![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fél óra a párbajig!
|
Összesítés mindjárt, addig is: hétvégi igények?
|
szombat délelőtt végig, délután 4ig
|
1 Attachment(s)
A tegnapi párbaj utáni összesítés mellékelve.
|
Webes összesítő frissítve: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html
|
Egyéb időpontigények a hétvégi párbajra? Az utolsó pontszerzési lehetőség lesz a fordulóban!
|
Quote:
szombat/vasárnap 21 után |
Még valaki?
|
Quote:
|
Quote:
|
MA 21 órától párbaj!
|
Fél óra a párbajig!
|
megvárom, kipróbálok egy új taktikát :)
|
Quote:
|
Quote:
|
ha pool is jön akkor 5 pontos lenne :( nem baj a 4 is jobb mint a 3 :)
|
Quote:
|
1 pontért érdemes ott lenned :D
|
Ki nyert? :D
|
Quote:
Ati következő időpontigény: szerda csütörtök péntek 19:00 tól egész este. Hétvégére meg talán vasárnap este 9 de ezt még egyeztetjük |
Quote:
szerda még augusztus.... nekem továbbra is csak 21 óra után jó... |
1 Attachment(s)
A 6. forduló utáni összesítés mellékelve.
|
Webes összesítő is frissítve: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html
|
A következő párbaj már szeptemberben lesz, új fordulóként.
1 vagy 2 órás párbajt szeretnétek? |
Quote:
Ötleteim: - nincs drágakő - nincs torony - zombis - kisebb hektáros - nem számít a népesség - 1/1-es képzés/építés/tekiírás - országonként véletlenszerű faj (döntsön a vak szerencse, ki mit kap) - induló katona több, nincs lehetőség katonaképzésre... Egyelőre ennyi jut eszembe... Agyalós párbaj kell, nem minden az ölünkbe adott törpés.... sztem... |
Ki az, aki még szeretne játszani a párbajsorozat további fordulóiban? :)
|
Quote:
|
Quote:
Nagyon kevesen maradtunk sajnos ahhoz, hogy az eredeti tervek végig legyenek vive. |
Nekem elment tőle a kedvem, de ha ráérek, és éppen megjött a kedv is, akkor megyek. Engem nem hiszem, hogy nagyon számításba kell venni.
|
Quote:
ez nem tetszik ne a szerencse döntsön hanem a tudás. a zombis párbaj az már jobb :) a többi az mind jó ötlet lehet egy izgalmas hónaphoz :) |
Quote:
akkor esetleg tervezhetne előre az is, aki még játszana... lehetne belőle tesztpárbaj is vagy vmi... |
Quote:
|
Senki többet? Oké, akkor ez alapján fogom a mostani fordulót kiírni, ne vegyétek biztosra, de valószínűleg egy élőhalottas 2 órás párbaj lesz.
A hétvégén még mindenki rázódjon bele a szeptemberbe, és hétköznap fogunk kezdeni. Jöhetnek az időpontigények, a 2 órás hossz figyelembe vételével! |
Quote:
|
Quote:
meg pl, hogy akkor már tanya ne is legyen, kocsma/templom sem |
Quote:
|
Egyéb kérések időpont, illetve felállás terén? Holnap kiírásra kerül a szeptemberi forduló első párbaja!
|
All times are GMT +1. The time now is 22:37. |