úgyhogy most bosszúból betolok egy nagy tál őzpörköltet :D:D

[HTPA]GeeForce 12-27-2007 18:33

A routerekhez nem értek. De pl én megnézném, hogy crossover-es-e a kábel. Lehet az a baj, hogy nem.

Andrew 12-27-2007 19:03

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 147011)
A routerekhez nem értek. De pl én megnézném, hogy crossover-es-e a kábel. Lehet az a baj, hogy nem.

azt elfelejtettem hozzátenni, hogy eddig működött :D

[HTPA]GeeForce 12-27-2007 20:40

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 147017)
azt elfelejtettem hozzátenni, hogy eddig működött :D

Ha integrált hálókártyá van az alaplapon, akkor dugd át a kábelt a másik lukba....
Banális, de én egyszer majdnem ujraraktam a vindózt emiatt. :D
Elmentem lanparty-ba, otthon még jó volta háló, lemegyek, összedugom, kiírja, hogy nincs kábel bedugva.. mondom mivan... Kábert kicseréltem, msánál ment, nálam más kábele sem.. nézem, hálkárty nincs letiltva... müködik.. vindóz beismerte... de nem megy. mivan... Hát az van, hogy 2 luk van a gépem seggén. :D:D:D És én rosszul emlékeztem, hogy melyikbe volt eredetileg. a msáodlagos kártya meg bios-ban le volttiltva... :D

Andrew 12-27-2007 21:18

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 147043)
Ha integrált hálókártyá van az alaplapon, akkor dugd át a kábelt a másik lukba....
Banális, de én egyszer majdnem ujraraktam a vindózt emiatt. :D
Elmentem lanparty-ba, otthon még jó volta háló, lemegyek, összedugom, kiírja, hogy nincs kábel bedugva.. mondom mivan... Kábert kicseréltem, msánál ment, nálam más kábele sem.. nézem, hálkárty nincs letiltva... müködik.. vindóz beismerte... de nem megy. mivan... Hát az van, hogy 2 luk van a gépem seggén. :D:D:D És én rosszul emlékeztem, hogy melyikbe volt eredetileg. a msáodlagos kártya meg bios-ban le volttiltva... :D

mindkét lyuk meg... akarom mondani be lett dugva:D:D
sőt, vettem bele extra hálókártyát, de 3-4 nap után az sem működött rendesen :D:D

Xeper 12-27-2007 21:33

Működik most valamilyen kombinációban a kérdéses hálókártya? Ha nem, akkor irtsd ki a driverét, és tedd fel újra -Windows rulez :)

A másik lehetőség, hogy valóban crosslink kábeled van, és a hálózati elosztód nem okosítja ki...

Biztos van még lehetőség, de arról már Csokibácsit kérdezd :)

Andrew 12-27-2007 21:38

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 147064)
Működik most valamilyen kombinációban a kérdéses hálókártya? Ha nem, akkor irtsd ki a driverét, és tedd fel újra -Windows rulez :)

A másik lehetőség, hogy valóban crosslink kábeled van, és a hálózati elosztód nem okosítja ki...

igen, én is Rá várok... akarom mondani az Ő eljövetelére várok :D:D:D:D
amúgy a szervizeseknél működött, csak itthon nem :D:D
meg ezzel a kábllel eddig semmi baja volt, illetve egészen októberig :D

Gyula 12-27-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 147064)

az új hálókártyák szerintem le tudják kezelni az egyenes meg a fordítós kábelt is.

Xeper 12-27-2007 21:45

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 147068)
az új hálókártyák szerintem le tudják kezelni az egyenes meg a fordítós kábelt is.

Én úgy tudom hogy nem. De ki tudja mit integrálnak már egy lapkába :)
Egyébként egyszerű a csekk: megnézed a kábel két végét, és ha más a színek sorrendje, olyanod van -->ha nem megfelelő az eszközöd, akkor az lehet a gond...

Gyula 12-27-2007 22:03

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 147074)
Én úgy tudom hogy nem. De ki tudja mit integrálnak már egy lapkába :)
Egyébként egyszerű a csekk: megnézed a kábel két végét, és ha más a színek sorrendje, olyanod van -->ha nem megfelelő az eszközöd, akkor az lehet a gond...

Pár napja cseréltük egy rendelő intézet rack szekrényét, át lett kötve az össze végpont a szekrény felöli oldalon, mi mindet egyenesbe kötöttük.
a tesztelésnél meg kiderült, hogy a végpontok nagy része fordítós és ment így is hálózat a legtöbb gépen.

Meg mostanában több informatikus állította (ennek a munkának a kapcsán) hogy a háló kártya le tudja kezelni a fordítós kábelt és vissza forgatja úgy ahogy az neki kell.

Szerintem nem a kábel lesz a gond, azt hiszem irta is hogy másik géppel jó volt az a kábel.

Xeper 12-27-2007 22:05

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 147082)
Pár napja cseréltük egy rendelő intézet rack szekrényét, át lett kötve az össze végpont a szekrény felöli oldalon, mi mindet egyenesbe kötöttük.
a tesztelésnél meg kiderült, hogy a végpontok nagy része fordítós és mentek így is háló a legtöbb gépen.

Meg mostanában több informatikus állította (ennek a munkánaka kapcsán) hogy a háló kártya le tudja kezelni a fordítós kábelt és vissza forgatja úgy ahogy az neki kell.

Szerintem nem a kábel lesz a gond, azt hiszem irta is hogy másik géppel jó volt az a kábel.

Miket meg nem tud az ember itt a nagy dühöngésben :D

Andrew 12-27-2007 22:10

beszéltem egy ELTÉs infós haverommal, közölte, hogy meglepően egyedi a problémám :D:D

BimmBimm 12-30-2007 11:22

Útálom, gyűlölöm a kártyatrükköket!!!! Hogy csináljaaaa?????
http://www.youtube.com/watch?v=tBvl1...eature=related
Felajánlok érte VIP-et ha valaki elmondja hogy ezt hogyan csinálja...

Grabi 12-30-2007 12:48

http://www.metacafe.com/watch/210622/poker_cheats/

ez alapján.

Xeper 12-30-2007 16:29

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 147510)

A királyokat ha megnézed, akkor látható hogy 2 féle, a 10eseket mikor végigmutatja, látható, hogy a hátlapról húzza a lapokat, nem csoda hogy mindig ugyanazt látod, a kettessel kb ugyanez (ez a 4 lap) -a többit tényleg ügyesen csinálja, csak néhol érzem (amatőr szemmel :) ) hogy valami nem stimmel :)

http://www.youtube.com/watch?v=iZmZw...eature=related
Itt jól bemutat egy népszerű trükköt, sokat lehet belőle tanulni :)

Csokibácsi 12-30-2007 21:56

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 147510)

én azon nem tudom túltenni magam, hogy Anakin/Vader átállt a sötét oldalra.
Pedig egy egészen normális csávó volt, aki egy zebracsíkos lófejű űrlényt is megalázott, aztán felcsinált egy nála jóval idősebb csajt, a végén pedig vastüdőre rakják ...
Az élet kemény!

Eke 12-30-2007 22:02

A fene egye meg , 1,5 órát vártam taxira:( a mult éjjel.És reggelre kihalt a netem.

BimmBimm 12-30-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 147595)
Pedig egy egészen normális csávó volt, aki egy zebracsíkos lófejű űrlényt is megalázott, aztán felcsinált egy nála jóval idősebb csajt, a végén pedig vastüdőre rakják ...
Az élet kemény!

irígylem a problémáid Csoki!:D:D:D

tdomo 12-31-2007 09:56

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 147595)
Az élet kemény!

Ahogy egy ismerősöm mondaná:
Life is brutal! :D

Xeper 01-01-2008 13:01

Miért nem lehet egy kellemes iszogatós este után frissen kipihenten ébredni? :mad::mad:

[HTPA]GeeForce 01-01-2008 13:01

Iszogassatok üdítőitalt. :D:D:D:D:p

Xeper 01-01-2008 13:03

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 147828)
Iszogassatok üdítőitalt. :D:D:D:D:p

Azt ittunk :p :D

Andrew 01-01-2008 13:38

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 147826)
Miért nem lehet egy kellemes iszogatós este után frissen kipihenten ébredni? :mad::mad:

"...És Isten megteremté a bort, hogy az emberek vigadjanak. Az emberek vigadtak, és Isten látta, hogy ez jó. De az emberek egyre többet ittak és vigadtak, és egyre kevesebbet foglakoztak Istennel. És Isten látta, hogy ez nem jó. Ekkor Isten megteremté a másnapot..."

ez már elég régi probléma :D:D:D

lukacs06 01-02-2008 00:41

Fenébe kiraktam az eliteket, de EGY NULLÁT LEHAGYTAM AZ ÁRUKBÓL:mad:

J.Ati 01-02-2008 00:42

Quote:

Originally Posted by lukacs06 (Post 148026)
Fenébe kiraktam az eliteket, de EGY NULLÁT LEHAGYTAM AZ ÁRUKBÓL:mad:

Melyik csopi?:D
Visszaveszem ,hogy ne legyen gondod:D:D

Fefe013 01-04-2008 12:30

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
:mad:Megbuktam tegnap számvitelbő:mad:l ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Nagyon másnapos is vagyok:mad::(

És a szövijeim is felbosszantottak: miért nem lehet hallgatni a másikra???:(:mad:

Így hirtelen ennyi:(

BigPi 01-04-2008 17:18

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 148528)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
:mad:Megbuktam tegnap számvitelbő:mad:l ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Nagyon másnapos is vagyok:mad::(

:(

UV-é miat nem szabad felhúzni magad. Ha jól emlékszem ilyenkor még bőven van idő javítani.
Tudom ilyenkor sokan nyúlnak az italhoz, de remélem te nem ezért vagy másnapos:D. Az ilyen helyzetet jobb tiszta fejjel végig gondolni.

Fefe013 01-04-2008 17:23

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 148584)
UV-é miat nem szabad felhúzni magad. Ha jól emlékszem ilyenkor még bőven van idő javítani.
Tudom ilyenkor sokan nyúlnak az italhoz, de remélem te nem ezért vagy másnapos:D. Az ilyen helyzetet jobb tiszta fejjel végig gondolni.

Nem, az italhoz azért nyúltam, mert a szilveszteri buli kimaradt a tanulás miatt és afféle utószilveszter volt!;)
A számvitel meg valszeg sikerült, mert szokatlanul könnyűnek tűnt, csak az elsőbe beleszámítanak a zh-k, na az egyik nagyon nem lett jó és ezért lett bukta....

Kubbi 01-04-2008 18:36

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 148586)
Nem, az italhoz azért nyúltam, mert a szilveszteri buli kimaradt a tanulás miatt és afféle utószilveszter volt!;)
A számvitel meg valszeg sikerült, mert szokatlanul könnyűnek tűnt, csak az elsőbe beleszámítanak a zh-k, na az egyik nagyon nem lett jó és ezért lett bukta....

Jövőre, nekem is lesz számvitel. Ha ez vigasztal. :D

[HTPA]GeeForce 01-05-2008 23:40

Eldöntöttem. Végérvényesen GYŰLÖLÖM a normál csoportot....

Remedy 01-05-2008 23:41

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 148887)

Mié? *rovid*

J.Ati 01-06-2008 00:17

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 148887)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 148889)
Mié? *rovid*

Mert anarchban egy csopiban bármennyi orija lehet:D
Vagy ,mert anarchban jobb arcokat ismer:)

[HTPA]GeeForce 01-06-2008 00:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 148889)
Mié? *rovid*

Me az 5. 4. 3. szint fullon van JKSZ-el meg multival, én meg csak egy MF vagyok, és állandóan ledarál 3-4 szövi...

Ha meg átverekedem amgam az egészen, akkor meg B-ben kapok észbe, hogy egy fillérem nincs, mert a védekezésben meg ellentámadásokba meg mittudoménmibe föléltem a lóvémat.

És mivel nem fogol kealacsonyodni ahhoz, hgoy elkezdjek multizni normálban, nincs kilátásom arra, hogy gazdag és erős országgal söpörjek végig a csoportokon.

Innentől kezdve nincs értelme számomra normál csoportoknak.
És sajnos ez nem biztos hogy az én játékomat minősíti... :(

De nekem elegem van. Az biztos.

J.Ati 01-06-2008 00:26

Én 3 orival játszok és elvagyok velük,haladok:)

[HTPA]GeeForce 01-06-2008 00:28

Van szövid?

All times are GMT +1. The time now is 01:53.