![]() |
Most viszont dühöngök egyet...
Antikvárium oldalán simán beléve a kersővel simán megtaláltam a könyvet amit keresek. gondoltam bejelentkezem, hogy előjhegyezhessem, erre bejelentkezve az istennek se találja meg.... grrrr...:mad: |
Quote:
by House MD :D:D |
Quote:
Saját keresője képtelen volt megtalálni még úgy is hogy kiadó szerint végignéztem az összeset... De googli kidobta :) sikerált előjegyezni, már csak az a kérdés hány évet kell majd rá várni :) |
Bváááááhháhááááháháháááááááááááá :mad::mad::mad::mad:
Mi a bánatos francért nem működik ez a -síííp- -síííííííííííííííp- -nagyon hosszú sííííííííííííííííííííííííííp- hálózat ezen a -sííííííííp- gépemen??????:mad::mad: Van itthon két gépem, egy routerem, meg 2 kábel amit ezekhez használok (van még több is, de szerintem lényegtelen...). A gép, amiről most írok, a saját kábeljéről gond nélkül működik. A másik gépem egyik hálókábellel sem megy, a router egyik slotjából sem, cserébe amikor csatlakoztatni próbálom, akkor folyamatosan azt jelzi, hogy hálózat csatlakoztatva és utána rögötn azt, hogy 'egy hálózati kábel nincs bedugva'... Elvittem a szerelőkhöz, náluk működik minden probléma nélkül... Nálam viszont a működő routerrel és a működő kábellel nem hajlandó egy normális kapcsolatot megtartani:mad::mad: huhh, azt mondták, hoyg ebből helyszíni szerelés lesz... de csak jövőre |
A "jövőre" már itt van egy köpésre, addig négykézláb is kibírod:D:D
|
Quote:
Máskérdés, de attól tartok, hogy akkor sem sikerül megoldaniuk... minden dolgot egyesével megnéztem, hogy működik-e - működött is - de együtt a boha istennek nem akarnak működni :D Úgyhogy most bosszúból betolok egy nagy tál őzpörköltet :D:D |
A routerekhez nem értek. De pl én megnézném, hogy crossover-es-e a kábel. Lehet az a baj, hogy nem.
|
Quote:
|
Quote:
Banális, de én egyszer majdnem ujraraktam a vindózt emiatt. :D Elmentem lanparty-ba, otthon még jó volta háló, lemegyek, összedugom, kiírja, hogy nincs kábel bedugva.. mondom mivan... Kábert kicseréltem, msánál ment, nálam más kábele sem.. nézem, hálkárty nincs letiltva... müködik.. vindóz beismerte... de nem megy. mivan... Hát az van, hogy 2 luk van a gépem seggén. :D:D:D És én rosszul emlékeztem, hogy melyikbe volt eredetileg. a msáodlagos kártya meg bios-ban le volttiltva... :D |
Quote:
sőt, vettem bele extra hálókártyát, de 3-4 nap után az sem működött rendesen :D:D |
Működik most valamilyen kombinációban a kérdéses hálókártya? Ha nem, akkor irtsd ki a driverét, és tedd fel újra -Windows rulez :)
A másik lehetőség, hogy valóban crosslink kábeled van, és a hálózati elosztód nem okosítja ki... Biztos van még lehetőség, de arról már Csokibácsit kérdezd :) |
Quote:
amúgy a szervizeseknél működött, csak itthon nem :D:D meg ezzel a kábllel eddig semmi baja volt, illetve egészen októberig :D |
Quote:
az új hálókártyák szerintem le tudják kezelni az egyenes meg a fordítós kábelt is. |
Quote:
Egyébként egyszerű a csekk: megnézed a kábel két végét, és ha más a színek sorrendje, olyanod van -->ha nem megfelelő az eszközöd, akkor az lehet a gond... |
Quote:
a tesztelésnél meg kiderült, hogy a végpontok nagy része fordítós és ment így is hálózat a legtöbb gépen. Meg mostanában több informatikus állította (ennek a munkának a kapcsán) hogy a háló kártya le tudja kezelni a fordítós kábelt és vissza forgatja úgy ahogy az neki kell. Szerintem nem a kábel lesz a gond, azt hiszem irta is hogy másik géppel jó volt az a kábel. |
Quote:
|
beszéltem egy ELTÉs infós haverommal, közölte, hogy meglepően egyedi a problémám :D:D
|
Útálom, gyűlölöm a kártyatrükköket!!!! Hogy csináljaaaa?????
http://www.youtube.com/watch?v=tBvl1...eature=related Felajánlok érte VIP-et ha valaki elmondja hogy ezt hogyan csinálja... |
|
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=iZmZw...eature=related Itt jól bemutat egy népszerű trükköt, sokat lehet belőle tanulni :) |
Quote:
Pedig egy egészen normális csávó volt, aki egy zebracsíkos lófejű űrlényt is megalázott, aztán felcsinált egy nála jóval idősebb csajt, a végén pedig vastüdőre rakják ... Az élet kemény! |
A fene egye meg , 1,5 órát vártam taxira:( a mult éjjel.És reggelre kihalt a netem.
|
Quote:
|
Quote:
Life is brutal! :D |
Miért nem lehet egy kellemes iszogatós este után frissen kipihenten ébredni? :mad::mad:
|
Iszogassatok üdítőitalt. :D:D:D:D:p
|
Quote:
|
Quote:
ez már elég régi probléma :D:D:D |
Fenébe kiraktam az eliteket, de EGY NULLÁT LEHAGYTAM AZ ÁRUKBÓL:mad:
|
Quote:
Visszaveszem ,hogy ne legyen gondod:D:D |
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
:mad:Megbuktam tegnap számvitelbő:mad:l ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nagyon másnapos is vagyok:mad::( És a szövijeim is felbosszantottak: miért nem lehet hallgatni a másikra???:(:mad: Így hirtelen ennyi:( |
Quote:
UV-é miat nem szabad felhúzni magad. Ha jól emlékszem ilyenkor még bőven van idő javítani. Tudom ilyenkor sokan nyúlnak az italhoz, de remélem te nem ezért vagy másnapos:D. Az ilyen helyzetet jobb tiszta fejjel végig gondolni. |
Quote:
A számvitel meg valszeg sikerült, mert szokatlanul könnyűnek tűnt, csak az elsőbe beleszámítanak a zh-k, na az egyik nagyon nem lett jó és ezért lett bukta.... |
Quote:
|
Eldöntöttem. Végérvényesen GYŰLÖLÖM a normál csoportot....
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Vagy ,mert anarchban jobb arcokat ismer:) |
Quote:
Ha meg átverekedem amgam az egészen, akkor meg B-ben kapok észbe, hogy egy fillérem nincs, mert a védekezésben meg ellentámadásokba meg mittudoménmibe föléltem a lóvémat. És mivel nem fogol kealacsonyodni ahhoz, hgoy elkezdjek multizni normálban, nincs kilátásom arra, hogy gazdag és erős országgal söpörjek végig a csoportokon. Innentől kezdve nincs értelme számomra normál csoportoknak. És sajnos ez nem biztos hogy az én játékomat minősíti... :( De nekem elegem van. Az biztos. |
Én 3 orival játszok és elvagyok velük,haladok:)
|
Van szövid?
|
All times are GMT +1. The time now is 01:53. |