![]() |
Quote:
Ha egyszer a saját megítélésed szerint is az égvilágon semmi köze ennek a kitiltáshoz. |
Ja, és Ati, tudod, hogy mikor érintik az általam felvetett problémák az A-s játékost?
Ha aktívan játszik... Így aztán várhatjuk, hogy nem lesz az A fele elf... Lefordulok, és hozok is fel egyet, mert azzal amikor fedezek, nem írja ki, hogy 500.000 ember keményre taposta a termőfölded, így ezt már haza se visszük... |
Quote:
Miről beszéltek?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezek a menekülési stratégiák egyetlen fajta játékost érintenek negatívan, az pedig az aktívan játszó közönség, akikből elég kevés van A-ban. |
Quote:
Quote:
Ugye-ugye, csak Ironról + klánja van szó, pedig Te csak általánosságban írkálsz :) |
Quote:
-fokozással -bontással -szk-ra meneküléssel. hiába van egy kitiltott ország, aki nem tud belépni, akkor is el tudják dugni a nagy verés elől. sőt, ha jól csinálja még pluszba jön ki. és az A csúcsa erről szól. lentebbi országok meg a fentieket szapolják, h nincs akció.. így nem is lesz. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Erre reagáltam, hogy ez sem jó szerintem. Sem a kitiltás rendszere nem jó így SZERINTEM sem az, hogy az ütés elöl el lehet menülülni szk-ra. A kettő jelen esetben össze fonodik |
Vityu amikor a tiltásról beszéltek, azért gondoljatok bele a teljes klán és a másik játékos helyzetébe.
1,Ha egy játékost kitiltanak mert fütyin viselkedett, akkor had rakják ki szk-ra mert egy bolond miatt ne kerüljön veszélybe az egész klán 2,ha meg szk-n nem jár le a kitiltás, akkor tulajdonképpen,onnantól soha a büdös életbe nem tudná visszahozni az orit. azért az a +1belépés is büntetés A-ban... 3, viszont Ati-nak cimezve. Az mennyiben megoldható, hogy szk-ra tett ori ne 1fős klánnak számitson,hanem akkorának mint ahonnan kitették/kilépett? mert ez nem csak a tiltásnál számithat, hanem estelegesen 3körre vagy korán küldött seregeknél is. megúszható így egy támadás akár picit több mint1% földveszteséggel is. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Amugy, kitiltashoz visszaterve, igenis kettos a merce.
A szabis es az szk nagyon hasonlo dolog. A kitiltas megis telik szkn, es szabadsagon nem. En azt javasolnam, hogy kitiltott szks orszag belephessen az orszagaba, de a fagyashoz hasonloan csak az epites/bontas es a szovetsegbe jelentkezes menupontot erje el... Miutan felvettek, ujra kezdjen ketyegni a tiltasa... |
Quote:
Befejeztem a témát... |
Quote:
|
Két téma van, de ezek szervesen össze tartoznak.
-Tiltás alatt szk-ra kerülő orinak lejár a büntetése (kitiltása), úgy hogy semmilyen érdemi akció nem éri(védet). Ergo olyan mint ha nem is lett volna büntetés. Alsobb szinteken ez nem lehetséges. Így ezt egyfajta kiskapúnak, A-s kiváltságnak lehet tekinteni. -Támadó sereg elöl menekül szk- ra valaki (kitiltás, büntetés nélkül). Így elkerülheti a nagyobb földveszteséget, vagy ha hasonló mértékű is a földvesztés inkább leadja. Vissza térvén az adott szövetségbe kedvezöbb, támadó pozicióba kerülhet. |
Quote:
|
Quote:
Olyan érzésem van veled kapcsolatban mintha homokba dugnád a fejed. Csak azt látsz meg amit akarsz. Arról miért nem írsz, hogy alsobb szinteken ez lehetetlen. A másik négy szinten sem kitiltás alatt nem tudsz elmenekülni semmilyen támadás elöl, sem a szabadságra "menekülés" nem véd meg a támadástól, és annak veszteségeit sem csökenti |
Quote:
A legjobb valóban az lenne, amit már az egyik talin is felvetettünk, hogyha SZK-n ezek a körök nem telnének, ám amint belép az illető menne megint, ill. szövin kívül csak a Beállítások, Építés, Szövetségek és a Feljutás menük lennének elérhetők. |
Quote:
|
Quote:
De ettől még nem arányos az A-s büntetés a másik négy szintten kapott büntetéssel. Akkor vagy lentebb is legyen kiskapú, vagy A-ban se legyen! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pláne ha kitiltás mértéke nem 5-10 kör hanem 168 kör. úgyanakkor ha a támadás sikeres a kitiltott ország ellen semmivel sem veszit kevesebbet mintha nem lenne kitiltva. A-ban ha kitiltják és szk-ra kerül akkor elég durva is lehet a különbség |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Abban a témában esetleg holnap hozzá szólsz majd? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egy érvelési hibára hívtam fel a figyelmet, hiszen felmerült, hogy rossz a kitiltás az A-ban, MERT... Ezt követően eljutottunk oda, hogy ennek az égvilágon semmi köze a kitilktáshoz, tehát nincs probléma a kitiltással. Ezzel elmondtam mindent, amit a témával kapcsolatban el szerettem volna mondani. Ha más témával kapcsolatban javaslatod van, akkor azt vesd fel nyugodtan, mint új javaslat. |
Quote:
Amint úgy látom, hogy van értelme a témában javaslatott tenni, akkor megteszem a megfelelő helyen. Vagy más, aki egyet ért a felmerült problémákról. Persze, ha úgyérzed a téma már nem ide való akkor jelezd légyszi mert nem szeretnék semmilyen büntetést begyüjteni:) |
All times are GMT +1. The time now is 22:14. |