![]() |
Quote:
Viszont ha ilyen a hulla támadóereje akkor nem hiszem hogy még tunningolni kellene "ingyenépítéssel" meg a sok minden "ingyenmindent" dologgal... Az infószerzését nem tartom szükségesnek... A tolik elleni védelmét pedig a nyitottkapu idejére fennálló betegséggel simán lehetne tolerálni. Lehethogy még arra se lenne szükség, hogy a támadó toliakciókat gyengítsük ha betegséget kap a támadó tőle. |
Quote:
nekem ez így nem tetszik, viszont legalább kétségtelenül rendes hadi lenne belőle. a toli-vari védelem-nem védelem...kérdés szerintem túlragozott dolog....legyen rendesen lenyomva a foglalkoztatottsága 80%-ra (akkor gyújthatják), aztán menjen mindig, mit akar álldogállni? nincs ott semmi látnivaló...:D főleg vari nélkül:) |
Gabro ne radikalisat? Hiszen most is az tortenik:D Miert erzed hogy mas faj lessz
tolle, es hogy az egy masik jatek... mert az sajnos el kell fogadnom, hogy a jatek keszitojenek mas az elkepzelese, de irasod ennek alapjan nem is nekem szolt:) A varazslo rendben nem akarjak, kezdettol fogva el van vetve... Ne csak 1/A utogepp legyen, fontos hogy mas szinteken szovetseg tagjakent is elvezheto jatekot nyujtson. Szovetsegben kinyomozhato volt mindig is ki nyitott kaput ra csak maceras vegigprobalni a mezonyt kihez mesz be... mf kent pedig nincs ra mod. Tamagocsi szagu az egesz kimesz vagy bemesz vagy nem vagy kijonnek rad vagy nem.. hol a strategia benne, elvileg arrol szolna a jatek... informacio nelkul nincs strategia. Egy szovetseg elvarja a tagjaitol a tavolba nezest, nem baj a hulla atlep es nez egyet tud szamolni a szovetseg elatja informacioval, ha fordul a tendencia. De mi lessz azokal akik mf kent jatszananak? Miert nem ilett meg hasonlo elbiralas a hullat es a tobbi fajt? HA mf vak utogep, ha szovetseg tagja szamito gyilkos? Szovetsegben, klanban megkapja a lehetoseget arra hogy tudjon rolla ha sereg megy fele, informacioja van a kornyezeterol gombok eplistak szovetsegek... es miert ne lenne elkepzelhtetlen ha mar ilyen eros lessz hogy szovetsegbe lessz es bizony nem fog az rohanni fel mint az uzott vad! Halali mosoly ul majd az ajkan es rad vigyorog!:) A korhaz rovid idon belul kotelezo lessz, egy szovetsegi haboruban akar mindenki beteg lehet... jon a pestis! De visszaterve a temahoz koszonom az osszefoglalot Rotcsa-nak es Hoppeles-nek. En varazslo hianyaban sikeres csata utan igen, sikertelen csata utan csak akkor ha a vedosereg pontertekenek legalabb 50-60% at elerte a tamadas erej kapjon epluetlistat de csak akkor ha o tamadott. Szovetsegek osszetetelerol meg igy sem jut informaciohoz! Elenseges tolvajakcioknal kapja meg az informaciot de csak ha arto jelegu volt, informacio szerzesnel kimaradhatna. Szo volt rolla hogy a moral az hullajo mindig ez ha valoban igy lenne az ado eltorles mindenkepen szukseges hiszen alap kezdes lenne az ado 100% ra alitasa es ugy is maradna, sok kis Rockefeler zombi lenne. Gabro ne radikalisat? Hiszen most is az tortenik! Miert erzed hogy mas faj lessz tolle, es hogy az egy masik jatek? Szovetsegben kinyomozhato volt mindig is ki nyitott kaput ra csak maceras vegigprobalni a mezonyt kihez mesz be... mf kent pedig nincs ra mod. Mi lessz azokal akik mf kent jatszananak? Szovetsegben, klanban megkapja a lehetoseget arra hogy tudjon rolla ha sereg megy fele, informacioja van a kornyezeterol gombok eplistak szovetsegek... es miert ne lenne elkepzelhtetlen ha mar ilyen eros lessz hogy szovetsegbe lessz es bizony nem fog rohanni fel mint az uzott vad! De visszaterve a temahoz koszonom az osszefoglalot Rotcsa-nak es Hoppeles-nek, melyel egyetertek a karavanrol leeso aru kivetlevel. En varazslo hianyaban sikeres csata utan igen, sikertelen csata utan csak akkor ha a vedosereg pontertekenek legalabb 50-60% at elerte a tamadas erej kapjon epuletlistat, de csak akkor ha o tamadott. Szovetsegek osszetetelerol meg igy sem jut informaciohoz! Elenseges tolvajakcioknal kapja meg az informaciot de csak ha arto jelegu volt, informacio szerzesnel kimaradhatna. Tabornokokhoz nem nyulnek meghagynam az 5 tabornokot Szo volt rolla hogy a moral az hullajo nem valtozik, allando. Ez ha valoban igy lenne az ado eltorles mindenkepen szukseges hiszen alap kezdes lenne az ado 100%-ra alitasa es ugy is maradna, sok kis Rockefeler zombi lenne. |
Quote:
Ha ilyen batár bika orit csináltunk akkor a tábornokokkal nem kell tovább erősíteni sztem. Mi lenne ha csak 2 tábornoka lenne? Az egyikkel tud támadni a másikkal esetleg visszatámadni ha ugy alakul...? |
Quote:
|
Quote:
|
Tehát lesz egy óriásunk akinek nem lesz lába, hogy odabicegjen az ellenfélhez.
Szerintem kicsit abszurd, hogy míg valaki akár 5 vagy több sereggel is lefoszthatja+mészárolhatja. Addig ő max kettővel. Ez már önmagában eldöntheti bármelyik háború sorsát. |
Quote:
|
Quote:
Az üreshelyek növelése Ati első eredeti javaslatához illeszkedet volna. |
Quote:
az viszont roppant idegesítő volt hogy alig fértem be valakihez (pedig nem elites voltam), hozzám meg még a felesek is be tudtak jönni sereggel.... A hulla így is olcsó faj a gabonafüggetlenség miatt, mostmár legyen erősebb is. |
Quote:
Jelenleg is így van csak 5 tábornoknál pld. Ha látom az elfet vagy mindegy melyik 5 tábis fajt hogy 5 sereggel jön tutira tudom hogy nem tud többet küldeni mi ezzel a baj? :) |
Szerintem az, hoy míg egy gyenge harcos faj is több tábival megy mint a hulla. Ez akkor ciki amikor mondjuk a távol lévő seregek miatt egy 5 tábis betámadja a hullát 3-4-el. Lefosztja és rombolja. Erre mi a válasz? Betámadja max 2 sereggel. Értheő h nem fog annyit elérni 2 sereggel mint más 4-5el. Ez egy harcos fajnál több mint kitolás.
|
Összefoglaló
Ezzel vagyok a legkevésbé megelégedve, mert szerintem kb semmit nem ér a módosítás, de beteszem, aztán meglátjuk... A földrengésre és az emberlopásra vonatkozó bónuszait MEGTARTJA a faj. (Szó volt ezek elvételéről, de nem lesz tőle elvéve most!) 20%-kal több férőhely, mely szintenként tovább növekszik: a 4. szinten ez már +30%, a 3. szinten +40%, a 2. szinten +50%, az 1. szinten pedig +60%. A hadereje nem változik, marad a mostani: "hadi ereje szintenként növekszik: a 4. szinten +10% támadó- és védőerővel rendelkezik, a 3. szinten +20%-kal, a 2. szinten +30%-kal, míg az első szinten +40%-kal." (Idézet a mostani fajok súgóból, ez marad életben egyelőre továbbra is!) |
Quote:
|
Quote:
mindegy így is erősöödik, de nem lesz valami combos:) |
Végül is oda került ahová a többség akarta.
|
Quote:
|
Quote:
mindenki mást akar... |
Quote:
|
Quote:
Akkor írtam hogy az nekem se tetszene, és meg mertem jegyezni, hogy ez ehhez képest halovány. Ne haragudj, meghúzom magam, ígérem. |
Jó lesz az, csak legyen már vele valami!
Már nagyon ráfért változás a hullára! |
Quote:
Sőt még többet is,mert ugye ő a templom és a kocsma helyeket is megspórolja és még vérszomja is van. Emellett kisebb hadis klánokban ideális ország, mert nem eszik, így nincsenek nagy költségei annak,ha hosszútávon élezett marad. illetve egy hullánál ez nem is élezés:) Mondjuk igaz ami igaz ez A-ban van.Lentebb tök mind1 mennyi hadi bónuszt kap, a lopások miatt és amiatt,hogy legyújthatják seperc alatt, nem használnák sokan akkor sem ha 2x ekkorát ütne... |
Quote:
én csak megjegyeztem hogy a sokak által falra festett "zombi terminátor" azért elmaradt... A-ban lehet hogy használható lesz így, bár nem gondolom hogy hirtelen hullák fognak körülvenni...(bár nekem tetszene, szanaszét lopkodnám magam unalmamban...). Lejjebb mag segít valamit ugyan, de még mindig béna faj maradt. De ez csak magánvélemény, és sokkal jobb lesz mint volt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de azért lassan csak egyetértünk majd:D |
Ha ilyen lesz a hulla már lilulok is gnómról.... :-D vééégre lehet vele játszani majd :-D
|
Quote:
Egy 10k hekin lévő 70% barakkos orknak klánban kb. 4 millió a támadópontja. Egy 10k hekin lévő élőhalottnak 75% barakkal ugyanennyi. Pedig neki kevesebb ház kell, nincs tolija és varija, nem kell kaja, így sem tanya, sem raktár. Egy 10k hekin lévő 30% toronyíjas elfnek a védőereje klánban 5,3 millió. Ugyanennyi hekin 38% toronyíjjal ugyanennyit véd az élőhalott. Pedig neki kevesebb ház kell, nincs tolija és varija, nem kell kaja, így sem tanya, sem raktár. Azt hiszem kb. ilyen értékekkel mozognak az orkok és az elfek, de élőhalottal simán lehet ennél élezettebbet is csinálni, de így nagyjából védve van a gyújtogatás ellen is (25% ház, mikor elég neki a fele is) Egyéniben persze nem veszi fel a versenyt egy tudós-tábornok orkkal, és a védelem vari hiánya miatt gyengébb az elfnél, és azt sem viseli túl jól, ha egy klán 5-6 tagja odafokoz és legyújtja, de klánban igencsak erős lesz, szóval egy jó klánban aduként működhet. |
Arra gondoltam jó lenne, ha az élőhalottak láthatnák egymást a pontlistában, azaz tudnák, h ki hulla még a környéken. Az opció neve pedig lehetne hullaszag.:D
|
pro és kontra
Üdv!
Szerintem alapvető dolgok nincsenek még eldöntve a hullával kapcsolatban amit tisztázni kellene. Milyen szerepe van, legyen a Hódító világában? Alapvetően egy harcos faj legyen amit MF-ként is lehet használni, de szövetségben is megállhatja a helyét, nem?. Ezen megy a huzavona, hogy ki mivel erősíteni fel erre a méltó pozícióra. Szerintem azok akik MF-ként használnák, semmilyen erősítéssel nem lennének megelégedve hosszútávon, akik pedig szövetségben tervezik hasznosítani erejét, csak dörzsölik a tenyerüket, és támogatnak minden jellegű változást. Az alapvető probléma az, hogy mindegyik fajnak játszhatónak kellene lennie, MF-ként is, és ha ez megvalósult ,utána el lehet elgondolkodni azon, hogy hátrányai ellenére, hogyan lehet belőle egy kiváló harcos az ork mellett. Addig is, a mai játékmenet mellett maximálisan azt javaslom, hogy legyen a legerősebb harcos, az ára viszont az legyen, hogy folyamatosan támadni kelljen neki. Pl. a leglassabb csoporthoz viszonyítva 8 körönként egyszer. Ha nem teszi, elkezd hullani a seregének egy része, és katonai morál mínusz. Cserébe viszont legyen Ő a legerősebb támadó. |
Quote:
A hulla pont egy kényelmes faj, kezdőknek is ajánlott, ilyen szigorítás teljesen rossz irány (8 körönként támadjon, aki lehet hogy csak 1x lép be naponta...) |
alap:)
Hogy lesz egy olyan fajból igénytelen akik mindenképp arra ítéltettek, hogy folyamatosan konfrontálódjanak a korölötűk lévőkkel?? Olyan világban, ahol egy lopás nem feltétlen derül ki, de egy hadi esemény után szép nagy piros vagy zöld üzenet jelenik meg a pontos adatokkal.
Ha az a törekvés, hogy kevés figyelmet igénylő mégis játszható fajt kreáljunk a hullából, azzal az a gond, hogy ha bármelyik fajnál erősebb lesz, mivel kevesebb figyelmet igényel felmerül a kérdés, hogy érdemes e azzal a fajjal játszani. Elviekben kinyírunk egy fajt. Bár biztosan sokan vannak azok is akik azért játszanak elffel, mert Tünde vér folyik az ereikben, illetve sok ork is kifesti magát esténként, hogy átélhesse orkságát, de a többség azért játszik egy fajjal, mert bízik annak sikerességében, a kezdők is. Ha kiderül, hogy van egy olyan faj, aki kisebb energiabefektetéssel legalább ugyan azt az erőt ki tudja termelni, én azt választanám, és ha nagyon sok időm van játszani, még mindig indíthatok még egy országot, ha felléptem. Innen jön a gondolat, vagy az erősségi skála legaljára kerül, vagy a legtetejére. Ha mindenkinél gyengébb, akkor igen kevesek választanák lássuk be. Ezzel viszont oda jutottam, hogy a hulláknak valamiben a legjobbnak kell lennie, és semmihez nem ért csak a sereghez. Így reménytelen vita a mostani helyzet. Szerintem:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szép szavak, van orkom mégse festem ki magam, elfem is van, Tünde vérem mégsincs.... a hulla igenis arra való, hogy ne kelljen a kajára figyelni, a kezdőknek és az időhiányosoknak stb. is stabilan áll, ha van serege. Ennyi |
hátakkormeg
Ha csak az igénytelenségén akartok állítani, akkor ne kelljen neki ház, merthogy a hullák ritkán élnek házaséletet, és mégritkábban alszanak. Ez némi plusz erőt is jelent, és full igénytelen.
|
Most csak újra ötletelünk, vagy ezek már a módosítás utáni tapasztalatokra épülő javaslatok? Hol próbáltad az élőhalottat a módosítás után, milyen tapasztalatokkal?
|
Quote:
Bakker, ez mekkora szöveg!:D Én ezt támgatnám, az tuti! A pénztelenséget is támagatom, mert úgy sem tudja mit jelentenek a számok rajta, mivel a tudományokhoz nem ért. Kicsit se. Bár így már egy olyan irányba menne el a hulla, ami kiszakadna a hódító világából. Mert akkor fémet se meg fegyvert se kéne neki venni, ami így már elég drasztikus beavatkozás. |
Quote:
2/B ben próbálta.:) Módosítás utáni tapasztalatokkal. |
Quote:
Egyenlőre azt mondanám, hogy jónak néz ki, de igazán majd feljebb tudok mondani pontosabbat. :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:52. |